Прахосмукачка робот - 25

• 12 968
  • 189
  •   1
Отговори
# 180
Аз имам HomeRun 7000 Series Aqua Philips обаче от известно време при автоматичен старт тип стандартно почистване сухо и мокро върви и само смуче, същите настройки ръчно пускане върши и двете сухо и мокро. Някой който е намерил решение на този проблем?

# 181
Като ви чета за ъглите, излиза, че моето базово Шаоми с две странични четки, 200 лева го взех преди 2 години, чисти идеално. Никога не съм забелязвала пропуски по ъглите. А минавам поне веднъж седмично с Дайсъна и щях да видя натрупвания, ако имаше.

# 182
Като ви чета за ъглите, излиза, че моето базово Шаоми с две странични четки, 200 лева го взех преди 2 години, чисти идеално. Никога не съм забелязвала пропуски по ъглите. А минавам поне веднъж седмично с Дайсъна и щях да видя натрупвания, ако имаше.
Не минавайте с Дайсъна 3-4седмици и ще видите.

# 183
Аз имам HomeRun 7000 Series Aqua Philips обаче от известно време при автоматичен старт тип стандартно почистване сухо и мокро върви и само смуче, същите настройки ръчно пускане върши и двете сухо и мокро. Някой който е намерил решение на този проблем?

Имам същия модел. И при мен се случи така и мислех, че помпичката за вода е заминала и мислех да я пращам в сервиз. Но реших да питам чат джипити и той ми намери решение Grinning

# 184
Здравейте, търся си прахосмукачка-робот за апатамент с ламинат и килими с нисък косъм-1-1,5см. Много четох във форума, но тотално се обърках Simple Smile Нямаме домашни любимци и различни нива и прагове в апартамента -100 м2. Искам нещо което не се чупи през месец и да ни отмени в пускането на стандартна прахосмукачка-седмично. Бюджета ми е до 1000лв, като досега сме нямали този тип помощница. Simple Smile
Моля Ви, за насока какво да гледам и към коя марка да се насоча.
Благодаря!

# 185
Робота не елеминира нуждата от пускане на седмична прахосмукачка, той замества по-скоро ежедневното метене и миене на пода според мен, особено когато има места, където не може да влезе.

# 186
При мен елиминира нуждата от седмична прахосмукачка. Пускам я само, когато почиствам робота, за почистване на дивана и столовете и за две-три места, където робота не може да стигне.

# 187
Абсолютно съм елиминирала нуждата от почистване с голяма прахосмукачка, чрез ежедневно (понякога по два пъти на ден) пускане на робота. Няма места, където не може да влезе. Нито мия с моп - робота прави и това.
Голямата прахосмукачка ползвам няколко пъти годишно ако трябва да обера паяжини, да почистя терасата от листа и едри боклуци, както и при ремонт и силно извънредно замърсяване.

# 188
Абсолютно съм елиминирала нуждата от почистване с голяма прахосмукачка, чрез ежедневно (понякога по два пъти на ден) пускане на робота. Няма места, където не може да влезе. Нито мия с моп - робота прави и това.
Голямата прахосмукачка ползвам няколко пъти годишно ако трябва да обера паяжини, да почистя терасата от листа и едри боклуци, както и при ремонт и силно извънредно замърсяване.
Какъв модел робот имате?

# 189
Здравейте,
може ли да кажете мнение за DREAME L40S PRO ULTRA.
https://www.technopolis.bg/bg/Prahosmukachki-roboti/Prahosmukach … RO-ULTRA/p/803311

Благодаря! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт