Кралски работи и клюки - февруари 2020

• 157 827
  • 3 614
  •   1
Отговори
# 3 330
Относно холандците, не го разбирам аз това спускане без предпазна екипировка на главата, само и само да ти направят снимка. Толкова е опасно, като се сетя само за Шумахер и Наташа Ричардсън...

# 3 331
Някой питаше за обеците на Летисия
https://www.coolook.es/en/earrings/1430-hiedra-earrings-with-fluorite.html

# 3 332
  • в сърцето на един мъж...

Много са красиви! Нямаше ли някоя също такива? Или е било на онази снимка с обеците на Летисия, където съм ги видяла.

# 3 333
  • Чужбина
Русалът много прилича на Хари.
Русалът го ре-туитна Camilla Tominey - редактор на Телеграф:

https://twitter.com/CamillaTominey/status/1232293374297808896

# 3 334
Хаха, каква картинка само са публикували в раздел "entertainment".

https://www.dailysquib.co.uk/entertainment/35629-defiant-meghan- … l-family.html/amp

Баба само каква злоба излъчва Joy

Ха-ха, позабавлявах се със статията. Stuck Out Tongue Winking Eye"Добре че е шегата, за да си кажем истината."
Има там и друга забавна " След Кралицата и Томас Маркъл забрани на Меган и Хари използването на марката Маркъл". Joy

# 3 335
Сладурче Heart Eyes

# 3 336
  • Някъде там

И Казираги на ски.

# 3 337
  • София
Аз бях, благодаря! Много са хубави!

# 3 338
Daviz, беше питала за едната статия за Съсекс. Ето го текста:
"Since quitting the Royal Family and relocating to Canada, Harry and Meghan have taken solo trips between Vancouver, the US and UK – at times leaving all three of them in different locations."
Пише, че са пътували по отделно и се е случвало по едно и също време и тримата да са на различни места.

Принц Майкъл и жена му външно са много хубави, особено като млади, но излъчването им никога не ми е харесвало.

# 3 339
  • Чужбина
Камила ги обяснява много добре нещата:

# 3 340
  • Някъде там
Daviz, беше питала за едната статия за Съсекс. Ето го текста:
"Since quitting the Royal Family and relocating to Canada, Harry and Meghan have taken solo trips between Vancouver, the US and UK – at times leaving all three of them in different locations."
Пише, че са пътували по отделно и се е случвало по едно и също време и тримата да са на различни места.

Принц Майкъл и жена му външно са много хубави, особено като млади, но излъчването им никога не ми е харесвало.
Благодаря за инфото.
Много странно, защото те все още са работещи рояли до 1 април.
Да кажем че откакто го обявиха е това.
Явно имат предвид времето в което Меган се е връщала в Сащ а Хари си остана в Англия.Тоест един път. Тогава са били тримата на различни места, иначе няма статии за други пътувания.

# 3 341
  • Чужбина
Камила също така потвърждава, че Беа и Евгения не ползват охрана, която е публично финансирана.

Също така обръща внимание на това, че докато Хари и Маркъл получават под каквато и да е форма публични пари, медиите имат право да споделят информация с публиката, която ги финансира.

Също така говори за американизмите в манифеста. Тоя манифест, ако не е написан от Маркъл, то със сигурност е написан от друг/друга американец/американка.

Дори казва, че онзи, който го е писал това, няма идея, как функционира монархията.

И също така споделя, че всички, които финансират охраната на Хари и Маркъл, имат право да задават легитимни въпроси относно това, как точно се използват парите им.

Последна редакция: вт, 25 фев 2020, 19:46 от Eleonora_27

# 3 342
Мисля, че през 2012 или по-рано орязаха драстично парите за охрана на КС. Редно е и сега баба и татко да поемат сметката на Харко, жена и дете за бодигарди, както е и с другите неработещи рояли. Англичаните си имат достатъчно други грижи, че да плащат по 20 мил. паунда на година за презокеанското приключение на Мадам и червенокоско. Според мен обаче, те чакат Хари да се наиграе на самостоятелен и да се върне..

# 3 343
Хареса ми дето тази жена казва, че медиите имат право да споделят информация за Хари и Мегън с публиката, докато публиката ги финансира, това сигурно значи, че щом  спрат да ползват публични средства медиите вече няма да имат право, нали така?

До края на март ли беше?

# 3 344
  • На топло
Това за овцете е някаква легенда 😂.
Те затова толкова я мразят в темата.

Общи условия

Активация на акаунт