Кралски работи и клюки - февруари 2020

• 157 534
  • 3 614
  •   1
Отговори
# 3 510
# 3 511
  • Някъде там
https://www.instagram.com/p/B9BqYViJ_pa/?igshid=keb5eh1xd1lp
Информацията в инстаграма им за събитието. Красиви снимки от Шотландия.

И още снимки с широка усмивка.
Добре изглежда в лицето, но тази ужасна рошава коса...

Последна редакция: ср, 26 фев 2020, 15:04 от daviz

# 3 512
Красива снимка от бабината младост. В последствие е оцветена.

# 3 513

Речта на Кейт
https://mobile.twitter.com/TeamSportsAid/status/1232649127009366017
Уилям в Нотингамшър

# 3 514
Сладур е Хари. По-късно ще му чуя речта, че сега нямам време.
Вторият тоалет на Кейти е прекрасно зелено, много обичам този цвят.

Бабет не я харесвам на външен вид, дори и като е била млада и свежа. Аз съм фен на дядо Фил - красавец е бил.

# 3 515
Кейт е като кукла, панталонът също ми харесва. Обиците и медальонът изглеждат много хубави, особено медальонът стои чудесно на голямото деколте.
Хари е много готин рижко и изглежда в прекрасна кондиция. Ако не греша, той ще си се занимава с тази работа и занапред, това е от нещата, които са си лично негови. Явно се познава и чувства добре с тези хора.

Елизабет не ми харесва като млада, като баба е много достолепна и винаги перфектно облечена, фризирана и въобще в отличен вид.

# 3 516
  • София
Да разбирам ли, че от Канада е долетял само Хари без Мегън и синът им?

# 3 517
Да, Мегън се очаква да дойде по-късно, а за бебето няма как да знаем. Доколкото схващам и то е поканено Simple Smile

# 3 518
Да разбирам ли, че от Канада е долетял само Хари без Мегън и синът им?

Да, сам е.
Мегън би трябвало да дойде на 5ти март, поне тогава имат някакво общо събитие.

# 3 519
http://www.msn.com/en-xl/lifestyle/celebs/prince-harry-asks-to-b … q?ocid=spartanntp

Заглавията относно проявата наблягат на това, че човекът иска да го наричат просто Хари Simple Smile

# 3 520
Това зелено винаги й стои добре. Самия тоалет не ми допада цялостно-широките панталони особено. Бижутата и косата са перфектни. Как я правят тая нейна коса? Винаги е разкош! На снимките от театъра видимо е по-пълна в лице и сякаш е променен. Роклята не ми харесва, обувките да. Косата е страхотна.

# 3 521
# 3 522
  • в сърцето на един мъж...
Ех тая Кейт, на спортно събитие и тренировка да иде по панталон и гуменки Simple Smile
Много й отива това зелено, разкошна е и много свежа изглежда. Личи си, че истински се забавлява с това, което прави.

# 3 523
Това онова хубаво колие с инициалите на децата ли е? Много ми харесва тоалетът и днес, цветът е много красив и много и отива.
Косата и е божествена. Но аз съм казвала и преди, Катрин има стилист, която и прави косата за всяко публично събитие, не си я фризира сама.

# 3 524
Косата и наистина е с невероятен обем.
Ето я най - вдясно жената с пепитената рокля, която харесах:

И целия тоалет (обеците са разкошни):

Общи условия

Активация на акаунт