Искам да кажа ... (167) през февруари 2020

• 54 045
  • 1 189
  •   1
Отговори
# 1 170
Ени, да сте добре вече днес.

И Калина нощес вдигна пак 39.2С...близо час и нещо сваляхме с кърпи с оцет.

Сега направих огретен и леща. Тук е слънчево но доста студено.

Забравих кой е с апартамента в Банско, но дали го отдавате на туристи?
Иска ми се да се разходим някои уикенд с децата до там и предпочитам да е апартамент, а не хотел.

# 1 171
  • София
Буболина, за емоционалния избор съм. Вече 15 години ги експлоатирам и съм много доволна. Моите обаче са изцяло с метални капаци. Надявам се, че качеството е същото.

# 1 172
  • Бургас
Добър ви ден!

Ени, изпуснала съм те снощи, но важното е, че се нормализира положението. Все по-добре да е!
Калина и на Съни на момчето и те бързо да преборят болестта!

Сутринта на два пъти подскачах в съня си, защото все не бях сигурна петък или събота е, чула ли съм аларма, закъсняхме ли за училище. После към 8 се разбудих и мислех да почета, ама съм заспала пак.

За тенджерите не мога да помогна, с Але и Тути сме на един хал.

Ренко, и ние все сме с децата. Дори местата за посещение се съобразяват основно с тях, да им е интересно, забавно.

Записах Вики на екскурзия с една нощувка и сега имаме три месеца срок да се научим на малко самостоятелност, за бързината съм вдигнала ръце. Осем години спи с мен, заради едната екскурзия втора вечер не си е мръднала от леглото Simple Smile Остана сега с дребното да се преборя, дано не ми отнеме нови 8 години Joy

Спокоен уикенд ви пожелавам! Да си свършите всичко запланувано и да си починете!

# 1 173
Бубе, ако ще ти помогне в избора, да кажа, че на Блауман дръжките също остават студени. Освен това стават за всякакви котлони - за индукция, за керамика, за газ, за обикновени котлони... По принцип не загарят, а ако все пак се случи, лесно се почиства.

Ени, дано да сте се справили трайно с температурата и да се оправя Синеочка вече.

И другите болни да оздравяват.

При Буболечето се влошиха нещата и е с бронхит. Сега е на АБ, инхалации, сиропи... през 2 часа все нещо трябва да ѝ се дава. Капризна е, не ще да яде, на всичкото отгоре напоследък всяка нощ се буди около 3 през нощта с писъци и по един час не може да се успокои. Не иска никой друг освен майка си. Не ѝ дава нито да легне, нито да седне, само да я гушка права. След около час заспива и все едно нищо не е било. Не знам какво е това чудо. Период ли е някакъв, сънува ли нещо... не помня такова нещо с мойте деца.

Приятни почивни дни.

# 1 174
  • на Мелмак
Есеншъл, аз съм с апартамента в Банско. Първо мислихме да го даваме, сега не. Даваме го на приятели. В момента обаче има ремонт в него, не става и за приятелски начала Grinning
Ако искаш да не сте в хотел, имаме познати, които дават стаи, на много нормални цени. Ако искаш, мога да ти дам телефон.
Тути, ми той пазара до 13-14 ч
Аз ходя към 12 Grinning

# 1 175
Значи, ако утре котанчо ме събуди рано, се стягам за Банско и ще ти пиша;)

# 1 176
Ети, може да, напиши ми го на лични.
Аз искам да се разходим буквално за два дни и то по нататък, когато май вече не е сезон. Ски не карам, та сняг не ме вълнува.

# 1 177
2в1 дано бързо да св оправи Буболечето!
Калина и тя!

Аз съм доволна от себе си - купих си дрешки, слънчеви очила и два джолана 😂 От боти май се отказах. То няма за кога чак толкова, ще си нося наличните.

Опъвам кокала, че се заморих 😂

# 1 178
  • На брега на реката
Благодаря, момичета. Всяко мение ми е полезно.

Ети, много ми харесаха показаните, ама доставката им много бе.   Пфуууу, ще го мисля още. Много съм тегава на избор.  Ма зодиите ми са виновни. На границата между Дева и Везни, демек между "Аз анализирам" и "Аз се колебая".

Браво на Синеочка!  Хайде скоро да се похваля и за Калина и Буболечето. Hands Pray

# 1 179
Искам да кажа,как днес за пореден път съм разочарована от поведението на близък човек,макар може би аз да съм допринесла малко за него.Но той избухна срещу мен в порой от ненужни обиди,упреци и заяждания и ако постигна нещо с това,то е да ме накара да се почувствам още по-зле.И после си излезе навън и знам,че ще го забрави и като се прибере,все едно нищо няма да е станало,но знам също така,че ще преживявам думите му повече от него,защото съм в уязвимо състояние в момента.Но той сякаш не се интересува от това и не го взима в предвид,а бърза да избухне.Знам,че не му е лесно покрай мен,но и не мога да оправдая  напълно поведението му,не и що се отнася до обидите и упреците.Не смятам,че чак това съм заслужила.

# 1 180
  • София
Излез и ти се разведри,я какво слънце е.

# 1 181
  • Euskal Herria
При нас е мрачно и дъждовно, направо не ми се мърда никъде. Обаче трябва да пазаруваме.
Болните да оздравяват по-бързо!
Хубав ден, момичета!

# 1 182
  • Canada
За тенджерите не мога да помогна, с Але и Тути сме на един хал.
В този отбор съм и аз Simple Smile С тавите и тиганите е същото положение!

Да оздравяват Буболечето, Синеочка, Калина и момчето на Съни!

Оцеляхме ние в поредната буря, екстремно беше прибирането от работа в четвъртък, за пръв път дори сфетофарите бяха обледени и трудно се виждаше какво точно свети!

За днес имаме планиран пилинг за мен, масаж за ММ, после ще видим. Хубав уикенд на всички!

# 1 183
  • на Мелмак
Бубе, а до превозвач да си видиш доставката? То после и на кг. се смята до тук. Поне са 6 части, не 4.
А бе, трябва да те кефи това което ползваш всеки ден! То не го взимаш всяка година Grinning И не емоционалните са ти хубави, но пък когато правиш голям ремонт и разходите са големи, разбирам само котлони и тенджери да имаш да смениш, няма да им се чудиш изобщо Wink

Изядох една огромна мелба с много плодове и с Елени Yum Деня е чудесен, слънчев, но гадно духа.
И ММ спря да ме Идосва Wink
Опвам се, пускам си филм, малко релакс Simple Smile

# 1 184
Шипка, върха и България от южната страна на Балкана 🙂

Скрит текст:

Отивам на спа 😎

Общи условия

Активация на акаунт