Номинации за най-голяма муня (тема 3)

• 619 003
  • 5 407
  •   1
Отговори
# 5 295
Нищо не почисти, щото го изгоних от кухнята! RageSweat Smile

# 5 296
Това ми напомня за майка ми, която едно време успоредно готви и вари кафе на джезве на съседни котлони, и хоп, кафето в супата, вместо в джезвето...

# 5 297
  • Бургас
А аз веднъж правих бисквитена торта и в крема вместо захар съм сложила сол. Половин чаена чаша сол. От тогава захарта и солта стоят в различни буркани.

# 5 298
  • Sofia
Мм беше сложил сол вместо захар в макаронената закуска на синът ми,и в неговата също,та и двамата бяха с ужасни физиономии след хапване на първата хапка 🥴 само за снимка,но беше неочаквано и не бях подготвена...🤣

Вчера му правя на Мм турско кафе и щях да сложа инка ...сигурно нямаше и да забележи 🤔

# 5 299
  • при късмета
А аз веднъж правих бисквитена торта и в крема вместо захар съм сложила сол. Половин чаена чаша сол. От тогава захарта и солта стоят в различни буркани.
Това е класика. Аз кекс съм правила със сол и кафе съм пила. Не го допих де, ужасно е

# 5 300
А сода бикарбонат вместо сода слагали ли сте на манджата? Grinning
Много е ефектно като посолите, ако не друго Joy

# 5 301
  • София
Сигурно вместо сол е идеята? Grinning Много тематично Grinning

# 5 302
Офф, ами муня съм си, спор няма Joy Да бях си допила чашката кафе преди да давам готварски съвети тука...
Права си, разбира се, вместо сол съм имала предвид. Ама не става вкусно, недейте да пробвате Grinning

# 5 303
  • Sofia
Спомних си как веднъж отивам при познат и от вратата адска миризма на...пръцнато 😷...а той готвел боб и жена му казала да сложи сода,за по-бързо сваряване и т.н....,той сипал 1пълна суп.лъж.и беше избухнал като кратер...цялата печка,стена,прозорци бяха опръскани 🤣

# 5 304
А сода бикарбонат вместо сода слагали ли сте на манджата? Grinning
Много е ефектно като посолите, ако не друго Joy
О, ефекта наистина си го бива. Една зима имахме гости и реших да ги изненадам със зимна селска салата. Белени домати от консерва с едро нарязан червен лук и начупена суха чешка, печена. Сложих и сиренце нарязано на кубчета и магданоз, а бе салата за чудо и приказ! С препечени филийки и домашна ракийка е вкусотия! Преди да я поднеса посолих и влизайки в дневната всички се смеят, а аз усетих как по ръката ми започва да пълзи нещо студено. Оказа се, че съм я посолила със сода и след мен е потоп. А вече пред масата изригваше като вулкан. Joy

# 5 305
  • Бургас
Купила съм желираща захар вместо нормална. В кафето не я усетихме, чак от попарата и по физиономията на сина ми разбрах, че има нещо нередно.

# 5 306
  • до най-прекрасния мъж
Нищо не почисти, щото го изгоних от кухнята! RageSweat Smile
Joy заслужил си го е. Направо си представих как изпускаш лъжицата с червен пипер, тя се разпръсква ня забавен каданс по пода, а ти придобиваш този вид, знаейки, че това няма чистене Animal Crying Cat Face

# 5 307
  • София, Дружба 2
Grinning И ние сме си купили един пакет желираща захар вместо захар. ММ такива ги върши.Smiling Imp Седи си захарта гордо в шкафа и чака някой да я използва...

# 5 308
Аз така веднъж купих амонячна сода вместо сода бикарбонат. Даже не знаех, че са различни. Добре, че касиерката ме пита за какво ми е, та ме спря. И до сега не знам амонячната за какво се ползва.

# 5 309
  • Sofia
Ползва се за сладки,курабии...

Общи условия

Активация на акаунт