Прахосмукачка робот - 25

• 12 970
  • 189
  •   1
Отговори
# 150
И моите пердета са до пода. Роботът не ги закача.

# 151
Едната ми котка е влюбена в новия робот. Ходи да го "закача", играе си с това, дето мете. Другата е ужасена и бяга от него като дявол от тамян, а кучето не се вълнува изобщо.
За сега го пуснах веднъж и се затрудни с прага на кухнята, но той е по-висок. На другите две стаи си минаваше спокойно през праговете.

# 152
  • София
Моята прахосмучкача, моят роБот Nerd сме и дали име вече. Пускала съм я до тук 11х. Трих карти, създавам нови, а бе забавляваме се с нея! Xiaomi BHR8859EU X20 Pro.
Сега и намирам кусур. Не ще да чисти в банята, пък! Банята е с висок праг, вземам я като кученце на ръце и я пускам внимателно на пода в банята. Започва да се върти в кръг, губи ума и дума. Казва, че иска да си ходи на станцията. Вземам я и я пускам на пода в коридора д се прибере и тя се лута 15 мин във всички посоки и на приложението пише: Позициониране..... След известно време и идва акъла и се прибира тромаво като костенурка.
Отделно ми прави впечатление, че скътава от работа. Ако трябва да чисти килима, под краката на холната маса, прави 2-3 въртела и си тръгва. Thinking
В коридора има едно пространство пред вратата на гардероба (вграден), което не го минава и сякаш заобикаля.

Дайте идеи, как да го накарам да минава навсякъде! Nerd

# 153
На мен на ум ми идва само да изчистиш добре сензорите, да рестартираш и отново да я тестваш. За прага на банята може би е добре да обмислиш някакво дълготрайно решение. Унас едната баня е с малко по -висок праг и робота не може да се качи. Там имаме килим, с чиято помощ робота я достига.

# 154
Здравейте ,
Предстои ми избор на робот, който ще се в шкаф дълбок 35 см.

Може ли да ми кажете колко е дълбок контейнерите на докинг станцията на roborock saros 10.

Благодаря

# 155
  • Бургас, София
Може ли да ми кажете колко е дълбок контейнерите на докинг станцията на roborock saros 10.

Здравейте, моят робот е Saros 10R, но мисля са почти идентични станциите им. Частта от станцията с контейнерите е дълбока 27см, а цялата станция с частта, върху която стъпва роботът, е 48см.

В официалния сайт пише 44см - възможно е все пак да имат разлики в размерите.

# 156
  • София/Варна
Имаме от скоро роборок подобен на горния. Когато се зарежда бучи, доста силно. Това нормално ли е?
Взехме и едно мега китайче и то не бръмчи.
Та роборока наистина ли бръмчи или моя е бъгав?

# 157
какво значи да се зарежда, от тока ли? не би трябвало да издава никакъв звук при такова зареждане
при Saros 10R има почти незабележим шум, докато си суши моповете, малко по-силен - когато ги пере, и наистина силен - когато си изхвърля боклука в торбичката, но тази последната операция трае примерно около 10-20 секунди

# 158
  • София/Варна
Когато се зарежда откровено си бучи. При другите манипулации ясно, че издава звуци и си е логично. Благодаря за отговора. Ще подавам рекламация

# 159
  • Sofia
След почти седмица работа с роботчето- много съм доволна. Чисти почти идеално, само ъглите не успява, но нормално. Мие доста добре също. Изключително съм доволна от това, че вече не се завирам под спалнята да чистя прахта Bowtie
Робота бучи силно, само когато отскача до станцията да изчисти натрупаното от почистването или когато сменя чиста/мръсна вода. Иначе е доста безшумен. На ниска степен на почистване също е доста тих, но на турбо- нормално, малко по- шумно действа.
В общи линии- докато сме с кучето навън, овършава целия първи етаж безгрижно.

# 160
Аз имам Роборок от около 2019 година. Чисти си ъглите много добре. Само че не си мие парцала и не си изхвърля боклука.

# 161
  • София
Здравейте.
Имам роботче за под Xiaomi Dreame 9 или 10 забравила съм вече от 3 години. Днес отварям приложението и ме е разлогнало по някаква причина. Като се логна нещо тръгна да ъпдейтва, така и не доъпдейтна, не намира робота, даде ми да го рисетна и така да го търся. Рисетна се от сигурно десет минути и мига. Някой има ли идея на какво може да се дължи това с приложението. Напоследък получавам съобщения за изтичане на пароли за разни сайтове, които ползвам и съвет да ги сменя. Може ли и това да се дължи на същото. Rolling Eyes

# 162
  • София/Варна
Имаме от скоро роборок подобен на горния. Когато се зарежда бучи, доста силно. Това нормално ли е?
Взехме и едно мега китайче и то не бръмчи.
Та роборока наистина ли бръмчи или моя е бъгав?
Свързаха се от сервиза по моята рекламация и според тях бучи докато си суши парцалките. Да но това бучене продължава с часове. Някой има ли такава прахосмукачка да каже, дали се чува бучене и при него и съответно колко време се сушат тия парцалки.
Пробвах го на сухо, без парцалки и като се върна и започна да се зарежда не бучеше.
Но вчрвайте ми бученето - сушенето е с часове и е изключително дразнещо. Утре ще засичам колко часа суши парцалки, но ако някой се вклщчи и сподели за негови роборок ще съм много благодарна.

# 163
Значи моя робот си суши "парцалките" 4 часа, като от приложението мога да избера дали да суши повече или по-малко, ама не мисля да пипам времетраенето. Не се чува шум, евентално ако застанеш съвсем до него едва се чува нещо и излучва малко топлина.

# 164
  • Асеновград
Краят на една епоха: iRobot фалира

Общи условия

Активация на акаунт