Кралски работи и клюки - февруари 2020

• 157 545
  • 3 614
  •   1
Отговори
# 3 585
  • София
Тази снимка не я бях виждала преди. Правя заключение, че Картин е посегнала да помогне на Мегън, докато другата си изпуска бебето.

И аз не я бях виждала. Физиономията на Кейт е достатъчна. 😅 Но не мисля, че го е изпуснала. Нещо друго е станало.
Този поло мач дълто го нищих от към отношения между двете. Определено си личеше, че не са близки и някак студени.

# 3 586
И за андпю се правят съчинения по картинка. Буквално. Видян с някой и вече е обявен за изнасилвач и педофил. Къде е разликата? Клюкарска тема и хора с различни мнения.

# 3 587
  • Пловдив
Може на Кейт токсичната среда да и се отразява добре 😂😂.
Вчера и на мен много ми хареса определено има нещо различно изглежда свежа.

# 3 588
Знам, че в Италия истерията е голяма, както и в съседна Австрия. Сезонният грип взима повече жертви от коронавируса.
Сестра ми живее в Лондон, не съм чула да се е притеснила въобще.
Поздрави от братска Япония.Само дето не са сложили скафандри.
Пилешки грип,луда крава,свински грип,корона вирус...на луди ни направиха.
Какво да ги мислим Кембриджите,ние да гледаме нашата здравна система.Нулеви условия за лечение и защита,дори маските свършиха.

# 3 589
За едно нещо завиждам на Кейт - здравните услуги. Няма да се притеснява докато е бременна и ражда дали ще я претупат или ще си оставят ръцете, няма да се притеснява ако някое дете вдигне температура,  защото лекарят ще се отзове ако не на мига, на сутринта и то без да ходи и да се реди по опашки в болниците и тн.

# 3 590
  • Някъде там
На тази снимка Кейт говори на Луи или на Джордж вижда му се част главичката точно зад Меган. Бебето няма такава голяма коса. Меган е по напред.

Честно казано независимо дали са Кеймбридж или други деца, важното е да са добре.

# 3 591
И за андпю се правят съчинения по картинка. Буквално. Видян с някой и вече е обявен за изнасилвач и педофил. Къде е разликата? Клюкарска тема и хора с различни мнения.
Темата е клюкарска - да, ама клюки няма.

# 3 592
Тази снимка не я бях виждала преди. Правя заключение, че Картин е посегнала да помогне на Мегън, докато другата си изпуска бебето.

И къде го изпуска, на коленете си ли? Защото жената е седнала и бебето очевидно полулежи на коленете и.
Аз виждам Мегън която е гушнала бебето до гърдите си, може да го приспива, може да му говори нещо, и Кейт, която ги гледа малко изотзад с усмивка. Нищо повече. Въобще не виждам Кейт да прави някаква физиономия, която да изразява нещо негативно.
Но интерпретацията не ме изненадва, типична е,  а има и потребител/и които биха видели как Мегън  душИ бебето, а пък Кейт се хвърля да го спасява.
Както и да е, благодаря за снимката която не бях виждала и е една от малкото на които се вижда бебенцето.

По повод на училището на Джордж и Шарлът - другите деца нали не са били в контакт с тези, които са се върнали от Италия и са карантинирани, или?

ПП. Вече обясниха, че това не било бебето.

Последна редакция: чт, 27 фев 2020, 11:07 от Iris04

# 3 593
Според мен не е седнала.

Къде се вижда бебето? Да не е изтрито пак нещо, че не схващам.

# 3 594

И къде го изпуска, на коленете си ли? Защото жената е седнала и бебето очевидно полулежи на коленете и.
Аз виждам Мегън която е гушнала бебето до гърдите си, може да го приспива, може да му говори нещо, и Кейт, която ги гледа малко изотзад с усмивка.

И аз това виждам. Мисля, че може и да го кърми Мегън. Точно по-същия начин се нагъвах и аз, като сядах да кърмя едно време.
Иначе тогава, на поло мача, и на мен ми направи впечатление, че двете не комуникираха по никакъв начин. Беше ми странно и тъжно.

Последна редакция: чт, 27 фев 2020, 10:40 от Анонимен

# 3 595
  • Някъде там
Според мен не е седнала.

Къде се вижда бебето? Да не е изтрито пак нещо, че не схващам.

Не е седнала навела се е над бебето обаче това което се вижда до нея не е главичката на бебето а на Луи..Бебето няма такава коса
Кейт говори на него..
Имаше и други от поредицата снимки в които се вижда че Луи е зад Меган

# 3 596
Не мисля, че е седнала. Просто е по - ниска от Катрин и се е привела малко. Според мен намества Арчи.

# 3 597
  • Някъде там

Ето вижда се че Меган е по напред.
Кейт изобщо не говори на нея а на Луи.
Вижда се многото му косичка.

# 3 598
Не ми се вярва Мегън да разголи гръд и да закърми пред камерите,затова приемам,че държи бебето по някой от своите специфични начини.
Кейт мъкне шише,може би за Луи,който се вижда на снимката.Дали говори на него или на бебето,няма как да чуем.Нали имаше някаква друга снимка,където бебе бос се опитваше да привлече внимание на брат'чеда.

# 3 599
Кое е това бебе бос?

Общи условия

Активация на акаунт