Звездни компромати - Февруари'20

• 284 208
  • 3 114
  •   1
Отговори
# 2 805
  • София
Джиджи Хадид
Скрит текст:
Кара
Скрит текст:
Бела
Скрит текст:
Деми Мур
Скрит текст:
Мая Хоук
Скрит текст:
Карла Бруни
Скрит текст:
Елена Перминова
Скрит текст:
Оливия Палермо
Скрит текст:
Анди Макдауъл
Скрит текст:
Сиго̀рни Уийвър
Скрит текст:

# 2 806
Диляна е страхотна, и малкият как се забавлява 😍
Анди е страхотна красавица.

# 2 807
  • София
Лео
Скрит текст:
Роузи
Скрит текст:
Софи и Джо
Скрит текст:
Джулиет Люис
Скрит текст:
Майли
Скрит текст:
Никълъс Кейдж
Скрит текст:
Дженифър Лорънс и съпруг
Скрит текст:
Сиара
Скрит текст:
Биби Рекса
Скрит текст:
Тайра Банкс
Скрит текст:

# 2 808
Никълъс Кейдж нееееее, а беше симпатяга.

# 2 809
Силвена Роу верно много неадекватно се държи. все повтаря как била като 35-годишна, каква свежарка и хала била....вчера я гледах в МШ - ми лелка си е и напълно си изглежда на възрастта (както повечето, които си мислят, че младеят).
Ох, Нинчето колко е постна....

# 2 810
  • Viena
Лелка си е точно, тя доктор Денкова  и нея я окепазила яко. А, облеклото не коментирам,там е пълна заблуда. 😂

# 2 811
На мен Денкова ми харесва, миналата година и Роу, тази не съм я виждала още. Под харесва да си кажа, че не бих им дала и година по-малко, но нямат видими бръчки, а не са подпухнали като козунак. За мен това е добре свършена работа.

# 2 812
А Луда видяхте ли я в капките. видимо е при кого е ходила Wink

# 2 813
Пипната е добре Луна. Ама иначе си е...все същото куку пипи Simple Smile

# 2 814
  • Варна
Не знаех, че Роу е секс маниачка, хаха.
Иначе я харесвам, изглежда ми луда глава и заради това ми харесва и как я обличат 😉

# 2 815
И Денкова и Силвена Роу са ми един тип - груби и широки лица, с малки чела и прически тип ''рейв парти преди 20 години''. Ако не бяха безумните коси, можеха по-добре да изглеждат - но явно се изживяват, като много ексцентрични. И тези прически не ги подмладяват, а напротив.
Лично за мен, след една определена възраст късата руса коса те прави автоматично ''лелка''.

# 2 816
Не знаех, че Роу е секс маниачка, хаха.
Иначе я харесвам, изглежда ми луда глава и заради това ми харесва и как я обличат 😉
При Цикитрилис или както е там, основно темата се въртеше около това.. Беше странно за мен

# 2 817
  • Viena
И за стрит пенис от тигър 🐯!

# 2 818

Лично за мен, след една определена възраст късата руса коса те прави автоматично ''лелка''.

Еее, в някои теми твърдят, че след определена възраст не трябва да е дълга косата, омотах се вече, а наближавам  Stuck Out Tongue

# 2 819
  • София
Брадли Купър с майка си, която не изглежда в добра кондиция. Добро и грижовно момче Simple Smile

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт