Прахосмукачка робот - 24

• 49 638
  • 776
  •   1
Отговори
# 765
Здравейте,

Изчетох, каквото изчетох и сведох опциите до 3:
- Xiaomi S20+
- Roborock Q8 Max+
- Xiaomi X20+

Ще съм благодарна, ако можете да изкажете мнение кой вариант е по-добър. По принцип не мисля, че ми трябва станция, но искам мопа да е добър, та затова добавих и X20+ като опция..

Можете ли да ми препоръчате сайт, от който да си поръчам, понеже повечето ги чувам за пръв път?

Мисля ако е xiaomi по добре x20max.

# 766
Здравейте,

- Xiaomi S20+
- Roborock Q8 Max+
- Xiaomi X20+

Ще съм благодарна, ако можете да изкажете мнение кой вариант е по-добър. По принцип не мисля, че ми трябва станция, но искам мопа да е добър, та затова добавих и X20+ като опция..

Можете ли да ми препоръчате сайт, от който да си поръчам, понеже повечето ги чувам за пръв път?

А от последните две - Roborock Q8 Max+  и Xiaomi X20+  коя е по-читава? Като цяло, двете са един производител, но за Roborock съм чувал по-добри коментари. Но на XIaomi-то мопът е по-добър, сякаш. Или бъркам?

# 767
Понеже питах преди няколко страници, а пропуснах да се отчета: взех си робот на Hisense, който всъщност е ребрандиран Midea S8+. До този момент нямам забележки - чисти и мие. Освен сменяемия парцал за мопа и поставената в станцията торбичка, в комплекта има още 2 торбички и резервен моп, за да си имам докато дойдат тези от AliExpress. Настилките са ламинат и тук-там килими. Домашни животни нямам, но за сметка на това живея до оживен булевард на нисък етаж. Роботът ми е третата любима машина след пералнята и съдомиялната. Надали вече ще се лиша от него.

# 768
Вятър и мъгла, честито. Като го ползваш известно време, дай отзив как се справя с килимите. Вдига ли си автоматично силата на почистване като се качи на килима?

# 769
Здравейте!
Може да е коментирано по-назад, но нямам време да чета и ровя във форума.
Задавам си въпросът направо и ще бъда благодарна на всеки отговор ❤️
Имам roborok q5 pro, безкрайно съм доволна от машинката,  но се налага да й сменя местото на докинг станцията,  защото бебето ни на 10м. постоянно се катери върху нея, мести я и т.н.
Като сменя мястото на докинг станцията налага ли се да правя нова карта на апартамента или прахосмукачката ще си се ориентира и със старата карта?
Благодаря ⚘️

# 770
Здравейте,

- Xiaomi S20+
- Roborock Q8 Max+
- Xiaomi X20+

А от последните две - Roborock Q8 Max+  и Xiaomi X20+  коя е по-читава? Като цяло, двете са един производител, но за Roborock съм чувал по-добри коментари. Но на XIaomi-то мопът е по-добър, сякаш. Или бъркам?

Roborock някога са били заедно с xiaomi, но вече са напълно различни производители. Xiaomi, мисля придобива Dreame преди 7 8 години и вече би трябвало да са доста сходни.  И трите бранда са водещи в роботите, като Xiаomi са винаги по евтини, а roborck са наистина с много длбри отзиви.  x20+ е с два въртящи, автоматично почисвтащи се мопа. Q8 max + не чисти мопа си. X20+, ако не се лъжа (не съм сигурен) няма резервоар за вода и трябва да го настроите по често да се връщ да мие моповете в станцията.  Аз съм потреботел и не съм имал двата робота за да ги сравня.Аз лично бих заложил на X20+.На х20+ ще чистя резервоароте с водат (по рядко),  а на Q8 max + ще пера мопа на на всяко чистене. X20 pro вече има резервoар с вода в самият робот.

# 771
Вятър и мъгла, честито. Като го ползваш известно време, дай отзив как се справя с килимите. Вдига ли си автоматично силата на почистване като се качи на килима?

Да, има опция Dynamic boost. Няма как да съм полезна с отзив за килимите, понеже моите са много тънки и не представляват затруднение като тези с висок косъм. За щастие и не ръсим кой знае какво по пода в спалните, за разлика от кухнята и коридора, където са ми гладки настилки и всяка прахосмукачка би се справила идеално. До тук опитът ми е, че паднали на пода трохи в кухнята се почистват чудесно. Наложи ми се вече да спасявам кабелите на домашното кино. Наложи се и да спасявам робота от бебето Simple Smile

Най-много ме радва, че роботът е тих. Истинската ми прахосмукачка е като излитащ самолет и май май повече няма да си я причиня.

# 772
някой от тук използва ли Roborock S7 или S8 ? Препоръча ми ги техник на такива роботи, явно са читави, но нека някой сподели лично мнение ако използва

# 773
Аз имам S7. Какво те интересува?

# 774
Моля, пуснете нова тема.

# 775
някой от тук използва ли Roborock S7 или S8 ? Препоръча ми ги техник на такива роботи, явно са читави, но нека някой сподели лично мнение ако използва
S8 е един от най-добрите роботи на пазара.

# 776

Общи условия

Активация на акаунт