Номинации за най-голяма муня (тема 3)

• 619 063
  • 5 407
  •   1
Отговори
# 5 205
Голямата ми щерка, като мъничка, казваше "ливало". Веднъж едно приятелско момиченце, малко по-голямо, се хвана да я учи:
- Слушай сега: ли-ла-во!
  Моето пак:
- Ли-ва-ло.
- Не, опитай пак. ЛИ-ЛА-ВО.
- Ли-ва-ло.
- Не слушаш внимателно. Виж сега аз как го казвам: ЛИ-ВА-ЛО!

Последна редакция: сб, 02 юли 2022, 15:25 от Clotilde

# 5 206
  • Варна
Две мои мунщини от днес и от последните 8 години:
1. Днешната: решила съм да купувам маса и столове от юск, платих и консултант ми обяснява къде издават стоката, нищо не разбрах, отделно не знам и колата къде е на паркинга на мола, но ще я намеря, а той иска от там да ми обясни как да стигна до точката за издаване на стока. Ходих уж да гледам де е без колата, нищо не видях. Върнах се и се обърнах към жена да ми обясни Simple Smile Той дойде, казвам недей, ние ще се разберем двете Simple Smile Вече са сглобени.
2. От осем години гледам котка, вече са три и купувам храна от магазина, а свекървата има магазин за хранителни стоки. Миналата седмица чак ми дойде на ум, че тя може поръчва на доставни цени. Хеле първата доставка е факт.

# 5 207
За това последното спокойно е можела и свекървата да се сети... направо 2 в 1 ви записваш и двете тук Grinning

# 5 208
  • София
Плажното барче може и да има ПОС Simple Smile, ама аз се засилих да плащам с карта за череши на пазара до нас...

На нашия пазар имат ПОС терминал на сергиите. Редовно си плащам с карта.

# 5 209
Миналия месец си купувах батерии по интеренет, трябваха ми един опак размер, 2/3 АА за соларни лампички. Разглеждам уебсайт, там се редят някакви насипни, китайски, без опаковка на снимката. Аз такова не пазарувам. Скролвам надолу, по едно време мярвам едни с опаковка, от позната марка, решавам, че ще си купя тях, ама не веднага, и затварям сайта. След малко отварям пак сайта, скролвам набързо надолу докато стигна онези с опаковката, поръчвам. Пристигат, гледам нещо друг размер. Вглеждам се в опаковката, ми те 1/3 АА, муня гледала буквите пропуснала цифрите. Пак ровя в сайта, този път гледам цифри, поръчвам. Пристигат, пак изглеждат друг размер. Вглеждам се в опаковката, ми те 2/3 AAA, муня гледала цифрите не броила буквите. На третия път ги улучих. Сега ще си търся ламБички с онези другите размери батерии, да не ги хвърлям.

# 5 210
  • София
Привет от мен!

Преди минутка отварям тема за "Игри на волята", гледах го, докато вървеше, някакси съм там и като излезе нов отговор ме уведомява.
Муничка, обаче забравя коя тема е отворила и  прочитайки информация, че Андрей бил изкачил Мусала се чуди кой е тоз Андрей и дали не е някой инвалид например (не му го пожелавам, естествено) и затова да е забележително изкачването на връх Мусала...

# 5 211
Снощи сме на заведение. Дъщеря ми си поръчва джин с тоник, но ѝ носят само тоник. Сервитьорката казва, че не сме поръчали джина, а ние всичките 5 човека на масата го чухме много ясно.
Чак като каза, че сме поръчали само едьин тоник, се усетихме, че сме в източна България и тук говорят меко Simple Smile

П.П. Баща ѝ обясни, че затова, за да не стават грешки, се поръчва "Малък (или голям) джин с тоник!" Laughing

# 5 212
Ние отиваме на заведение и малкия решава да пие коктейл, избира един с грейпфрут, а аз му предлагам с ягода ,накрая избрахме тоя с ягодата . Идва сервитьор и аз показвам кой коктейл, малкия беше много щастлив.  След 5 минути вече го носят ,сервитьора го слага пред мен ,а аз го местя при малкия,  сервитьора отново го взима и пак на мен го дава ,но малкия почва да ми говори че си го иска и аз се опитвам да обясня че е за него да е спокоен. Чувам че нещо и сервитьора се опитва да каже ,но детето е най- важно ,при което малкия вече гушнал чашата и отпива, а сервитьора явно видя че аз не го слушам и вика на ММ : Господине моля ви вземете коктейла и в същото време малкия се извика ,но тука има водка 🤣🤣🤣. Аз съм объркала страниците в менюто и съм поръчала алкохолен, а сервитьора просто каза че се е опитал да предупреди. И това е за втори път , сега малкия въобще не иска коктейли ,даже и сок не дава да му поръчвам 🤣🤣🤣🤣. Да допълня не беше водка ,а с просеко и беше ужасен 😁😁😁

# 5 213
  • София
Ей, какви сте, поръчайте на детето един нормален коктейл, и то е човек Simple Smile Хората попара с вино са давали на децата едно време

Последна редакция: ср, 06 юли 2022, 14:46 от Cuckoo

# 5 214
Препотил се е този сервитьор Joy

# 5 215
сега малкия въобще не иска коктейли , даже и сок не дава да му поръчвам
Чудесно! Готова съм да им поръчам на моите по един сок с водка, че да спрат да ги изкушават подобни напитки.

# 5 216
  • Street of Dreams
Снощи сме на заведение. Дъщеря ми си поръчва джин с тоник, но ѝ носят само тоник. Сервитьорката казва, че не сме поръчали джина, а ние всичките 5 човека на масата го чухме много ясно.
Чак като каза, че сме поръчали само едьин тоник, се усетихме, че сме в източна България и тук говорят меко Simple Smile

П.П. Баща ѝ обясни, че затова, за да не стават грешки, се поръчва "Малък (или голям) джин с тоник!" Laughing
Идйин се пише / казва. В идянайси часа.

# 5 217

Идйин се пише / казва. В идянайси часа.
В източна България, в момента, се търкаляме от смях от тази мунщина Simple Smile

# 5 218
  • Бургас
В коя точно източна България е това? Аз явно живея в друга източна България, щото не съм чувала така да се говори.

# 5 219
  • София
В коя точно източна България е това? Аз явно живея в друга източна България, щото не съм чувала така да се говори.
Вместо "джин" са чули "едьин" (колкото по-меко се произнася "д", толкова повече двете думи си приличат)

Общи условия

Активация на акаунт