Магазини Sinsay

• 69 466
  • 754
  •   1
Отговори
# 420
  • Mostly in my mind
Постоянна е май.

# 421
Точно си финализирм една поръчка коледна -две покривки и свещ.Малко сигурно глупав въпрос това автомат значи офис нали понеже не открих да пише офис,а до автомат не съм поръчвала никога 😄

# 422
  • в сърцата на децата <3
Точно си финализирм една поръчка коледна -две покривки и свещ.Малко сигурно глупав въпрос това автомат значи офис нали понеже не открих да пише офис,а до автомат не съм поръчвала никога 😄
Автомат са си автоматите на Спиди. Мнго са удобни стига локацията им да ти е близка. Спестява висене пред офис, а ако ти плащаш (по принцип, тук е ясно, че плаща фирмата) излиза около 3 лева пратка до 1 кг без наложен платеж. Много ме устройва като си пращаме с брата разни неща 😁

# 423
Под автомат влизат и офисите също, аз така намерих кварталния офис. Само трябва да се потърси в търсачката.

# 424
Нямат преглед! Но за чупливи неща аз процедирам така: плащам и отварям още в офиса на куриера, пред камерите им. Ако има счупено - връщам на момента. Не съм имала проблем със Sinsay до сега, но записите в куриерските фирми се съхраняват 6 месеца. Ако отворите пратката след това не знам как може да се докаже, че сте я получили счупена...
Отваряте я, докато куриерът е при вас- тоест, карате го да изчака.
Той съставя констативен протокол за състоянието на пратката ( ако тя е застрахована).
Едва ли за нещо дребно сайтът ще си даде труда да сложи застраховка, според стойността на стоката.
Ако куриерът не желае да изчака, Спиди си имат телефон.
Звъните и правите рекламация за счупената стока.
Спиди си имат условия- ОУ, в които е регламентирано как и защо процедират при унищожена пратка по тяхна вина.
Жалко, че никой не си прави труда да ги чете- това спестява много време.
Куриерът при всички случаи може да ви бъде свидетел пред конкретната фирма за съсипаната пратка.

# 425
Дали ги има налични във физическите магазини?Мъжките и детски такива са изчерпани в сайта,само бебешки има,а ми трябват от трите по 1...

# 426
  • в сърцата на децата <3
Скрит текст:
Нямат преглед! Но за чупливи неща аз процедирам така: плащам и отварям още в офиса на куриера, пред камерите им. Ако има счупено - връщам на момента. Не съм имала проблем със Sinsay до сега, но записите в куриерските фирми се съхраняват 6 месеца. Ако отворите пратката след това не знам как може да се докаже, че сте я получили счупена...
Отваряте я, докато куриерът е при вас- тоест, карате го да изчака.
Той съставя констативен протокол за състоянието на пратката ( ако тя е застрахована).
Едва ли за нещо дребно сайтът ще си даде труда да сложи застраховка, според стойността на стоката.
Ако куриерът не желае да изчака, Спиди си имат телефон.
Звъните и правите рекламация за счупената стока.
Спиди си имат условия- ОУ, в които е регламентирано как и защо процедират при унищожена пратка по тяхна вина.
Жалко, че никой не си прави труда да ги чете- това спестява много време.
Куриерът при всички случаи може да ви бъде свидетел пред конкретната фирма за съсипаната пратка.
Спиди не предлагат опция "застраховка". Всъщност и при Еконт това не е "застраховка", а допълнителна отговорност при пренасяне на пакета. И двете фирми така или иначе носят отговорност при унищожена или счупена пратка, но със Спиди - успех да видите обезщетение. Да не се стига до там, но ако изпращате чупливи пратки - ползвайте Еконт.

# 427
  • София
Дали ги има налични във физическите магазини?Мъжките и детски такива са изчерпани в сайта,само бебешки има,а ми трябват от трите по 1...

Имате опция проверка в наличност на магазин. Така може да видите точно къде я има.

# 428
За колко време ви възстановяват парите

# 429
  • в сърцата на децата <3
За колко време ви възстановяват парите
От връщане на пратката до сума по картата - десетина работни дни.

# 430
Аз пуснах към офиса в Русе на 02.11 и още нямам върнати пари.

# 431
Срокът започва от когато ви изпратят имейл, че връщането е одобрено.

# 432
Ако си отметнете в профила, че връщате даден артикул, процедурата става по-бързо.
Пп. обърках темите.

Последна редакция: нд, 14 ное 2021, 12:12 от Lemy

# 433
  • в сърцата на децата <3
Ако си отметнете в профила, че връщате дадена пратка, процедурата става по-бързо.
Не знам, аз я отметнах и не чаках куриер, а просто я пуснах в офиса. Изпратих я обратно в петък, на другата седмица в сряда имах мейл за одобрено връщане и в петък вечерта парите бяха видими в сметката, но като чакащи. В разполагаемите ги видях на другата седмица може би сряда или четвъртък, вероятно ги пускат с някаква дата на осчетоводяване.

# 434
Извинявам се, помислих, че съм в темата за Абаут ю. ☺️😁

Общи условия

Активация на акаунт