Картите на Мадам Ленорман ( 15 тема)

• 67 972
  • 800
  •   1
Отговори
# 735
Същата работа и при мен …
Точно затова се терзаех и се измъчвах , защото се боря между чувства , разум, реалност ..
Обичам го и аз много държа на това , че е сериозен , стабилен и отговорен, но както каза ти , на различни честоти сме явно и имаме доста различни интереси , нужди и разбирания . Стават нещата , които искам аз , но става изключително бавно , тегаво , мудно и задължително с много мърморене от негова страна , сърдене и цупене . После и на него му е хубаво и си приказваме , но за сметка на моите нерви , стрес и търпение …
Ако не съм аз , ще си седи затворен денонощно да бачка и дотам ..
и не знам дали съвестта или страха говори в мен , но като виждам колко са рядко срещани свестните мъже в днешно време и поколение , как да посмея да го напусна ?! А и все едно да сменя родителите си .
Обичам го , щастлива съм с него , това е което търся , но просто в някои отношения е много зле и го изживявам тежко , но не е болка за умиране .

Просто например аз държа на брак и семейство . Той държи на семейство , счита , че брака не прави отношенията и семейството и е една излишна формалност .
Аз държа поне 2-3 пъти в годината да отидем някъде , той ако стоим вкъщи ще му е най-добре или аз да пътувам ама него да не го закачам по възможност .

И ето такива дребни неща …

# 736
Благодаря ти, Еа, за съчувствието. Ще пиша, разбира се. Аз в тоя живот чистя карма чрез връзките си определено. На крехка възраст се омъжих за един мъж, който влезе в живота ми с гръм и трясък. Оказа се насилник и комарджия. Слава Богу нямахме деца. 3 години се опитвах да го вкарам в пътя, както би постъпил всеки средноинтелигентен човек. Не стана. След това съ върнах към стара любов - настоящия ми съпруг - прекрасен човек..., но ето какво ме застигна сега, а определено съм човек, който има воля и контрол над нещата по принцип. Този мъж, първият път, когато го видях, ушите ми заглъхнаха и сърцето ми започна да тупа учестено. Направо нереално нещо. Според мен е отново кармично предизвикателство. Ще пиша отново след време. Хубава вечер и благодарности!
С ключа и кръста определено има урок за усвояване и докато не мине, ще ти се предлага отново и отново. Може ли датата на раждане, може и на лично, може и на двамата. Занимавам се с Матрица на съдбата и ми е интересен случая, благодаря!

Димана, чета от няколко дни за matrix of destiny и днес реших да използвам compatibility calculatora с моите данни и данните на първия ми съпруг, за когото се омъжих на 23 без да казвам на родителите си, който се оказа психар, комарджия и побойник. После му направих и лична матрица. Познай какво излезе?Неговата матрица е буквално 1:1 с тази на човека, който сега ме е обсебил. Направо съм втрещена. Нали уж съм преработила вече това?Защо ми се предлага отново същата манджа?Направо ми се струва страховито...

# 737
Благодаря ти, Еа, за съчувствието. Ще пиша, разбира се. Аз в тоя живот чистя карма чрез връзките си определено. На крехка възраст се омъжих за един мъж, който влезе в живота ми с гръм и трясък. Оказа се насилник и комарджия. Слава Богу нямахме деца. 3 години се опитвах да го вкарам в пътя, както би постъпил всеки средноинтелигентен човек. Не стана. След това съ върнах към стара любов - настоящия ми съпруг - прекрасен човек..., но ето какво ме застигна сега, а определено съм човек, който има воля и контрол над нещата по принцип. Този мъж, първият път, когато го видях, ушите ми заглъхнаха и сърцето ми започна да тупа учестено. Направо нереално нещо. Според мен е отново кармично предизвикателство. Ще пиша отново след време. Хубава вечер и благодарности!
С ключа и кръста определено има урок за усвояване и докато не мине, ще ти се предлага отново и отново. Може ли датата на раждане, може и на лично, може и на двамата. Занимавам се с Матрица на съдбата и ми е интересен случая, благодаря!

Димана, чета от няколко дни за matrix of destiny и днес реших да използвам compatibility calculatora с моите данни и данните на първия ми съпруг, за когото се омъжих на 23 без да казвам на родителите си, който се оказа психар, комарджия и побойник. После му направих и лична матрица. Познай какво излезе?Неговата матрица е буквално 1:1 с тази на човека, който сега ме е обсебил. Направо съм втрещена. Нали уж съм преработила вече това?Защо ми се предлага отново същата манджа?Направо ми се струва страховито...
Няма значение матрицата, важно е хората да са в + на енергиите. Имат различни животи, проследявала съм го с едни и същи дати.

# 738
Здравейте, ще бъда благодарна, ако някой ми разтълкува следните карти:

Въпросът е, дали дъщеря ми С. ще се раздели с настоящия си приятел.

# 739
Привет, две карти специално за мен са недостатъчни, за да видя развитие при тях- виждам, просто, че е намесен трети човек, не мога обаче да преценя при нея или него, склонна съм да смятам - при нея. До тук ми стига провидението Blush

# 740

Това, което мога да кажа е, че някой много красиво и сладко лъже другия.  Изтегли поне три, а най-добре пет карти по въпроса.

# 741

Тези карти онлайн ли са изтеглени? Ако да, аз по-скоро не бих се доверила на такова теглене.

# 742

Тези карти онлайн ли са изтеглени? Ако да, аз по-скоро не бих се доверила на такова теглене.
Благодаря на всички, които се включват.
Онлайн са изтеглени картите. За съжаление не разполагам с истински.
Намирам се в някакво състояние на безпомощност и безизходица, защото се оставя много наивно да я манипулират, но е като обсебена и не чува какво ѝ говорим.

# 743
Ако е така, този лисунгер би трябвало да е той и начина по който й влияе. Ден до пладне ще е тази връзка, едва ли дълго ще останат заедно и да.. явно около него има и други момичета. Не е от верните, но дъщеря ви може би иска да си го изживее.. младост!

# 744

Благодаря на всички, които се включват.
Онлайн са изтеглени картите. За съжаление не разполагам с истински.
Намирам се в някакво състояние на безпомощност и безизходица, защото се оставя много наивно да я манипулират, но е като обсебена и не чува какво ѝ говорим.
Вземете една обикновена колода игрални карти и използвайте 36те за Ленорман, просто ги надпишете, ако имате нужда да се занимавате с това. Моята първа колода е направена по този начин))

# 745
Здравейте . От много време не съм пипала картите и днес им зададох въпрос . Как ще се развият отношенията ми с даден човек . От скоро не поддържаме връзка . По Конника и Косата излиза точно това . Дамата , Пръстена и Джентълмена - най - вероятно е продължил с друга жена . Тълкувам ги на база опита ми с таро и не знам дали е правилен

# 746
Здравейте . От много време не съм пипала картите и днес им зададох въпрос . Как ще се развият отношенията ми с даден човек . От скоро не поддържаме връзка . По Конника и Косата излиза точно това . Дамата , Пръстена и Джентълмена - най - вероятно е продължил с друга жена . Тълкувам ги на база опита ми с таро и не знам дали е правилен

Не е правилен. Таро и Ленорманд нямат общо, значенията на същите карти като Кула и Луна например са различни.

# 747
закачаме се с един младеж, нищо сериозно
въпросът ми е "Какви стъпки ще направи към мен?" Simple Smile

# 748
закачаме се с един младеж, нищо сериозно
въпросът ми е "Какви стъпки ще направи към мен?" Simple Smile

Никакви ама му се прави секс.
Какви са тези зарчета ?! 😀

# 749
Тази колода не е Ленорманд. В Ленорманд картите са 36.

Общи условия

Активация на акаунт