Прахосмукачка робот - 24

• 51 709
  • 776
  •   1
Отговори
# 750
  • на малък остров в океана
Със сигурност при силиконовите е е по-лесно.  Не че пак не се навиват, но по-лесно се махат.
Хем имах специално ножче за навитите косми и пак едно ресане на четката падаше докато махна всичко.

# 751
Здравейте,

Изчетох, каквото изчетох и сведох опциите до 3:
- Xiaomi S20+
- Roborock Q8 Max+
- Xiaomi X20+

Ще съм благодарна, ако можете да изкажете мнение кой вариант е по-добър. По принцип не мисля, че ми трябва станция, но искам мопа да е добър, та затова добавих и X20+ като опция..

Можете ли да ми препоръчате сайт, от който да си поръчам, понеже повечето ги чувам за пръв път?

# 752
Здравейте, след като неочаквано ми се наложи да се разделя с моята Dreame D9 , се оглеждам за нов робот. За сега съм се спряла на Roborock Q5 Pro или Roborock Q5 Pro+ , като обмислям колко ще ми е полезно самопочистването на работа. Ще съм благодарна на отзиви, от всеки, който ползва един от двата модела Hands Pray както и на препоръки за други бюджетни роботи с висока всмукателна мощност. Благодаря!

# 753
Здравейте! Ще купувам прахосмукачка робот за първи път. Исках да ви попитам дали някой тук или ваш познат е купувал от Алиекспрес?
Цената на Xiaomi X20+ например е двойно по-ниска около 600 лв., чудя се дали е оригинална…
Същото важи и за roborock s8 max ultra, по магазините е над 2200 лв., а в алиекспрес около 1000.

# 754
Какво имате предвид под "оригинална"? "Оригинално" Шаоми си е китайско, Роборок също. Купувала съм и аз, и познати, и много хора оттам си купуват. И магазините и те оттам си ги зареждат.

# 755
  • Deutschland/HE
Моя е купен от Алиекспрес, дойде от полски склад. Вече е на почти пет години.

# 756
  • Тополовград
Момчета някой има ли робот на шарк да сподели мнение.

# 757
Дами,тк сравнителната таблица на Xiaomi не се отваря може ли някоя дама доволна от моделите с моп да ми препоръча модел.Искам да купя още утре тк отлагам отдавна,видях някои модели в Технополис

Това са вариантите от Технополис тк там имам ваучер,но ако смятате,че не са ок ще взема от emag някое Xiaomi само ако може съвет кое тк не обичам да сменям вещи и предпочитам да е по-скъпо,но да го ползвам по-дълго и да е по-ефективно.

Много благодаря,дотогава ще изчета темата

# 758
От изброените бих взела на 1во място Роборок Q5 със станция или без, на 2ро ако бюджета ви е ограничен - Шаоми S20.

# 759
Благодаря много,цената и на Roborock ме устройва,но тк е двойно по-висока защо е по-добра от Xiaomi-то?

# 760
Здравейте! Предстои ми покупка на първата ми прахосмукачка робот,  всъщност две.
Едната е за жилище изцяло с ламинат, без домашни любимци.
Другата е за жилище, в което има килими и две дългокосмести котки.
Бюджет около 600лв за всяка.
Ще съм благодарна,  ако ми препоръчате модели!

# 761
  • Перник
Здравейте,

Изчетох, каквото изчетох и сведох опциите до 3:
- Xiaomi S20+
- Roborock Q8 Max+
- Xiaomi X20+

Ще съм благодарна, ако можете да изкажете мнение кой вариант е по-добър. По принцип не мисля, че ми трябва станция, но искам мопа да е добър, та затова добавих и X20+ като опция..

Можете ли да ми препоръчате сайт, от който да си поръчам, понеже повечето ги чувам за пръв път?

Аз съм с Xiaomi S20+ от януари. Поръчах я от Емаг, защото за там имах ваучер. Резервни консумативи (четки, мопове, филтър) поръчах от Али експрес. До момента чисти безпроблемно 120 квадрата къща, която се отоплява с камина на дърва и се обитава освен от мен, от 2 "пасета" (съпруг и син тийнейджър) и 2 котки. Simple Smile

# 762
  • 1st floor
Днес нямаме домашен нет, най-вероятно ще го оправят утре. Има ли начин да пусна Роборак S8 без нет? Grin
За тия две години се измързеливих и не ми се чисти с прахосмукачка! Joy

# 763
  • Перник
Днес нямаме домашен нет, най-вероятно ще го оправят утре. Има ли начин да пусна Роборак S8 без нет? Grin
За тия две години се измързеливих и не ми се чисти с прахосмукачка! Joy
Директно от бутона?
Снощи нямахме интернет и си пуснах роботката така Simple Smile

# 764
Здравейте,

Исках да похваля Dreame L40 Ultra. Активно го ползвам от 2 седмици вече.

Поръчах от Амазон Resale, по описание липсваше торбичката за боклук. Реално когато дойде, липсваше също филтър и препарат. Свързах се с Амазон да се оплача, възстановиха ми 30% от сумата, тъй че ми излезе точно 928 лв. Междувременно филтри и препарат поръчах от Алиекспрес, но трябваше да почакам да дойдат. От Али направо поръчах и четката против заплитане на косми, защото с детето сме с коси до кръста и си е необходимост.

Изключително съм доволна, роботът е абсолютно независим, само ме подсеща да сменя водата и да сипя препарат, когато е нужно. Поиграх си с настройките и зададох първо да прахосмуче, после да се върне на базата, да си инсталира мопа и да почисти с моп. Включих най-високата всмукателна мощност и интензивно почистване. У дома вече е наистина чисто - от това чисто, при което като си обуеш бели чорапки сутринта и ходиш бос, до вечерта са все още снежно бели. Пести време, а и има неочакван бонус - детето ходи да дава команди на английски, куп думички научи покрай робота, а и се научи всяка сутрин и вечер да си прибира играчките, за да няма нищо на пода, след което гордо отива да му разпореди "Hey Dreame, Please clean the kitchen". Изобщо, доволни сме всички.

Последна редакция: пн, 19 май 2025, 11:57 от Макарон

Общи условия

Активация на акаунт