Отговори
# 315
А какъв е този Тривитаминол?  newsm78 Я кажи що е то и за какво се ползва, 4е на мен взе да ми капе ... Ако помоля майка ми да ми го купи туй нЯщо, поне да знам за какво то4но иде ре4. Ампули ли са? Що е?  newsm78

Тривитаминола е лекарство за животни  Wink
Ето http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=117731.0 това са темичките, в които една майка го предложи като средство за подхранване на косата Peace
Това е маската (която написах на Тали) - правиш по 2 пъти на седмица, оставяш по 1 часа да стои минимум и после изплакваш. На мен приятелка ми я донесе от Бг - отива тя в Бургас във ветеринарната аптека и пита за това лекарство и ветеринаря и казал "За маска за косата ли си го купувате?"  Mr. Green

# 316
Хе хе...Вики го изпрати предния постинг и за това не можах да го довърша Mr. Green

Майка, значи това се купува само от ветеринарна аптека, струва около 3-5 лв, в стъклено шишенце е, ако искаш ще ти направя снимка да го видиш - аз утре ще се направя и ще ти кажа как е, но не вярвам от 1 път да стане нещо, т.е. да има ефект Wink
Повечето майки, които си правят тази маска са доволни  Peace за това и аз реших да опитам Wink
Тали да каже повечко, понеже тя сега го използва Hug аз ще мога да споделя минимум след месец - дано имам възможност да я правя тази маска Peace

Иначе барбекюто ни бе супер - този път имахме един приятел с нас, който наглеждаше Вики - поне в началото де  Wink .... играхме на топка, хранихме патенцата с Викторио, карахме с Миро кану  Wink, а после другите играха волейбол с едни франзуци, които ги биха  Joy ама нашите много добре играха Laughing Жалкото бе, че трябваше рано да си тръгваме, понеже Миро отиде на работа  Tired и сега пак сме сами Cry

Като кача снимките - ще ви ги пусна, за който иска да гледа bowuu

# 317
  • Германия
Добро утро от дъждовната гора  Hug
Навън е хладно, все едно не е август. На всички по едно капучино за разбуждане  Wink

# 318
  • в шоки-land
amei-че прати ни малко дъжд и на сам, толкова обичам въздухът след дъжд- чист и свеж. А ако има на близо и гора, да ухае на шишарки... ох, размечтах се! Аз като си бях в БГ миналия мес. си взех 2 шишенца 3витаминол, за заместител не знам, но имам спомен, че Десислава беше писала, че когато е в Турция го замества с друго. Питай я на лични, че темите там са безкрайни и не помня къде беше.

пращам ти веднага, Тали, ама я ела ми на гости, че такава гора с шишарки те Чака тоЧно срещу нас  Hug Heart Eyes
ще пратя лс на Десислава да видим какво ще каже   bouquet

# 319
  • в шоки-land
...би ли ми ка3ала какви са му сьставките Hug Heart Eyes

Амейка, ето какво пише на етикетчето Wink

Витамин АД3Е

Състав:

Вит.А               1 000 000 IU
Sholecalciferol  2 000 000 IU
Alpha Tocopheryl Acetate 1.0g

Помощни вещества:
Chlorocresol, Sunflower Oil.

Много целувки от нас  bouquet

Дидката, голямо благодаря   bouquet  bouquet  bouquet
ще видя дали от сьставките може да ми сглобят нещо

# 320
  • в шоки-land
добро утро на всички малки и големи от много дьждовната Швейцария  Hug Heart Eyes
по случая купихме вчера на малкото дьждовен костюм  Joy - яке с панталони, като малко рибарче е....не можахме само да намерим гумени ботуши, ама утре ще му мисля.....преди да го купим си игра  в локвите 1 час, после беше мокьр до ушите ooooh!, ама доволен....
днес пак вали като и3 ведро, ще видим дали ще и3ли3аме, че няма ботуши....
Стьклена пантофке, 3а мен 2 кафета моля  Hug Heart Eyes
хубав ден от нас  Hug Heart Eyes  bouquet

# 321
El lucero del alba,
значи феята на зъбчетата..дори е подобно на дядо коледа... отгатва желания  Hug Joy..защо ли? Mr. Green Hug  bouquet
ммм...чийзкейк с къпини...за следобедна закуска..супер Hug  bouquet

Tatjana
, наистина напроаво си е чист късмет и щеше да е безобразие да не се възползваш от токова намаление! Със здраве да си ги носите дрешките  bouquet

pepelyashka,
 айде пращам ти малко слънчице...понеже при днес е цели 25 градуса newsm44

amei,
 кой ще ти сглобява  съставките? newsm78Като комплектовате малкия Шоки с гуменото облекло трябва да го заведете на риболов Joy
 Hug  bouquet

ДиДОлиНКа, пак да те питам, маста и нея ли от БГ ти докараха? newsm78

Приятен остатък от уикенда ви желая!  bouquet

# 322
Здрасти Банда  Mr. Green
Набързо минах с едно око прочетох, и тук вали и не спира вече трети ден  Crazy Mr. Green
Но на нас не ни пречи, вчера цял ден бяхме на едно езеро - далече - пак състезания, но Емка си има гумени ботуши  Wink и няма проблем Mr. Green само дъждобран съм решила да купувам и за себе си  Crazy Laughing че ми прогизнаха кокалите вчера  Wink

Тали и Нана
честито и от мен   bouquet Hug Hug Hug

Руми
аз не видях снимките  Rolling Eyes
Иначе да в Прага сме - центъра е като приказка  Wink Whistling Party Mr. Green

Кате
честито паднало зъбче  Mr. Green Grinning

И браво за пазара момичета  Wink Grinning само така Party

# 323
  • Германия
amei-ка евала, че си била прозорлива да купиш дъждовно снаряжение. Аз гледах такива якенца, но всичките започват от 86-та големина; сега се чудя в какво да облека малчо, за да излезем навън  Rolling Eyes 

# 324
  • в шоки-land
amei-ка евала, че си била прозорлива да купиш дъждовно снаряжение. Аз гледах такива якенца, но всичките започват от 86-та големина; сега се чудя в какво да облека малчо, за да излезем навън  Rolling Eyes 

ние в3ехме точно 86, тамьн му е....яке с панталони, иначе намерих на друго място само пелерина, ама не ми се струва много практична....а3 сьм 3а яке...

# 325
Емка е с дъждобран и гумени ботуши  Peace
Проблеми никакви - за сега  Wink Grinning

# 326
  • Германия
Ама те вашите не са като моя малчо...на него 80 му става едвам, а ботушки хаптен не мога да намеля, дори и на свеки съм поръчала да търси, където мине и няма толкова малки  Rolling Eyes

# 327

ДиДОлиНКа, пак да те питам, маста и нея ли от БГ ти докараха? newsm78

Извинявам се, че не съм отговорила  Embarassed
Ние тук си имаме мас - и аз в началото не знаех, че има, но я открих, даже и меденки правя Wink
Да ти пратя newsm78

# 328
Слънчеви и топли привети, и от мен Момичета!

Джорджа, явно си в апартамента на Маминка, но да знаеш че ни липсваш, да разкажеш как мина вчера "скокването" до Швейцарията и успешно "пренасяне" на съдържанието на хладилника! Hug

...аz нямам само Варненска баб, ама и аz съм Варненка (ниЩо 4е не съм родена там), татко ми е там и т.н....
Татянка, много Ти е сложно за проследяване родословното дърво. И Ти като Джорджа, сте доста пообиколили свят. Честити Ти нови придобивки, и дано другата седмица дообурадваш Сашето съвсем и с хубави дъмки на промиция! Как бяхте днес с Миленката? Hug

Дидка, успех с маската днес Ти желая и нали знаеш, когато имаш време ще се радваме да покажеш снимките от вчерашното барбекю! Hug

Тали Дан, лека нова работна седмица желая, и дано скоро има разрешение на проблемите. Как мина поливането на колата, харесахте ли двойно легло? Hug

Пепеляшке, кога Ти започва новата учебна година, от Септември ли, или Ти си по спец. програми?

Звездице, записваш ли си какво папкаш, както Те посъветва лекаря, още ли си на някаква диета? Hug

Ели, къде бяхте на състезания вчера с Бадемката, Татито ли си беше при Вас?  Hug

Вечернице, честити костюмчета на Мирел, на Лени, на Татито Ви, и най- вече на Теб тантелени изящества. Трябва си грижа за тез природни красоти, защото тепърва кърмаческа дейност им предстой. Как стана чийзкейка? Hug

Амейка, поздрави и на Вас в дъждовна Щвейцария! Hug

Майка, бързо бъзстановяване Ви желая с малкият Хитрушко. А като сега при Вас е зимата, как празвате Коледата, през лятото ли Ви се пада? newsm78

Румянка, целувки за малката Ти Габи, и искаме да Те видим/ нещо снимките не се зареждат/! Hug

Приятен и спокоен неделен остатък желая на всички Ви по света!

# 329
ДиДОлиНКа,
 няма проблем... Hug Hug и на мне колко често ми се случва да не дочета Embarassed ooooh! или да забравя да отговоря Crazy Embarassed
Мерси за предложението, ама аз скоро ще си ходя към Бг така че ще си взема от там....само да те питам как е на англйиски мас? newsm78

Kalida,
 ахам записвам...ама от другата седмица пак започвам моя собственоизмислена диета Joy

Общи условия

Активация на акаунт