Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са отзивите за роботизираните лайсни за качване?
Как мога да разреша проблема, че роботът ми не иска да се зарежда?
Как мога да разреша проблема, че моят робот за почистване не разпознава пълния контейнер за вода и не може да използва функцията на мопа?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са отзивите за роботизираните лайсни за качване?
Потребителите дават положителни отзиви за роботизираните лайсни за качване. Те съобщават, че лайсните се справят добре с високите прагове, независимо дали са фиксирани или премахнати по време на употреба. Някои потребители споменават, че частите на лайсната пристигат отделно и трябва да бъдат закрепени заедно с винтове, за да се предотврати разместването им.
-
Как мога да разреша проблема, че роботът ми не иска да се зарежда?
-
Как мога да разреша проблема, че моят робот за почистване не разпознава пълния контейнер за вода и не може да използва функцията на мопа?
Ако вашият робот за почистване не разпознава пълния контейнер за вода и не може да използва функцията на мопа, първо проверете контейнера за блокажи и се уверете, че всички части са правилно поставени. След това опитайте да нулирате робота и преинсталирайте приложението, което управлява функциите на мопа и разпознаването на контейнера за вода.
-
Как да избера правилната марка и модел робот прахосмукачка, която може ефективно да почиства както килими, така и ламинат? Какво трябва да имам предвид по отношение на тяхната функционалност?
-
Какви са отзивите за Roboroock Q Revo?