Звездни компромати - Февруари'20

• 284 125
  • 3 114
  •   1
Отговори
# 2 415
За СиГ бях чела/чула някъде, че понеже Ким Катрал абсолютно е отказала да участва повече мислели върху вариант Кандис Буншел (авторката на книгите) да я замества като Саманта. Беше отдавна и мисля е било просто слух, но и само като идея е голяма тъпотия. СДжП беше казала, че са имали сценарий и готовност да снимат, но нищо не се говори откакто се изпокараха. На мен ми харесаха 2та филма, но ще е голямо изнасилване за 3ти, че и без знаков образ като Саманта.

"Приятели" май са малкото колеги от хитов сериал/филм, които са неизпокарали се, че и наистина са си приятели. Много ги обичам, ще гледам, но не мисля че е нужно. Продължението на "Момичета Гилмор" беше пълен провал, чак ме натъжи колко нещастни са станали всички. За" Теория на големия взрив" пак нещо бях чула и си мисля, че там може да е страхотно, ако се наканят в следващите 5 години да го направят.

# 2 416
Имам някакъв спомен, че Ким Катрал беше бая бясна на Сара, имаше даже доста гневно обръщение към нея. Май едва са се изтърпявали по време на сериала.

# 2 417
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Стига, де, СИГ с 50 годишни жени. Това би било прекалено

# 2 418
И 50-годишните правят секс и живеят по градовете. Естествено, няма как лайфстайлът им, запознанствата с мъже и пр., да са като на 30-40-годишни, ама може пък да се измисли нещо, което да не е свръхнелепо.

# 2 419
Ами, "сексът" го изнасяха на гърба на Ким, другите отдавна нямат секс сцени. Вероятно е поискала повече пари, пък СДж й е казала "ее, то е чест за теб изобщо да участваш". И Ким казала "тогава си покажете и вие 50-годишните карантии" и Сара казала "ааа, забрави". И не стигнали до решение. (да се чете като шега)

# 2 420
  • Dope Reach
Само да уточня, че "карантиите" на Ким са вече 64-годишни. Grinning

# 2 421
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Вярно, но малко повече достойнство се очаква от тази възраст.

Само да уточня, че "карантиите" на Ким са вече 64-годишни. Grinning

Б-р-р

# 2 422
Роузи, така се потрисаш, сякаш баба ти е спряла секса на 40... А я имах за "жена на всички времена"! Stuck Out TongueWink

# 2 423
Много сте задръстени, що мъжете могат да се чекнат с манекенки и на по 70 години, пък жените достойнство трябвало да покажат.

# 2 424
Ми аз нямам желание да видя нечий 70-годишен ч*п. Ако има мераклии, да си кажат. Joy

# 2 425
  • Пловдив
На мен едно време "Приятели" ми харесваха много, но наскоро си свалих първи сезон, този монтиран смях ме дразни безумно, изобщо не успях да изтърпя...

# 2 426
  • София
Кандис Бушнел изкара нова книга скоро- Има ли още секс в града. И героините са точно 50 плюс. Интересно ще е да има филм като Секса и града, но от гледната точка на 50 плюс.

# 2 427
Да, жалко, че Ким не е съгласна, но щом не се чувства добре с този екип по-добре да не снима.
Иначе се говори за нов сериал по нова книга на Кандис Бушнел - "Има ли още секс в града?"
Става въпрос за по-зрели дами и техните връзки, един вид продължение на Сексът и градът.
https://en.wikipedia.org/wiki/Is_There_Still_Sex_in_the_City%3F
Аз лично ще го гледам като го пуснат. Иначе съм чела и книгата "Сексът и градът" и не ми беше интересна. Сериала беше по-хубав.

# 2 428
Ето още снимки на welcome двойката,мъжът и се оказал бизнесмен 😁

# 2 429
Не, че е нещо, ама хората по света и на 70 години срещат нови партньори, интимничат, сватби правят...
Това, че жените(най-вече жените) в България на една определена възраст се запускат, отчайват от живота и ги е страх да търсят щастие е друга тема.

Джейн Сиймур (69г) и Дейвид Грийн (71г). Двойка от 4-5 години. Ако бяха българи, масовката щеше да реагира "Дърта шаврантия, дърт коцкар, що не си седят на г*за?"

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт