Искам да кажа ... (167) през февруари 2020

• 54 533
  • 1 189
  •   1
Отговори
# 1 155
Ени, дано сте добре!
Хубави почивни дни пожелавам на всички!

# 1 156
  • на Мелмак
Добро утро!

Ени, как сте? Как мина нощта?

Бубе, да кажеш какво ровичкаш, знаеш че някои неща много ме интересуват Simple Smile

Али, днес ти е шопинг дей! Това е то!

Ние снощи дойдохме на Банско, сега е слънчево, има един сантиметър сняг. Снощи имаше и гаден вятър. Планирам бързо ходене по наклонен терен, да се надявам само да не е и кален Grinning

Климатика, който сложихме тук в нашата спалня нещо ми е много шумен, дразни ме, ще го сменяме.

Мисля да се чуя с Елени, да видим защо не се появява тук, работи ли, що ли?

Конвекторите, които купихме мин. година ще ги махаме. Нещо не ни е изобщо рентабилно с тях.

Утре на пазар, дъщеря ми иска смяна на пердета и завеси в нейната стая. Тути, ако искаш ела. Ще те водя при моята 'приятелка' Grinning
Аз нещо пропуснах новата придобивка на Тути, хладилник ли беше или той беше преместен и душата й се бунтуваше? Ще се връщам да чета.

Съни, да се оправяте!

# 1 157
  • На брега на реката
Тенджери гледам, Ети. Пълна скука, ама нали взех индукция, та ще сменям наличните.

Колебая се му два комплекта. Някой /ако не се лъжа 2в1/, похвали Блауман. Единия е с по-голям брой съдове на по-приемлива цена, другия обаче...... ми привлече окото.

Разумния избор:

Емоционалния избор:
Скрит текст:
Тук ме привлече и това, че дръжките остават студени. Не зная как е при другите тенджери за индукция, но си мисля, че се нагряват?! Айко обаче, искат много за доставка. 15 лв. -транспорт!?
https://aiko-bg.com/index.php?show=p&sgid=139&pid=73715&sgid=139

Отивам да се обличам и изчезвам да пазарувам, че после имам аеробика и канго, а следобяда, ако са свършили с монатажа на осветителните тела, ме чака чистене. Е, не много де, щото има още работа, ама вече ми се иска, там където са свършили да пооправя поне малко. Няма да се престаравам обаче, защото при монтажана вратите и мебелите, пак ще е пушилка.

# 1 158
Бубе, аз към тенджерите не мога да съм грам емоционална, така че съм за първите Grinning

И аз трябва да изляза, обаче така да ме примързя... Бива ли пък чак тъй, начи!

# 1 159
  • София
Ени,да се оправя бързо мъничката,с тази Т и аз в чудо се бях видяла.
Духа тук,а трябва да излизам на пазар,да сготвя,да играят децата.Егати и почивката.

# 1 160
Добро утро!
Знам си аз,че тук сте вълшебници.
Ставах през половин час да я пипам и чудо! Свали температурата сама и сега няма! Поспахме до сега. Ако и хапне нещо цена няма да има.
Благодаря ви! 🤗🌺

# 1 161
Добър ден, станало...
Ени, аз знам за намазване на стъпалата с мед и после обуване на чорапи.
Буб, тия комплекти от много части, бре! Ще имаш ли място за всичките?
Аз не можах да не наспя- събудих се към 5, нямам идея кога съм заспала, но беше доста след това.
В предвид часа и моя зачервен вид ще си седя у дома. На Ети, приятна разходка и поздрави на Елени, а на Лиляна- лека работа.

Последна редакция: сб, 29 фев 2020, 09:24 от mariat

# 1 162
Бубе, аз към тенджерите не мога да съм грам емоционална, така че съм за първите Grinning
И първите са ми прекалено емоционални 😂.
Ени,да се оправя вече Синеочка!
От известно време съня при мен е мираж.И по-зле ще става 😁.

# 1 163
  • на Мелмак
Бубе, от първите, имам но червени, които са под тях.
Виж и тези :

https://www.amazon.de/gp/aw/d/B0000D14GK/ref=psdcmw_3095022031_t3_B0015Z57KW

Ени, много се радвам Hug

# 1 164
И първите са ми прекалено емоционални 😂.

На мен са ми и много 😁 Имам 2 тенджери,  2 тигана и 2-3 тави, които ползвам и няколко други, които мама ми е купувала като се омъжих. Вярваше в дядо Коледа и тя... 😂 Ма аз не съм пример де... 
Айде да успееш да поспиш ти преди гранде финала, викам 🤗

# 1 165
С тенджерите и тавите съм като Алето.
Тави си бях накупила като млада булка, едни тефлонови, едни цветни, всичките ги хвърлих, те се надраха ужасно. Ползвам една алуминиева за пържене, една в наследство от майка и една от магазинчето под нас.
Ени, днес да е пушка Синеочка!
Аз станах в осем, котанчо ме събуди и като се зачетох в една книга, та не заспах повече;)
Прострях си дрехите, поразчистих вкъщи и пак ще прилегна да чета, че в 12 ще излизам да взема Монка от английски.
Ети, като нищо съм дошла за пердета, ама много рано пазаруваш ти;)

# 1 166
Добро утро.
Детето е по-добре. И на мен ми мина. Почистих и изпрах в апартамента и отиваме с детето на село да боядисвам стаята му.
Хубав, слънчев и усмихнат да е денят ви.
Ети,  завиждам за пердетата. Харесах си самп едни, ама  38 лв. За метър не ми се дават. Засега ще сложа старите.

# 1 167
Не че ви подкукуросвам, ама да ви кажа понякога е хубаво без деца 😂

Много болни бързо да оздравяват. Ени, снощи не съм видяла, но много бързо сваля температурата разтривка с етилов спирт. Мажеш крачетата, гърба, ръце, корем, само БЕЗ гърдичките. Направо се вижда как се изпрарява.

Али, и през вашия мол ще минем. Решихме там да убием един час 😁

# 1 168
Добро утро Simple Smile
Ени, днес Синеочка ще е пушка, ще видиш.

Бубе, ако изборът е между показаните 2 комплекта, за първите съм.

Днес се очертава дълъг и скучен ден Sad Да минава някак си и дано довечера успея да заспя в нормален час.

# 1 169
Ох,Руми,все като те "видя" и се сещам за най-хубавата ви почивка-първата без децата 🤣.Подозирам,че и аз скоро ще искам такава 😁.Инак,не ни пречи компанията на детето, напротив,скучаем без него,така сме свикнали.

Общи условия

Активация на акаунт