Картите на Мадам Ленорман ( 15 тема)

• 68 090
  • 800
  •   1
Отговори
# 585
въпрос Ще се справя ли на новото работно място?
16 - 11 метла- 20 градина - 18 куче-4 къща
Ти започнала ли си на въпросното ново работно място?
Не, все още. Ще започвам
Astrea, ти тук не започна работа, нали?

# 586
Не, все още. Ще започвам
Да

# 587
Не, все още. Ще започвам
Да
Кучето и къщата, като последни карти, показват, че оставаш вкъщи и нямат общо със справянето ти, тъй като изобщо не си започнала. Понякога картите разказват малко по-различна история от зададения въпрос. Обикновено карта Къща за работни въпроси показва дома на питащия, в редки случаи - малка семейна фирма, или конкретен мъж, играещ роля в казуса.
Скоро имах въпрос за развитие в работна сфера, в зададен някакъв срок, излязоха Къща и Кула, плюс други карти, които не помня, озадачих се, тъй като излизаше и работното място на питащата/Кула-работи в държавно учреждение/ и дома и - Къща, в крайна сметка се оказа, че жената обмисля, дали да не премине на 4 часов работен ден, което показваха картите - 50/50 работа и в къщи.
@Barumova - по въпроса за детето съм на твоето мнение, единствено бих разделила въпроса на две - за четене и писане, енергиите се смесват, може да започне по-бързо да чете и по-късно да пише. Така или иначе нещата ще се случат с малко повече емоции и по-дълго време.

# 588
Цитат на: Astrea link=topic=11755
45.msg46170580#msg46170580 date=1679305402
Здравейте, аз пак да попитам за работа. теглих карти
лисица- пътища-книга-писмо-жена
Разчитам го като грешно направен избор, ще си взема урок от това или ще науча нещо ново. Може ли помощ?
Diana може ли помощ към този въпрос?

# 589
Цитат на: Astrea link=topic=11755
45.msg46170580#msg46170580 date=1679305402
Здравейте, аз пак да попитам за работа. теглих карти
лисица- пътища-книга-писмо-жена
Разчитам го като грешно направен избор, ще си взема урок от това или ще науча нещо ново. Може ли помощ?
Diana може ли помощ към този въпрос?
Как точно е зададен въпроса?

# 590
  • София
Здравейте, може ли малко помощ при разчитането на картите? Въпросът е: Ще имам ли предложение за по-висока длъжност с по-високо заплащане до края на месеца?

# 591
Здравейте, може ли малко помощ при разчитането на картите? Въпросът е: Ще имам ли предложение за по-висока длъжност с по-високо заплащане до края на месеца?

планина-детелина-кула-мечка-книга

Има някаква пречка на пътя на вашите желания, която е сериозна.Но ще има някакъв неочакван късмет, или
хазартен ход ( в случея случайно хрумване на висшестоящ, който не е сигурен дали да направи това и ако го направи е някак си на късмет ),  който ще  помогне да достигните целта си но това няма са стане бързо.
Няма карти, които да показват пречки, но не се покзава и бързина. Всичко се случва бавно във времето и в тази ситуация е по-скоро въпрос на шанс.

# 592
  • София

планина-детелина-кула-мечка-книга

Има някаква пречка на пътя на вашите желания, която е сериозна.Но ще има някакъв неочакван късмет, или
хазартен ход ( в случея случайно хрумване на висшестоящ, който не е сигурен дали да направи това и ако го направи е някак си на късмет ),  който ще  помогне да достигните целта си но това няма са стане бързо.
Няма карти, които да показват пречки, но не се покзава и бързина. Всичко се случва бавно във времето и в тази ситуация е по-скоро въпрос на шанс.
Благодаря много!

# 593
Как се тълкува картата 13 дете в подредби те? И при въпрос за работа какво може да означава?
Благодаря

# 594
Зависи от картите около нея. Може да е детинско доверие, наивност, ново начало, ...

# 595
Зависи от картите около нея. Може да е детинско доверие, наивност, ново начало, ...
Започва с дете-21  планина следващо

# 596
Мечти и желания за нещо но изправени пред сериозни, почити непреодолими препятствия ....

# 597
Мечти и желания за нещо но изправени пред сериозни, почити непреодолими препятствия ....
Благодаря

# 598
  • София
Здравейте. Въпросът е: Ще започна ли свой бизнес до края на другата година? Сърцето винаги ли е знак за любовни отношения? Моето тълкуване е, че ще имам партньорски отношения с мъж, който ще ми помогне в осъществяването на идеята ми. Начинаеща съм 😊

# 599
  • Пловдив
Привет, феи на картите!

Купих си т.н. Цигански карти с цел лично ползване (не и с цел консултации и гледане на непознати). Но, ми обясниха, че преди да се пристъпи към подредба трябва да се изкара непременно курс, като обяснението е свързано с енергиите на картите .... Има ли наистина такова нещо? Не може ли човек просто да търси информация и да се самоубочава?

Общи условия

Активация на акаунт