Кралски работи и клюки - февруари 2020

• 161 021
  • 3 614
  •   1
Отговори
# 2 235
  • София
Зендая и Били нещо си ги знам покрай дъщеря ми. Зендая е готина мацка, но не знам какъв стил има. Другото Били е с едни зелени корени на косата в момента.

# 2 236
Само за сравнение - Били Ейлиш на Оскарите...

# 2 237
Аз се съмнявам, тези които изкупуват дрехите на Меган и на Били Айлиш да са едни и същи лица Simple Smile

# 2 238
Вероятно е влиятелна сред младите ѝ фенове.
На мен ми е потресаваща тази Били.
Точно за Оскарите я бяха критикували, че въпреки че се опитва да наложи собствен стл, този тоалет е бил крайно неподходящ за церенонията.
Но лично аз не виждам никаква прилика между Мегън и Били, за да се сравняват двете.
То затова за такива като мен има и жени като Мегън в класацията.

# 2 239
Аз се съмнявам, тези които изкупуват дрехите на Меган и на Били Айлиш да са едни и същи лица Simple Smile
И аз се съмнявам.
Мег и Кейт са модни икони - факт. Щом дрехите, които носят се изчерпват за часове. Явно много хора ги харесват. И да отричаме, това не променя реалността.

# 2 240
  • Някъде там
Е как да им вярваш на жълтъците.
Хората отиват на ваканция с децата, те пишат, че се оттегляли.
https://blitz.bg/layfstayl/za-damite/iznenada-keyt-midltn-i-prin … 727134.html 

# 2 241
Eто я Лизо и тя модна икона като Мегито.
Отваряте на собствена отгворност.
Скрит текст:
Общо взето така си ходи, не е само сценичен костюм.

# 2 242
И вие намирате ли някаква прилика, че ги сравнявате?

# 2 243
Ние не ги сравняваме, но в статията за модната икона ги сравняват явно. Сложени са в една класация.

# 2 244
Аз - не Joy

Ето за мащехата - https://www.marieclaire.ru/psychology/reyn-spenser-macheha-printsessyi-dianyi/
Доста интересна и неординарна жена, бих казала. И съвсем не такова чудовище, каквото са я изкарвали навремето, до голяма степен благодарение на Даяна. Всъщност не разбрах с какво точно си е навлякла омразата на малките Спенсър при положение, че се е появила около баща им доста след като родната им майка ги изоставя. Така че в никакъв случай не е могла или била виновна за "разпада" на семейството им. Явно Даяна и останалите трима са били ревниви, злобни, манипулативни и отмъстително от малки. И самата Рейн им е отговаряла на номерата, но доста по-умерено и е проявявала много голяма търпимост към тях и изцепките им.
Даяна наистина я е бутала по стълбите.
Въпреки твърденията им, че е било брак по сметка, жената всъщност е обичала граф Спенсър. Дори има интересна история, когато използвайки личните си познанства с директора на Байер, получава и прилага върху графа някакво ново лекарство, още нетествано дори върху хора, с което му спасява живота.
За нея това е втори брак от общо 3.
Обвиненията, че е алчна и разпродава семейните ценности също се оказват доста пресилени. Тя наистина пуска много неща за продан, но с получените пари прави сериозен ремонт и модернизиране на имението, което до този момент не е имало модерен водопровод и отопление. Представям си как са били с по 1 баня и тоалетна на етаж, с кана+легенчев стаята и гърненце под леглото Wink
Имала е много широси познанства, включително и с бащата на Доди и дори се смята, че тя ги е запознала.
Преди смъртта си Даяна се е помирила с нея и дори й благодарила, че е обичала баща й.
След статията има препратки към много други клюкини - сватбената рокля на Даяна, която обсъждахме наскоро, черната рокля и първото скарване с Чарлз... Въобще, възможност за доста забавление Simple Smile

ПП. Покрай историята с въпрлосната черна рокля - май, май нямат постоянни стилисти, а се обличат по свой вкус и преценка.

Последна редакция: нд, 16 фев 2020, 20:54 от птица

# 2 245
Ето и другата модна икона Карди Би, наредена с Меган.
Скрит текст:

# 2 246
  • Варна
Това нещо от женски пол ли е!?

# 2 247
  • Чужбина
Уилям за HeadsUp:

https://video.twimg.com/amplify_video/1229085719597064198/vid/12 … RuAGx7.mp4?tag=13

Уилям говори супер бързо.

# 2 248
Ето и малко факти в цифри защо Мегън е наречена най-влиятелната модна икона за 2019г.
https://www.elle.com/uk/fashion/celebrity-style/a25317167/meghan … l-outfits-report/
Слагам превод с гугъл транслейт
Скрит текст:
Според световната платформа за търсене на мода Lyst „Year In Fashion 2019“, херцогинята беше най-мощният скрин и нейните тоалети предизвикаха средно 216% увеличение в търсенето на подобни парчета.

След като през септември тя носеше пет различни рокли на ризата в кралската обиколка на Южна Африка , търсенията за категорията нараснаха с 45 процента за месец. Нейната рокля на Club Monaco се разпродаде за по-малко от 24 часа, след 570-процентов скок при търсенията, а полата J Crew на кралството видя 102% нарастване на търсенията на марката.

Що се отнася до миналата година, търсенията на „рокли на халтерни вратчета“ бяха нараснали с 40 процента след кралската сватба, докато терминът „върхове на халтер на врата“ се увеличаваше с 21 на сто за седмица.

„Това беше и първият път, когато някога видяхме такова огромно търсене на халтернек“, разказва ексклузивно пред ELLE UK Ясмин Бачир, старши изпълнителен директор на комуникациите на Lyst и кралски експерт .

За креативния директор на Givenchy Клер Уайт Келер - която е проектирала сватбената рокля на булката - търсенията на марката нараснаха 61% на следващата седмица.
Що се отнася до британската дизайнерка Стела Макартни, която проектира втория булчински облик за сватбения прием в Frogmore House, търсенията на нейните рокли се увеличиха с 3000 процента в деня след това (макар че това щеше да бъде подсилено и от Амал Клуни, носеща Стела в семейството).

Но не само сватбата стимулира търсенето, трафика и продажбите.
През август миналата година Меган излезе в Лондон за благотворително изпълнение на Хамилтън в черна рокля от смокинг на Джудит и Чарлз, което доведе до увеличение на 800 процента във Великобритания за стила. По същия начин, неотдавнашната й бяла рокля на Маги Мерилин Мекин, носена по време на кралската си обиколка в Нова Зеландия, доведе до 74-процентов скок в търсенията на марката.

„Кралското влияние върху търсенето и продажбите ще продължи да бъде видна сила, засягаща нашите модни избори“, казва Бачир. "Все още виждаме трайното наследство на Даяна като определящ тенденцията, като настоящите дизайнери я използват като дизайнерско вдъхновение."

За няколко по-малко известни етикети решението на Меган да носи - или да носи - техните дизайни напълно преобрази бизнеса им. Денимът от Хиут имаше тримесечна листа за чакане, след като през януари Маркъл носеше чифт дънки в Кардиф. Бялото палто от канадската модна марка Line The Label, което носеше, за да обяви годежа си, разпродадено за минути.
"Ние не сме огромна компания и това е краят на сезона, така че не разполагаме с много палта", заяви пред WWD съоснователят и президентът на Label Джон Мускат . "Всички са ръчно изработени."

Дни след като Меган обяви годежа си, Меган направи първия си официален годеж в Нотингам. Нейният аксесоар? Чанта от midi tote от луксозния лейбъл на шотландска основа, Strathberry , за да допълни нейния двубоен вид Mackage.
„Бях на среща в офиса и получих съобщение от един от колегите ми“, казва съоснователят и собственик на „Strathberry“ Лиан Хунделби, казва ELLE UK . "Скоро след това телефоните започнаха да звънят постоянно и те никога не спират."

Веднага след появата, продажбите нараснаха до 300 на сто за марката, като номерата на посещенията на уебсайта „се увеличиха десетократно“ спрямо дневната им средна стойност. И така, не е изненада, че след още няколко ангажименти, носещи Strathberry тази година, марката отвори първите си бутици за тухли и хоросани в лондонската Аркада Бърлингтън.

# 2 249
Не ги сравняват. Просто те и Мег са от известните, които влияят на облеклото на обикновените хора по някакъв начин.
А Мег си има нормални дрехи. Повечето и са доста еднообрази - ризи, прави панталони, палта, шлифери, рокли и поли тип молив или разкроени рокли до средата на прасеца. Все артикули, с изчистена кройка, които спокойно може да ги носи всяка работеща жена.
Нещо подобно е и с облеклото на Кейт - класическо и достъпно.
Изключвам официалните тоалети по поръчка и скъпите рокли за червени килими и гала вечери.

Общи условия

Активация на акаунт