Звездни компромати - Февруари'20

• 288 743
  • 3 114
  •   1
Отговори
# 855
Добри гени има Джей Ло, тази жена, преди дъщеря й да се превърне в Джей Ло, със сигурност не е правила нищо по-специално за да е жизнена и енергична, от която и да е майка и домакиня. Браво на такива.

# 856
И двете са почти без вежди на корицата,изрусени са, тренд ли ще става, или само в Япония е тренд? Ще фалира половината козметична индустрия, ако се наложи безвеждието.
Джиджи, милата, ще се счупи вече от слабеене.

Тогава ще се преориентират към продукти за изсветляване на веждите. 😃

# 857
Супер мама. А и като се имат предвид годините й.. Hug

# 858
..
Селин Дион с майка си (лека й пръст на жената, отгледала е 14 деца!)
Скрит текст:
Терез Дион, или просто мадам Дион, е работила като ТВ водеща.

14 деца?! Браво, адмирации. Аз с едно не се оправям Joy не знаех, че са такава голямо семейство.

# 859
От снимките, които качвате забелязвам, че откакто Джей Ло се е научила да денси на пилон, само това ще прави явно на изявите си...

# 860
Скрит текст:
Алисия за мен си беше много чаровна в началото на кариерата си. После започна да се пипа тук - там. Явно след бременността искаше да изглежда по - добре. Беше достигнала, когато беше с Михайлов много добър синхрон, но за съжаление продължи и сега хитургът си личи отдалеч.
Скрит текст:

Ама Ники Михайлов и с Алисия ли е бил?! 👀🤐

# 861
Еее, ма каква клюкарка си ти Rolling Eyes

# 862
  • София
Аз пък не знаех, че Деми Мур е била гадже и с Роб Лоу.
Доста стабилна колекция е имала даже, да не я жалим. Relieved

# 863
Гледам Диона в Мармалад. Толкова е проста и вулгарна, че не вярвам на очите си! Точи лиги по всеки мъж - буквално преглъща и се облизва, а за няколко жени, включително за Николета, каза, че са мръсни мръсници....

# 864

Не бе, то вече така са се омешали, че съм забравила кой с кого. Да се оправдая аз. 🤣

# 865

Не бе, то вече така са се омешали, че съм забравила кой с кого. Да се оправдая аз. 🤣

Споко, няма жена, с която да не е бил, която да кажеш, все ще познаеш. Wink

# 866
  • София
Арестували са малкия Бахаров зад волана с алкохол и наркотици в Банско. Голямо леке излезе тоя.

# 867
  • София
Деми и Румър
Скрит текст:
Кайли Дженър
Скрит текст:
Сиара
Скрит текст:
Рита Уилсън
Скрит текст:
Рене Зелуегер и Лил Нас Х
Скрит текст:
Роузи и Джейсън
Скрит текст:
Майли и брат
Скрит текст:
Дуа Липа
Скрит текст:
Флорънс Пю
Скрит текст:

# 868
A aз пък не знаех, че Селин Дион е най-малката от 14 деца. Ужас! Сега изборът ѝ (или липсата на избор) да бъде с доста по-възрастния Рене ми се вижда логичен. Със сигурност й е липсвало родителско внимание и си е намерила едновременно наставник, мениджър, партньор и ... родител.
Междудругото майка ѝ, Терез Дион, е починала преди 3 седмици на 92 години.

Редактирам поста: При толкова красиви дрехи, да си облечеш само сутиен и сако (Румър Уилис)... не го разбирам. Щеше да е УАУ ефект, ако годината беше 1930.

# 869
  • Варна
Лил Нас има страхотен костюм 😎

Общи условия

Активация на акаунт