Прахосмукачка робот - 25

• 12 970
  • 189
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте! Маже ли да препоръчате робот ,който да чисти добре килими ( не са от дългокосместите ). Жилището е около 45кв. но във всички стаи има килими и пътечки. Не държа да е от най-новите и модерни джаджи,защото не мога да дам 2000 лв за робот.

# 136
Воже ли отзиви за този модел робот https://karchershop.bg/product/prahosmukachka-robot-rcv-3

# 137
Bebcheto, аз съм с Roborock S7 и според мен почиства идеално килими (без дългокосмести). Като се качи върху него, робота автоматично се пуска на максимална мощност. Мисля че вече не се предлага. S8 е вече по-скъп, към 1800 лв. го мернах някъде. Мама има Roborock Q5 max. Пак се справя с килими, но не си увеличава автоматично мощността, когато засече килими и ще трябва ръчно да му задаваш.

# 138
  • София
За ЧП се реших на Прахосмукачка робот Xiaomi BHR8859EU X20 Pro, в крайна сметка. Със станция.
https://zora.bg/product/bhr8859eu-x20-pro

Чуденката ни беше между нея и Ровентата
Прахосмукачка робот ROWENTA X-PLORER S130 AI RR9075WH WI-FI УПРАВЛЕНИЕ
https://www.technopolis.bg/bg/Prahosmukachki-roboti/Prahosmukach … RR9075WH/p/815373
Дано не съм сбъркала в избора! Blush

# 139
  • София
Според мен не си. Rowenta ми е една такава никаква марка, имала съм на кабел... Слаба бира, едва я издържах година, сега имам ръчна на батерия, става за обиране на дреболии, но в никой случай не бих казала, че за основно чистене съм ок с нея, еле пък опре ли до някое килимче, в моя случай изтривалка е общо взето безсилна.

Последна редакция: пн, 17 ное 2025, 20:58 от Angel_Dust

# 140
Здравейте,
срещали ли сте някъде да се продава Roborock S8 без станция.

# 141
# 142
Здравейте,
срещали ли сте някъде да се продава Roborock S8 без станция.

да, виж сайта на citytel. даже там е доста по-евтин. (не работя там, а си купих моя от там, малко преди да го намалят с 200лв Grinning )

# 143
Здравейте, моля за мнение, тъй като съм се спряла на тези два робота Roborock saros 10R или Dreame X50 ultra. В чуденка съм кой ще се справя по- добре с събирането на косми, нямам килими

# 144
В очакване съм на Xiaomi X20+. Надявам се, че ще е добър избор, предвид че старата беше съвсем обикновен лидълски робот и пак вършеше работа.

# 145
Здравейте, моля за мнение, тъй като съм се спряла на тези два робота Roborock saros 10R или Dreame X50 ultra. В чуденка съм кой ще се справя по- добре с събирането на косми, нямам килими

някой трябва да ги притежава и двата, за да ти каже, иначе пусни съпоставително ревю на двата робота примерно във vacuumwars Simple Smile за Saros-а мога да твърдя, че е отличен при събиране на косми от домашни любимци, от човешки косми не сме страдали и преди, вероятно събира и нещо от моята коса, но няма как да му видя в торбичката какво е събрал, просто отбелязвам видимата липса на котешки косми по пода, а най-голямото му предимство за мен е, че за три месеца активна употреба, не сме открили и един косъм по четките му, нито пък на станцията

# 146
# 147
  • Sofia
И аз току що поръчах Xiaomi Robot Vacuum X20 Pro, като очакването ми е да се справя с не особено замърсени повърхности като плочки, ламинат и килими (късокосмести).

# 148
  • Варна
Проблем ли е за прахосмукачката робот ако пердетата се допират до пода? Трябва ли нещо допълнително да се направи като настройка?

# 149
  • Русе
Моите завеси са до пода и никога съм нямала проблеми с роботите.

Общи условия

Активация на акаунт