Прахосмукачка робот - 25

• 12 970
  • 189
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Много тъжно, наистина! Но американците сами си го направиха, покрай тия ограничения. Китай ще превземе и този пазар.

# 166
  • Бургас, София
Значи моя робот си суши "парцалките" 4 часа, като от приложението мога да избера дали да суши повече или по-малко, ама не мисля да пипам времетраенето. Не се чува шум, евентално ако застанеш съвсем до него едва се чува нещо и излучва малко топлина.

Абсолютно идентично е и при моя Roborock. Доста дълго време се сушат, но е почти недоловим е шумът.

# 167
  • Ст.Загора
И аз съм с Роборок от около месец .  Наистина около 4 часа си суши моповете , но това не ме притеснява  , шуми си съвсем тихо . Да попитам от къде взимате консумативите , защото ще дойде и този момент за смяна на филтри , торбички , четки . Аз поръчах един комплект от Трейндол и един от Тему , едно към едно са с тези на моя Роборок , дано не ми дава грешки когато ги сменя .

# 168
От алиекспрес поръчвам филтри. Има ги в техномаркет/полис - 2 броя за 20 лева. От али поръчвам по 8 броя за 16 лева, това си е чисто обирджийство. Не съм имала проблеми - вече 6 години и два робота.

# 169
Имайте предвид, че от юли следващата година ще започнат да налагат мита за всеки един артикул от китайските сайтове. Тоест, ще ни принудят да купуваме от местните магазини същата стока за тройна цена.
https://news.bg/finance/ot-1-yuli-2026-g-shte-plashtame-po-3-evr … ani-izvan-es.html

# 170
Имам  xaomi robot vacuum s10
намирам консумативи около 40-50 лв в алито, толкова ли вървят?
Последно за roborock s5 max  купувах за 20 лв и затова се чудя

# 171
  • Варна-София
Здравейте момичета,

вече се замислям за първия ми робот. С две котки  + папагал сме. Трябва ми помощник в борбата с космите, бетонита и перушината.
Спряла съм се на:
Rоbоrосk Q Rеvо Curv Прахосмукачка робот

Моля за мнения и предложения, като бюджета е до 1600 лв +/-

Благодаря Simple Smile

# 172
  • София
Здравейте, искам да сменя моят роботчо, имам Роборк С50, сега искам да мина на ново поколение- с мопове (харесала съм технологията на въртящите мопове) и станция за боклука и пране на моповете. Сестра ми имат Dreame L20 Ultra и много го нахвали. Чудя се между него и пак Роборок подобен. Подобен роборок май са по-скъп ще дойде от Дриймито.

# 173
  • София
Вчера гледах в амазон dreame aqua нещо си на мн добра цена 700 и нещо евро
Иначе аз си бях харесала x40 ultra... Но имаше и много негативни мнения и то безумни и се отказах... Изобщо отвори и чети негативите за моделите, те са предимно софтуерни, но наистина за толкова пари ми е безумие, даже мм се отказа от дриймитата напълно за момента.

Последна редакция: сб, 27 дек 2025, 15:41 от Angel_Dust

# 174
Преди три месеца направих грешка да купя xiaomi x20 max - трудно се качва на станцията - наложи се да сложа шкурка на рампата - за да се качва ...  губи запаметените райони(стаи). Като цяло на високи килими се мръщи - като пале ... обикаля препятствието и се сеща, че има повдигаща функция на водещите "крачета" след трети опит.
 Прахосмукачката е закупена от голям магазин за бяла и черна техника, но проблемите се виждат в последствие.
 Не препоръчвам!

Последна редакция: сб, 27 дек 2025, 20:47 от Тихомир Александров 734567

# 175
  • София
Изумително, сестра ми е толкова доволна, че купи втора същия модел Дрийми (живеят в къща). И само ми я хвали,оървата е вече на година близо, ще я разпитам има ли проблем със софтуера. Аз за Роборок се чудя, дали да не заложа малко повече пари и да взема пак роборокче подобен модел.

Вчера гледах в амазон dreame aqua нещо си на мн добра цена 700 и нещо евро
Иначе аз си бях харесала x40 ultra... Но имаше и много негативни мнения и то безумни и се отказах... Изобщо отвори и чети негативите за моделите, те са предимно софтуерни, но наистина за толкова пари ми е безумие, даже мм се отказа от дриймитата напълно за момента.

# 176
  • София
Има и читави бройки със сигурност, но и прекалено мн проблемни. Като цяло май тотално се отказахме, ще си взема още една бежична права да си имам и на др етаж и толкоз... Че повече ме мори да разнасям прахосмукачка между етажите, отколкото да смукна за 15мин.
Общо май останах с впечатление, че по-простите и стари модели, без мопове, със стария софтуер са по-безпроблемни..
Другите то не бе да им тече вода от станцията, да не минават едикъде си, по свое желание , да не влизат в бани, да се изгубят под дивана, да минат само един тигел, всеки път да си губят картата, да  заобикалят или да се шашкат по килими, да не харесват някакви зони, да не си намират станциите, да им свършва постояно водат а имаше такъв за aqua... Въобще хиляди такива... И толкова мнения, на които мога да повярвам напълно, че за ежедневно става, но веднъж седмично тр да си чистят хората основно и че са бавни, пък пак бръмчат, пък тук кой писа, че шумят нещо при пране и сушене на мопа... Не знам аз за такива пари си представях наистина уред, който не ме занимава, чисти си, мие си и ме отменя напълно.

Последна редакция: нд, 28 дек 2025, 09:59 от Angel_Dust

# 177
Как стои въпроса с гаранционното и извън гаранционно обслужване на Roborock. Официален вносител и дистрибутор няма. Roborock има официален европейски Support/сервизен център, но България не е посочена с отделен локален център, та моля да споделите опит.

# 178
Извънгаранционно от години си обслужвам роботите при един човек от една голяма фейсбук група за роботи. Човека се казва Ерджан ако не се лъжа и от години се занимава с това. Прави и страшно много ревюта на различни модели и е много полезен и съдейства при избор на робот. Изпращам с куриер и ми го връщат до няколко дни, зависи за какво съм го пратила.

# 179
Има и читави бройки със сигурност, но и прекалено мн проблемни. Като цяло май тотално се отказахме, ще си взема още една бежична права да си имам и на др етаж и толкоз... Че повече ме мори да разнасям прахосмукачка между етажите, отколкото да смукна за 15мин.
Общо май останах с впечатление, че по-простите и стари модели, без мопове, със стария софтуер са по-безпроблемни..
Другите то не бе да им тече вода от станцията, да не минават едикъде си, по свое желание , да не влизат в бани, да се изгубят под дивана, да минат само един тигел, всеки път да си губят картата, да  заобикалят или да се шашкат по килими, да не харесват някакви зони, да не си намират станциите, да им свършва постояно водат а имаше такъв за aqua... Въобще хиляди такива... И толкова мнения, на които мога да повярвам напълно, че за ежедневно става, но веднъж седмично тр да си чистят хората основно и че са бавни, пък пак бръмчат, пък тук кой писа, че шумят нещо при пране и сушене на мопа... Не знам аз за такива пари си представях наистина уред, който не ме занимава, чисти си, мие си и ме отменя напълно.
Всеки си има мнение, сигурно 1-2% ще имат проблеми. С всичко е така. Ползвам робот от 2019г. сега му свърши батерията. Докато дойде нова батерия се наложи са чистя с обикновеа прахусмукачка. Все едно да започнете да си перете дрехите на ръка. Новите роботи не знам как са, но моят чисти по добре от другата прахосмукачка. Всеки път се чудя от къде събира толкова прах, като се пуска всеки ден. Единствено не може да изчисти ъглите, но на определлено време минавам да забърша с парцал или моп. Ние в къщи нямаме килими и много мебели, единствения праг е на банята и тоалетната.

Последна редакция: ср, 31 дек 2025, 09:43 от big_67

Общи условия

Активация на акаунт