Звездни компромати - Февруари'20

• 286 758
  • 3 114
  •   1
Отговори
# 2 340
Аз дълбоко вярвам в думите “ Щастието обича тишината” трябваше по- добре да пази любовта си Емилия. И след трагедията, която ги сполетя.
И сега да се разделят по фейсбука... Доста незряло поведение. Тва с постовете и триенето на общи снимки по- приляга на тинейджърите сякаш.

# 2 341
При това облечен с рекламни дрешки.

# 2 342
  • Варна
Камина с фототапет с огън???????
Къде е това дизайнерско решение?

# 2 343
Тъкмо щях да питам що в надстройката на гардероба има дърва.
За Емилия дано не е вярно. Толкова им се радвах, че най накрая след трагедията са намерили своето щастие.

# 2 344
  • София
Камина с фототапет с огън???????
Къде е това дизайнерско решение?
Според мен това не е камина, а само рамка, имитираща камина, по принцип ги продават, за да си сложиш вътре примерно камина с биоетанол и да прилича на истинска, за мен е красиво, но тук някой е решил да си сложи фототапет, изглежда ужасно.

# 2 345
Джуганито са едно голямо недоразумение, повече няма какво да ги коментирам.

# 2 346
Сладко е бебето, да им е живо и здраво!

# 2 347
Това е мой скрийншот от нейно клипче, а Вие явно не сте виждала head up дисплей - прожектира директно на стъклото пред шофьорското място различни характеристки от автомобила включително моментната скорост или навигация.
Така че точно с толкова си караше вчера Мис България .
Мне, ни съм ги виждала туй head up. Аз таквиз модерни неща ги не разбирам.

Виждам обаче ежедневно отсечката на Гурко между стадион Васил Левски и БСФС. Минавам по нея по 15 пъти седмично. В нея се влиза със завой от светофар, независимо откъде се включваш. И тя е има-няма 200 метра. Колата на Ивайла е по средата ѝ. Ей сега, като минавах от там пробвах. Ми не, със самолет да си, трудно ще вдигнеш 83 до мястото на което е.
Има обаче друг момент, когато ускоряваш, на heads up дисплея се отчита скоростта на база развитите обороти, независимо, че ти реално още не си я достигнал. Та тя може да е дала газ в този момент и да ускорява. Но с 83, там, трябва да е ракета, за да се движи.

Всичко това, разбира ср е абсолютно несъществено. Аз просто исках да ти обясня защо забелязах тези заградени 83 км/ч, но не им реагирах. Защото не смятам, че това е скоростта ѝ. Теб явно липсата на реакция те засегна. Извинявай.

# 2 348
Aз изгледах клипа и ти казвам, че беше така.

# 2 349
Пише, че за последно се е снимала в някакво риалити "The Hills: New Beginnings".
Кофти. Защо така тръгна надолу това момиче - наркотици, алкохол, нещастна любов? Трябва да се вземе в ръце.

Момичето е жена на 34. В лице пак изглежда много добре, само има малко излишни килограми. Тя и Кели Кларксън беше слабичка, но сега се остави пълничка, май така се харесвала повече. Аз пък не мога да свикна да я гледам такава.

# 2 350
  • София
То на клипа много неща могат да се видят - и аз я знам тази отсечка и да, невъзможно е да вдигне такава скорост точно там, където се намира. Може би наистина отчита някакви обороти. А може и да е бъгав телефонът ѝ. Grinning

# 2 351
Aз изгледах клипа и ти казвам, че беше така.
Ох, добре. Ауууууу, тая Ивайла! Не я е срам! Мис България, пък на дисплея ѝ пише, че кара с 83 км/ч в центъра на София.
Отбелязано е. Смятам - достатъчно е.

# 2 352
Сигърни Уивър на 70 години - с мъжа си и с дъщеря им:

Скрит текст:

# 2 353
За Галка-сладка  е, всеки си кове съдбата, но на тази възраст, да не е създала семейство ми е много егоистично и несериозно, дори жалко.И сега се връща за нова слава.
Също и нещо в зъбките й ме дразнеше още от преди.
Е, хубава работа-Бестчо не е най-русото бебе вече тц тц
Миша родила ли е, че се ошибала така?

Последна редакция: сб, 22 фев 2020, 01:34 от Came lita

# 2 354
Миша е на път да се докара до ''старата'' Адел.

Общи условия

Активация на акаунт