Всичко за всички марки гел лакове- 28

• 28 136
  • 742
  •   1
Отговори
# 150
  • Русе/Germany
Nevena Virolan, благодаря ти!
Пу пу да не дърпам дяволите, но и аз нямам проблеми с БП, но викам да питам, че да не остана последна😂

# 151
  • София
Момичета споделете мнение за Х-базата на Комилфо. Не че не си я поръчах 😀, но все пак да съм подготвена. Какво и е хиксовото, че в нета не намерих мнения, а в сайта на Коди пък съвсем няма описателно инфо.

# 152
  • Paris, France
Много благодаря за подробния отговор! Hug Чудя се дали не мога да сложа каре на цял нокът и отгоре каучукова, без праймъри и прочие, при положение, че обикновен лак ми държи по седмица.

Вече ти отговорих, че може и че ARMIRA се лакира по този начин.

Аз искам нещо да попитам за дипинг пудрите. Могат ли да се използват отделно от дипинг системата, за декорация например, като глитери, като се смесват с база или топ?

Да и не в зависимост от пудрата. Тези пудри съдържат олигомери, които се полимеризират когато се допрат до намазаните по нокътя мономери и олигомери. Съединяват се с тях. Понеже и геловете съдържат такива може да започне реакция. Като искаш декорации си купи направо глитери. Тях можеш да ги вградиш в акрил, да ги смесиш с гел, с гел-лак. На мене ми се втвърди творението, хаха, преди да успея да го намажа. А иначе седят много яко и твърди, ама става дебело. Съседка си слага белеща се, реинфорс, маха лепкавия и матира и отгоре диппинг.

Момичета споделете мнение за Х-базата на Комилфо. Не че не си я поръчах 😀, но все пак да съм подготвена. Какво и е хиксовото, че в нета не намерих мнения, а в сайта на Коди пък съвсем няма описателно инфо.

Имат няколко бази и топове. Писали сме за тях. На мене всичко тяхно много ми харесва. Иди в I recommend.ru. Там има отзиви за всичките им продукти със снимки. На руски е. Преди няколко поста писах за каучука им.

# 153
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
tanch, и аз така се лакирам ... Даже не ползвам фрешър ... Полиране; спирт; мат топ (в момента на Фломар); белеща се Алесандро; каучукова на Дама; два пласта цвят и топ на Дама... Ако пропусна за 3-4 дни ръкавиците като мия съдове, че все нещо приплаквам извън съдомиялната, към 10-тия ден на показалеца на дясната ръка (десничар съм) се бели на цяла люспа, но това може да се дължи и на това, че все се мацотя и лакирам и кожички ... Та,  не знам дали е от миенето или от нанасянето ... Иначе, в повечето случаи, махам на 14 ден ...

# 154
Аз нямам белеща, мисля само с каучуковата върху карето. Притеснява ме фактът, че мия на ръка, дано не ми пада на 4-5 ден, че много мразя да се лакирам, направо ме хващат лудите. То дори и да сложа ръкавици, все пак като се къпя ще се мокри сериозно. Направо съм в дилема, а хич не ми се ще киснене в ацетон. Но ще пробвам и дано държи по десетина дни.

# 155
Здравейте момичета! Извинете, че така нахлувам, не знам дали въпросът ми е за тук, но за жалост след готвене, лявата ми ръка, с която овкусявах месо (с червени подправки) се оцвети цялата и стана жълта. Със светло лилав цвят съм и ходих на процедура вчера. Имате ли някакви идеи дали с нещо мога да поправя това 😕. Благодаря предварително.

# 156
Здравейте момичета! Извинете, че така нахлувам, не знам дали въпросът ми е за тук, но за жалост след готвене, лявата ми ръка, с която овкусявах месо (с червени подправки) се оцвети цялата и стана жълта. Със светло лилав цвят съм и ходих на процедура вчера. Имате ли някакви идеи дали с нещо мога да поправя това 😕. Благодаря предварително.
Пробвай със спирт, може и да имаш късмет. Аз така лятото бях на педикюр, едно хубавко свинско розовко беше, но нещо вечерта захладня рязко и сложих чорапи. Вечерта като се събух и щях да припадна - от черните чорапи ми се оцветил лака на големите пръсти, грозна картина. После маникюристката ме пита защо не съм го почистила със спирт или лакочистител, нищо му нямало.

# 157
  • Paris, France
Спиртът и лакочистителят не винаги изчистват пожълтяло и оцветено. Чистила съм нацапано от чорапи, дънки, къна, куркума и подобни подправки. Понякога има лек ефект, но нацапаното от къна и куркума с нищо се не маха.

# 158
На какво казвате каре и свободна зона?
Лака ми след десети ден вече е за смяна, това нормално ли е?

# 159
  • Paris, France
На какво казвате каре и свободна зона?
Лака ми след десети ден вече е за смяна, това нормално ли е?

Да, нормално е ако ноктите растат бързо. Можеш да запълниш израстналото с обикновен лак или боичка и да стане като декорация. На.мене още на първата седмица ми омръзва.

Свободен край е бялата или белезникава част на нокътя, която вече не е закачена за кожа. Розовата е нокът и легло.

Каре или лаков квадрат е намазана на незапилена, но почистена и обезмаслена средна част на нокътя с обикновен лак преди да се сложи УВ база. Обикновения лак не позволява химическа свръзка между нокът и УВ база, гел или акрил и от там покритието се маха много по-лесно, отколкото ако не се сложи каре и нокътят изглежда доста по-здрав. Повечето мажем цялото нокътно легло и малко от свободния край с обикновен лак. Някои мажат целия нокът. Ако има белене се оставя 1мм около кожа без лак. Ползуваме прозрачен лак или матов топ. Аз слагам 2 тънки слоя. Ако ще се прави френски маникюр може розовото легло да се намаже с розов, телесен или беж цвят вместо с прозрачен, но става клепане при разтваряне с ацетон или разтворител. Ако базата е каучук или белеща се цветният лак се обелва заедно с нея и няма нищо за чистене.

# 160
  • Варна
Писах на Neess директно, това е отговорът им, ако искате пишете какво искате, да видим те какво ще предложа като доставка.
https://neess.pl/
Hello,
Yes we are delivering products to other countries- please let me know in which products are you interested in and also if you are running your own business or it's only for you,

Последна редакция: пт, 07 фев 2020, 10:05 от ivka_smile

# 161
Писах на Neess директно, това е отговорът им, ако искате пишете какво искате, да видим те какво ще предложа като доставка.
https://neess.pl/
Hello,
Yes we are delivering products to other countries- please let me know in which products are you interested in and also if you are running your own business or it's only for you,
Харесах доста цветове, но никъде не намирам палитра с цветовете им, за да ги видя. В сайта само на някои цветове има снимки върху нокти.

# 162
  • Русе/Germany
Отворих сайта на Несс и добавих една база, дава ми една мега евтина сума за базата и доставката, та не знам дали е реално това🤔
Добавен ми е адреса за Германия, но доставката ми излиза 2.50€, което е доста евтино.

# 163
  • Варна
Пишете на имейла в контакти и ги питайте, за цветовете на Neess пишете номера на цвета в Google търсачката.

Последна редакция: пт, 07 фев 2020, 11:10 от ivka_smile

# 164
Аз искам около 8-9 лака. Ако съберем голяма поръчка, може да ни излезе изгодно. Не, че и така не е - 8 лака излизат 112 злоти с доставката, което е около 52 лв. май. Те по китайските са по-скъпи лаковете.

Не могат да кажат колко е доставката, защото зависело от пакета. Изпращат по пощата нещата.

Последна редакция: пт, 07 фев 2020, 11:29 от tanch

Общи условия

Активация на акаунт