Звездни компромати - Февруари'20

• 286 733
  • 3 114
  •   1
Отговори
# 2 400
Е, все пак едната беше арестувана. Joy

# 2 401
Скрит текст:
Новина от инстаграма на Дженифър Анистън и Къртни Кокс:
https://www.instagram.com/p/B82FMKcBKHL/?igshid=w0si1ekmy4y3

Този път Приятели-те май наистина се събират 😉

НВО са изкупили правата върху всички сезони на сериала и започват да ги излъчват.
Жалко, тъкмо се бях зарадвала, че се събират..

# 2 402
  • София
Доколкото разбрах се събират заедно в епизод без сценарий по HBO max, и ще излъчат след това старите сезони.

# 2 403
  • До морето
Което означава, че просто ще построят пак декора, ще ги съберат на оранжевото диванче и ще има едночасово интервю с шестимата или нещо подобно. Нов епизод , по начина, по който очакваме, няма да има.

# 2 404
Според мен може да направят някакъв жив епизод пред публика и да  го пуснат като завръщането на Приятелите.

# 2 405
Което означава, че просто ще построят пак декора, ще ги съберат на оранжевото диванче и ще има едночасово интервю с шестимата или нещо подобно. Нов епизод , по начина, по който очакваме, няма да има.
И слава богу! Аз съм сигурно един от най- големите фенове на Приятели, но въпреки това смятам, че събирането им не е добра идея.

# 2 406
Аз пък с удоволствие бих се посмяла с някой филм с тях,един вид 10 години по късно се събират за нещо голямо всички и така.

# 2 407
Добре е за феновете да ги видят отново, а и за тях. Всеки от тях щял да получи по 2.5 млн. долара. Дано си заслужава, а не да е разочарование.
Аз бих гледала много такива събирания и филми на Сексът и градът примерно, въпреки че може би повече няма да се снимат заедно.

# 2 408
СиГ мисля се изчерпаха,втория филм дори беше доста слаб според мен.Не мисля че ще ги съберат отново.

# 2 409
  • Dope Reach
По повод събирането на "Приятели", в последните години се говореше за "Сексът и градът 3", но Ким Катрал отказа категорично да участва, като заяви, че това вече е затворена страница за нея. Със сигурност би им донесло по още някой милион, но тя явно няма такава нужда от финанси, може мотивацията да се корени в друго, де... Мислите ли, че биха направили трета част без нея? Или с нейна заместничка може би...

# 2 410
Аз съм от тези, които предпочитат сериалите да нямат филмови продължения.
Много харесвам Приятелите, но онези от преди 20 години. Сега въобще няма да е същото.
СиГ (особено 2) е най-голямото разочарование.

# 2 411
  • До морето
СиГ направиха филмите 4-5 години след края на сериала. Тука говорим за 15 години по-късно. Всички са побелели, съвсем различни. Отдавна изпуснаха момента за такова продължение.

# 2 412
Те много пъти са казвали в интервюта, доколкото си спомням, че няма да правят продължение.
Иначе аз Приятели мога да гледам безспирно.

# 2 413
Аз бях заклет фен на Уил и Грейс до новото им продължение, пълен провал.

# 2 414
  • Dope Reach
Според Ким Катрал е имало предложение към нея за трета част, на която само тя не се е съгласила и съответно нея обвиняват за забавянето или като цяло неслучващия се проект. Спомена също, че никога не са били приятели със Сара Джесика, която пък от своя страна заяви, че това не било точно така и съжалява, че Ким излиза с такива мнения. Всъщност, Ким единствено загатна за отношенията между тях, като отбеляза "Сара Джесика можеше да е по-любезна."

Общи условия

Активация на акаунт