Картите на Мадам Ленорман ( 15 тема)

• 68 107
  • 800
  •   1
Отговори
# 555
Silverstone, няма за какво да се извиняваш. Нормално е да не знаеш,че изтеглените от машина карти няма как да отразят твоята да я наречем позиция във Вселената, времето и пространството.
Ако толкова държиш да ползваш Ленорманд има два варианта:
1. Купуваш си колода.
2. Купуваш тесте игрални карти. Избираш от колодата 6,7,8,9,10, вале, дама,поп, аса от всички бои ( общо 9 бои х 4 карти = 36 карти ). Останалите слагаш на страна. Ползваш тези карти за теглене/подредба по Ленорманд, като съответствието може да видиш примерно тук:

https://m.jenite.bg/%D0%9B%D0%B8%D1%87%D0%BD%D0%BE-%D0%BD%D0%B5%D0%B9%D0%BD%D0%BE/%D0%9A%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D

Или в някой друг сайт или Гугъл.
Но имай предвид,че ползваш ли игрални карти ги ползваш само за това и за нищо друго. И да не ти ги попада други хора.
Размесваш, теглиш 5 избрани от теб карти, казваш какви са и ще пробваме да видим какво показват.

# 556
Lan_7,благодаря за вниманието и разясненията.Стана ми интересно.В близко бъдеще не се виждам да се задълбоча.Обаче!Вече знам какво да правя ако  реша в някой момент да използвам знаците на Мадам Ленорман и кого да попитам.
Честно казано малко се страхувам от тези неща.
Още веднъж Благодаря! Hug

# 557
Може ли малко помощ при разчитане на картите на въпросът Ще си намеря ли скоро работа? Теглих 25 пръстен- 27 книга- 30 лилии- 24 сърце- 6 облаци. Като че ли ще получа някакво предложение, но ще е неясно накрая.

# 558
Може ли малко помощ при разчитане на картите на въпросът Ще си намеря ли скоро работа? Теглих 25 пръстен- 27 книга- 30 лилии- 24 сърце- 6 облаци. Като че ли ще получа някакво предложение, но ще е неясно накрая.

Нещо не е наред !
26 е книга, 27 е писмо  - какво си изтеглила последно ?

# 559

Нещо не е наред !
26 е книга, 27 е писмо  - какво си изтеглила последно ?

27 писмо

# 560

Ще си намеря ли скоро работа?
25 пръстен- 27 писмо- 30 лилии- 24 сърце- 6 облаци

Очертава се разговор с предложение за заетост, и по този въпрос ще има комуникация.
Възможно е да ви искат да покажете, какви дипломи имате и до каква степен имате
опит и стаж като това нещо ще е посрещнато с ентусиазъм, който в последстве може
да доведе до някаква ситуация на неразбирателство. В смисъл не точно това каквото е
било замислено/предполагано в началото. Тези събития ще се рзвият зимния период.
На примависта няма карти, които да показват пречка за започване, по-скоро има индикация,
че след започването няма да е това, което се е предполагало първоначално.

# 561

Очертава се разговор с предложение за заетост, и по този въпрос ще има комуникация.
опит и стаж като това нещо ще е посрещнато с ентусиазъм, който в последстве може
да доведе до някаква ситуация на неразбирателство. В смисъл не точно това каквото е
било замислено/предполагано в началото. Тези събития ще се рзвият зимния период.
На примависта няма карти, които да показват пречка за започване, по-скоро има индикация,
Благодаря, със сигурност аз все още имам какво да уча по тълкуването на картите.

# 562

Благодаря, със сигурност аз все още имам какво да уча по тълкуването на картите.
Аз бих задала въпроса с конкретен срок, "скоро" не е опция и предполагам карта Облаци, затова ни дава елемент на неопределеност.

# 563
  • Пловдив
Здравейте и честита Коледа!
Имам една огромна молба към някой, ако иска да попита картите си. Въпросът е дали ще има връзка и каква между Н и А? 🙏🙏🙏

От известно време обмислям самата аз да си купя карти Ленорман, но сега четох, че човек не може да гледа сам на себе си. Наистина ли е така? Какво да гледам когато си купувам карти? Или просто си купувам книжка и карти от книжарницата. И за какъв период от време се сбъдват предсказанията?
Сърдечни благодарности  на отзовалите се 😇🍀

# 564
Здравейте, може ли да ми разчетете тези карти?
На въпроса - ще се съберем ли? Излязоха тези

А на втория въпрос - има ли друга? Излязоха тези двете:

Благодаря предварително Hug

# 565
Здравейте,
Приятел спешно търси работа.
На картите отговор съм му дала, но ме притеснява тайминга, с тази котва. Какво мислите? Благодаря.

# 566
Здравейте,може ли някой да погледне следните въпроси:
Защо моят човек Г се държи така отдръпнато,на какво се дължи?
Какви действия ще предприеме до 1месец към мен?
Благодаря Flowers Cherry Blossom

# 567
Здравейте,
Приятел спешно търси работа.
На картите отговор съм му дала, но ме притеснява тайминга, с тази котва. Какво мислите? Благодаря.

Здравей, зависи как четеш 5 карти. Аз почти никога не редя по толкова, достатъчни са ми и три. При пет, картите до централната са ми минало, или кратка предистория по случая, която в случая ми говори за бездействие, или за някой, който е спрял в някаква ситуация, задържал се е повече време от необходимото, може и да се разиграе като подкрепа от лице Мечка. При мен Котвата обикновено се проявява като стабилно нищо правене. По Ключ и Книга, питащия или има решение, което не вижда, или игнорира, или в най-позитивни вариант ще се наложи обучение, за нова позиция. Скрита карта между двете е Мишки, а общ квинт е 29, което освен дама сигнификатор ни дава и пасивност, според мен дори и да има предоставена възможност, човекът няма да се възползва от нея в зададения срок. Или най-просто казано - решението е скрито съм момента на редене по ключ/книга. В тази посока ми се въртят мислите))). Когато имаш обратна връзка, сподели да видим как са се проиграли.

# 568
Здравейте, попитах картите дали ще забременея до 6м, може ли малко помощ.

# 569
Момичета, здравейте. Скоро си купих картите на Мадам Ленорман. За съжаление с английска книжка. Някой има ли значението на български или да ми кажете от къде да си взема. Ох ☺ много са красиви. Благодаря ви🤗🙏🏻
Картите са Gilded Reverie.

Общи условия

Активация на акаунт