Кралски работи и клюки - февруари 2020

• 157 577
  • 3 614
  •   1
Отговори
# 3 495
Е, гуменките са сигурно за салона обути, не вярвам да ходи навън с тях Wink
За вчерашния тоалет - и аз не го харесах. Роклята може и тъничка да е. Дори най-вероятно е, просто на снимките изглежда по-груба и дебела. Но като цяло комбинацията не беше наред. Прекалено лъскави обувки и чанта, дори и сребърните нишки и копчета на роклята не можеха да ги оправдаят.
Иначе Кейт изглеждаше освежена и позакръглена, което е добре.
Уилям все по-малко и по-малко харесвам.
Хари изглежда уморен на вчерашната снимка. Нормално е. И сам в самолета да е летял, има едно нещо наречено джет лаг, което на никого не пращава Simple Smile

# 3 496
# 3 497
  • Някъде там
Птица, да така е. Но и без тях не ми допадат такива тоалети. Само за тоалета говоря, Кейт ми е свежа.
Наспал се е Хари. Лицето му днес е друго.

# 3 498
  • Разпиляна във въображението
В крайна сметка това е събитие, които истински го вълнува. Добре изглежда.

# 3 499
# 3 500
  • София
В зелено ли е Катрин? Или в черно?
На клипчето ми хареса горе-долу, на снимката изглежда странно, дано е от позата, в която е щракната.

# 3 501
Първи снимки

# 3 502
Катето да не тренира за спаринг Мег?
Отива и това зелено..

# 3 503
Новите ѝ придобивки :
Панталон- Зара
Маратонки- Marks& Spencer
Блуза- ???
Другото е носено и преди

Последна редакция: ср, 26 фев 2020, 14:33 от TinoTino

# 3 504
Кейт определено в лицето изглежда различно. Много е добре.

# 3 505
Кейт много ме радва със зеления аутфит.😁

# 3 506
  • Някъде там
Блузата ми харесва. Цветовете също
Панталоните ужасни, но на мен на никого не ми харесват как стоят тези панталони особено с такава дължина.
Маратонките са готини.
Цялостно не ми допада тоалета, но пък Кейт е в пъти по свежа от преди ваканцията.

Може да тренира и за да защитава баба когато Камила я бие 😉😄.
Шегувам се.

# 3 507
  • София
Харесва ми Кейт, даже и панталонът не ме дразни толкова. Можеше да е малко по-дълъг. Маратонките и блузката са много симпатични.
Обаче снимката в гръб е...не знам как да я определя - раменете ѝ са по-широки от ханша, дори и с широк панталон Rolling Eyes

Може да тренира и за да защитава баба когато Камила я бие 😉😄.
Шегувам се.

JoyJoyJoy

# 3 508
Не знам защо, но тази дължина в момента е тотален хит. От половин година си търся дънки, които да не са super skinny fit и ankle.
Такова зелено обаче много и прилича на Кейт.
П.П. Харко е обратно в ОК? Изпуснах ви!

# 3 509
Катето да не тренира за спаринг Мег?
Отива и това зелено..
Не й е в категорията.
Не е зле...

В крайна сметка това е събитие, които истински го вълнува. Добре изглежда.
Не толкова събитието,колкото носталгията по приключващата му кариера там.
Има за какво да си спомня и вероятно вече мисли,че тази работа не е била толкова лоша...

Присъединявам се към клуба на нюд маникюра.Често ползвам цветове от френския маникюр,близки до кожата,но нежни и освежаващи тена на ръката.Лятото седефено бяло,червено и кафяво на къса плочка през студените сезони около празниците.

Даяна и ма бойс са тип английска роза(освен русали),хубави стройни тела,симпатични лица.Нищо повече.
Бабет обаче,въпреки,че е кинта и двайсе,е разкошна девойка,мечтателна,влюбена,очакваща,романтична,тоя нежен деколтиран и декориран образ хич не ми се вързва със силна,властна кралица.И все пак се справя успешно вече век според правомощията си.Но пък децата й са коне.

Общи условия

Активация на акаунт