Отговори
# 75
Момичета, от сърце благодаря на всички, които са взели участие в превода на ,,Вавилон,,! Flowers Hibiscus
Да сте живи и здрави! Purple Heart

Довечера ще си открадна малко време да погледам.

# 76
Ирфан каза на Илай, че няма хубави спомени с нея, за да я заболи, не защото наистина е така.
Не мисля, че Илай в момента смята, че е възможно да си върне Ирфан.
Така че, не допускам това да е планът й.
По- скоро ще му доказва нещо, но и аз не знам точно какво.
Хубаво е, че покрай плана на Сю Илай и Ирфан ще бъдат по- често заедно, защото сцените между Халит и Бирдже са много хубави.
Ирфан ще бъде близо и до Айше, защото Сю им даде офис в своята сграда.

Нур хубаво си играе ролята, но колкото и да се мъча, Еда нито мога да я разбера, нито да я оправдая.
Измъчва се за грешката си, това ясно, но каква полза.
Последиците от нея ще бъдат ужасни.

.......

Еее слава Богу, пишат, че ще има фрагман днес.

# 77
Цитат
Другото, което си остава загадка за мен е, какво е решила Илай - да отмъсти на Ирфан и да му покаже, че зависи от нея в тази ситуация или да си го върне обратно, да прави всичко с надеждата, че ще  бъдат заедно.
Не ми се иска да е отмъщение... все още вярвам, че е добра душа и че обича Ирфан...

Сцените с Бирдже и Ирфан наистина са много хубави!

В тази серия Айше имаше повече екранно време. Полицайката в действие Simple Smile проучва Ирфан, тръшна шефчето си - преследвач на земята. Опитва се да информира Ирфан, че ще го следят... определено си го хареса тя Wink

А Кудрет направооооо, да не ти е насреща Joy  не се стресна от Сюлейман, продължава "подривната" си дейност Stuck Out Tongue А Сюлейман ме уби, като я наказа с ... кученцето Sweat Smile

Ирфан си вкара автогол, бива ли толкова да си хвали проекта, ето искат да купят мините, а той де факто няма какво да продаде Joy

И накрая шок шок шок , да видим Еда какви ще ги свърши... ще предизвика цунами Joy

# 78
Да, забравих да напиша.
И аз изключвам отмъщение от страна на Илай.
Тя наистина го обича.
Моля ви, нека има поне един сериал без отмъщения. 😂😂
Както казах, едва ли е толкова наивна да си мисли, че точно сега може да си върне Ирфан.
Виж, ако знаеше за детето, нещата щяха да са други.
Така че, предполагам просто иска да докаже на Ирфан, че е прекалено краен, праволинеен, че животът не е черно-бял.

# 79
# 80
Добър вечер, Приятели!

Седмицата започва с чудесна изненада  - имаме превод на епизод 3!
Огромно благодаря на  Варна,  Галка, Нели, Лава,  Дерин и Алекс! Прекрасни сте!

........................................................................

..................................................

От фирма Zen Platina по случай празника на "Св. Валентин"💎💍💎

https://www.instagram.com/p/B8GyoyUpfTg/

.........................................................

В очакване на фрагман за епизод 4

Хубава и топла вечер за всички вас,....обич  и една голяма, топла прегръдка от мен! Heart

Последна редакция: пн, 03 фев 2020, 20:22 от HELEN60

# 81

https://twitter.com/i/status/1224396015933050880

https://vk.com/halit_berguzar_ergenc?z=video136478071_456240198% … l_wall_-158123700

Трейлър за 4 серия!

Последна редакция: пн, 03 фев 2020, 20:30 от Lilims

# 82
Ирфан каза на Илай, че няма хубави спомени с нея, за да я заболи, не защото наистина е така.
Не мисля, че Илай в момента смята, че е възможно да си върне Ирфан.
Така че, не допускам това да е планът й.
По- скоро ще му доказва нещо, но и аз не знам точно какво.
Хубаво е, че покрай плана на Сю Илай и Ирфан ще бъдат по- често заедно, защото сцените между Халит и Бирдже са много хубави.
Ирфан ще бъде близо и до Айше, защото Сю им даде офис в своята сграда.

Да, това го разбрах, че я обича и й каза нарочно, за да я заболи. Споделям, че каквото и да и говори за миналото, разбрахме, че за него тя е била всичко. И най-вероятно дълбоко в себе си още има чувства към нея, но едва ли ще загърби семейството си. Не знам какво трябва да се промени толкова, че да и обърне внимание в другия смисъл.
Сценаристите как ли са я замислили?! След като ги сложиха под един покрив /след нейния план, съвместно с Егемен/, да се виждат всеки ден, да работят заедно. Да не забравяме, че Айше също е наоколо. Тя определено проучва Ирфан и ще усети за техните отношения /Илай-Ирфан/ много скоро.
А Илай не е  злобен човек. Определено има много доброта в себе си.

Последна редакция: пн, 03 фев 2020, 20:41 от Mydream

# 83
Егемен пак промива мозъка на Илай:

Ревнува те, не харесва другия, мрази те. Дали пък не е от любов?

Хахаха

Ирфан: Ти каза да намеря непременно парите.
Еда: Нямаше, ако знаех, че онази проклета жена ще се върти около нас.

Фунда към Еда: Да, Илай може да е на ръка разстояние от него, но Егемен е много по- голяма заплаха от нея, според мен.

Мерт казва на Ирфан, че е разбрал за пирамидата.

Утре ще направим фрагмана

# 84
Варна  Flowers Tulip   благодаря Gift Heart

# 85
Лили, благодаря за фрагмана! Flowers Hibiscus

Варна Flowers Four Leaf Clover Майдриим

Последна редакция: пн, 03 фев 2020, 21:17 от HELEN60

# 86
Много ми хареса целувката между Нур и Халит.

Абе готин режисьор си е Улуч и това е.
Еда след като му се навика на Ирфан, явно ще смени тактиката и ще действа самоуверено и предизвикателно, напук на Илай.
Много е красива Нур в сцената на партито или там каквото е.

# 87
Екшънът продължава... не разбрах, къде избухна бомбата  Thinking

# 88
  • Бургас
Толкова е красива Бирдже! Жена - класа, стил, сила, дързост, ум, находчивост......... Очарована съм от нея. Гледам втори сериал с нея и ми е ........ЕХАААААА!
Илай обича, но обича умно /гледах и фрага/. Не допускам да търси отмъщение, търси справедливост защото се чувства наранена/според мен/! Такава жена /Илай/, за да остави годеника си, любимия си, е била принудена, може би обстоятелства със семейството..... и е потърсила парите, така както и Ирфан в момента. Това очаквам да покажат и да разкажат сценаристите.
Ирфан - добър лектор, добър теоретик, любим преподавател, но...... На практика нещо не му се получава. Идеята му, може би е добра и оправдана, но ....... Той няма ясен план за действията си. Действа хаотично и се мята според емоциите си и притискането от Еда. Илай прави по-смислени крачки. Дори, като че ли Еге е по-действен.
Ох, май, много писах!
Но, този сериал ме вълнува, което значи, че ми е влязал под кожата. Wink

# 89
Точно така, Тони.
Илай обича умно.
Макар и метреса, има класа в нея.
Нещо, което тотално отсъства при Еда.
Много махленско, евтино и елементарно е поведението й.
От фрагмана усещам, че ще промени тактиката.
Но пак не очаквам интелигентност.
По- скоро ще изплува интригантската й страна.

Общи условия

Активация на акаунт