Прахосмукачка робот - 25

• 7 609
  • 113
  •   1
Отговори
# 105
Момичета,без да ми се смеете много😊Има ли начин да отложа функцията на робота да изхвърли резервоара си.
Беше на малко % и ще трябва да ги пусна сега и макар да е безшумен,няколкото секунди изчистване на контейнера няма да са ок тк сме в малко и тихо блокче?

# 106
Извинете DTDT5, ако е удобно с кой модел сте?

# 107
Здравейте!
Четох, четох и пак нещо се замотах Sweat Smile
Става въпрос за чуденка между два робота: Dreame D9 max или Dreame D9 max Gen2
Ако имате наблюдения кой от двата е по-качествен? От гледна точка на характеристика мисля, че беше Dreamе D9 Gen 2, но за качество? Имаме котенце и разбира се много косми по пода, та ми се иска поне той да ме отменя понякога Rolling Eyes

# 108
Здравейте, прегледах предишната тема и тази. В няколко поста прочетох, че са поръчвали батерии за roborock S5 от алиекспес. Не видях някои да е сложил линк от къде е купил. Моля да ми кажете доволни ли сте?Знам, че има реплики и оргинални. Аз не мога да се ориентирам. Питах в сервиз казаха ми , че репликите дават  много проблеми.

# 109
  • София
От вчера съм с нов робот roborock s8, още не съм инсталирала приложението, чакам някое от децата да се появи у дома, че не знам доколко ще се справя сама. Доволна съм, вчера го пусках 3 пъти Joy, като последният беше и с мопа.  Прави ми впечатление, че дори и 3-тият път беше събрало малко боклук, предполагам, че е от килимчето на щерката. Някой се оплакваше, че роботът му се прибира бавно, този е като стрела, 5 секунди и е на станцията.
Имам питане, към тези, които са с този модел.... има ли защита против падане? Банята ми е 10-тина сантиметра по-ниска от коридора и вчера се опита да скочи в нея Joy, хванах го когато беше на половината в нея, а на предишният ми робот точно така се счупи предното колело.

# 110
аз наминавам да похваля Saros 10R, който взехме през август - абсолютен game changer, преобърна ми живота направо, ние такова ниво на чистота не сме имали никога вкъщи, и това на фона на ултра пухкава котка, за освободеното време от ръчно чистене с прахосмукачка и миене на подове даже няма да отварям дума, нивото на прах върху мебелите също намаля осезаемо, така че това, което наричахме чистене вкъщи сега минава някак между другото и не го усещаме, ама така е като някой друг върши досадните задачи по 1 час дневно и то по-добре от мен, голяма работа са тия самообслужващи се машини Simple Smile

# 111
От вчера съм с нов робот roborock s8, още не съм инсталирала приложението, чакам някое от децата да се появи у дома, че не знам доколко ще се справя сама. Доволна съм, вчера го пусках 3 пъти Joy, като последният беше и с мопа.  Прави ми впечатление, че дори и 3-тият път беше събрало малко боклук, предполагам, че е от килимчето на щерката. Някой се оплакваше, че роботът му се прибира бавно, този е като стрела, 5 секунди и е на станцията.
Имам питане, към тези, които са с този модел.... има ли защита против падане? Банята ми е 10-тина сантиметра по-ниска от коридора и вчера се опита да скочи в нея Joy, хванах го когато беше на половината в нея, а на предишният ми робот точно така се счупи предното колело.
Не знам дали има защита от падане, но чрез приложението можете да му поставяте виртуална граница, която да не преминава. Ние сме с S8+

# 112
  • Ст.Загора
Здравейте , прочетох последната тема и се спрях на тези два модела XIAOMI X20 MAX  и  XIAOMI X20 PRO EU . Кой бихте ми препоръчали , бюджета ми е до 1000 лв.  Благодаря предварително !

# 113
Здравейте , прочетох последната тема и се спрях на тези два модела XIAOMI X20 MAX  и  XIAOMI X20 PRO EU . Кой бихте ми препоръчали , бюджета ми е до 1000 лв.  Благодаря предварително !

Здравейте,

Всмукателната мощност на X20 MAX е 8000 Pа, а на X20 PRO EU - 7000 Pа. Ако нямате килими и мокети, едва ли това ще окаже разлика в почистването на подовите повърхности. Отделно от това, трябва да решите дали искате робот с работна станция или не. Други съществени разлики между двата модела не виждам.

Общи условия

Активация на акаунт