Звездни компромати - Февруари'20

• 284 125
  • 3 114
  •   1
Отговори
# 2 430
Въпросния мъж на Лили заради нея е напуснал първата си жена, с която имат две деца. Което автоматично ми ги прави неприятни Лили и мъжа й, а и с показност са се оляли.

# 2 431
Аре моля за следващата корица на темата да се тури бабата на Роузи!

# 2 432
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Аре моля за следващата корица на темата да се тури бабата на Роузи!

ДА! Моля!

# 2 433
Не, че е нещо, ама хората по света и на 70 години срещат нови партньори, интимничат, сватби правят...
Това, че жените(най-вече жените) в България на една определена възраст се запускат, отчайват от живота и ги е страх да търсят щастие е друга тема.

Джейн Сиймур (69г) и Дейвид Грийн (71г). Двойка от 4-5 години. Ако бяха българи, масовката щеше да реагира "Дърта шаврантия, дърт коцкар, що не си седят на г*за?"

Скрит текст:

Има огромна разлика дали ще ги видим облечени или по бански, и дали ще ги видим как се шляпат. Нямам нищо против каквато и да е възраст, стига да не ги виждам в актови сцени.

# 2 434
Е, в "Сексът и градът" особено много ГОЛ секс не е имало. Изключвам по-малко от 10 сцени, показващи Ким Катрал гола и то естетично. Повече приказки(писане), по-малко действие бяха нещата. Wink

п.с. Филмите са въпрос на избор. Ако някой не иска да гледа нещо - не го гледа. Било то секс, куршуми, извънземни... Simple Smile

# 2 435
Всъщност само СДжП не сме я виждали гола. Преди да почнат да снимат сериала е добавила клауза в нейния договор, че няма да се снима в натюрел, та колежките ѝ са натоварени повече с такива сцени, най-вече Ким. Тя затова се сърдеше главно, че едва ли не тя е втора ръка и трябва само да се съобразява и изпълнява, а Сара се изживява като най-голямата звезда. Също твърдеше, че Сара била изключително лицемерна, как за смъртта на брат ѝ написала в социалните съболезнования да се изкара състрадателна, пък иначе изобщо не ѝ пукало.

Който и да е прав на мен ми е неприятно да се разправят така публично. Сериалът носи толкова хубаво послание за приятелството и женските взаимоотношения, а те сега напук и прах го разбиват с махленски истории.

# 2 436
Сериалът си е сериал, зад кулисите винаги нещата са други.

# 2 437
Джейн Сиймур имаше епизодична роля в "Кугар Таун" и мисля, че изглеждаше доста секси.

На Сара Джесика героинята като че ли остана най-недоразвита и статична. На останалите животът им се разви, Саманта мина през толкова предизвикателства, включително и здравословни, Миранда интересни ситуации с детето и семейството, даже Шарлот имаше някаква динамика, само Карито остана да въздиша по мъже и по обувки до 50.

Последна редакция: сб, 22 фев 2020, 13:13 от кукумицинка

# 2 438
Сериалът си е сериал, зад кулисите винаги нещата са други.
Разбира се, но не смятам за нужно да занимават и натоварват феновете си с лични драми. Някой сигурно ще каже, че е лицемерно да се правят, че се разбират, но аз го считам за един вид уважение и жест към зрителите да им оставиш позитивни емоции, при положение че са те са ти били верни толкова години наред.

# 2 439
Приложение генерира образ на мъжкия ви вариант. Ето някои известни жени Joy
Подобно на онази щуротия със "състаряването".
Скрит текст:

# 2 440
Уауу, Кейт, Бийонсето и Кендъл, която не я харесвам много ми харесаха в мъжки вариант, а Кимито е като талибан. Smiley А мъжката Анджи сякаш е бъдещата Шайло Шайло Шайлоуу. Smiley

Последна редакция: сб, 22 фев 2020, 17:20 от Не се сърди, човече

# 2 441
Ужас,не знаех.Много ми е противна тази Лиляна още от ББ,въобще не съм и гледала предаването.От тук даже разбрах че има дете и си крие мъжа,а то си имало защо.

# 2 442
Добре, че са се родили жени, че някои са плашещи.
Лиляна не е криела мъжа си, аз съм го виждала и преди.

# 2 443
Мъжкия вариант на Гага е много по-добре от женския.

# 2 444
Приложение генерира образ на мъжкия ви вариант. Ето някои известни жени Joy
Подобно на онази щуротия със "състаряването".
Скрит текст:
Джен Анистън като мъж същински Бекъм, на Кендъл мъжкия вариант е супер!

Общи условия

Активация на акаунт