Всичко за всички марки гел лакове- 28

• 28 092
  • 742
  •   1
Отговори
# 225
  • на брега на морето
Peacock - не са ли холограмни гел- лакове? Аз имам един такъв на борн Прити. Слага се върху черна или бяла основа, според мен може и друг цвят.

# 226
Щом мишей ти се бели и фокс и Коди няма да помогнат, блускай пък съвсем. Пробвай с бомбе като на свободния край слагаш минимално материал т.е. не запечатваш всеки слой.
Правих и бомбе, малко подобрява. Запечатвм база, рейнфорс, един слой лак и топ. Пробвах и без запечатване, без резултат. Мишей пробва моя приятелка и при нея се бели на връхчетата. Тя ползва Коди и е доволна. Но и нейната база е станала на супол. Та сега сме в чуденка....

# 227
  • София
Neess също имат холограмни гел лакове без да искам се сдобих с един 7440.

Това не е холограмен, а с микро бляскави частици, холограмни изглеждат 7458-7462 но нямам от тях да ги видя на живо.

Холограмен лак.
http://nadtab.blogspot.com/2012/07/the-strongest-purple-holo-ever.html?m=1

Дуо хромен лак. Има нови с много по-силно изразено преливане на цветовете, но това намерих Simple Smile
http://nadtab.blogspot.com/2012/02/nubar-iris-dust.html?m=1

# 228
  • Paris, France
Здравейте, някой да е поръчал база и топ на Fox от Мейкъп. Мнение? При мен Мишей се бели на връхчетата дори с рейнфорс и кисел прймер. Двоумя се също между Коди и Блускай.

А пробвала ли си да сложиш ултрабонд, да изпечеш, още един слой ултрабонд и пак да изпечеш? При мене така държи докато го сваля. С кисел праймер ми се бели по-бързо, отколкото без нищо.

Каре правиш ли? Ако да, на каква площ? Да намалиш площта на карето и да слагаш ултрабонд по 3мм в свободния край и в ъглите по целия свободен край + 2мм от нокътното легло?

Каучукът се бели ако се сложи дебело, особено по свободния край. Тук доста хвалеха една каучукова база на Савиланд, че уж била по-издръжлива от Милей и Коди. Всъщност е същата, но понеже е рядка няма как да се сложи дебело. Базата трябва да се сложи тънко, тънко, тънко, обаче Миши е гъста и не тече и това позволява дебело да се плесне. Почни да я втриваш все едно е Гелиш, ако трябва с друга четка, за гел, примерно, с гъсти, твърди, къси косми.

Ако се замислиш, най-издръжливите белещи се бази са редките като Венализа, а най-лесно махалите се, без поражения са гъстите като Алесандро и URsugar. Born pretty е по средата. Средно гъста, средна издръжливост, средно махане.

Не знам меки ли са или твърди ноктите ти, но си струва над базата бомбе. Имаме жокер - бомбе с реинфорс ти помага. Аз слагах твърд гел над базата и пак имах проблеми, но добавях 3-7 дена към 2-3 дена, които носех без гел. Пробвах същия гел с бомбе - +10 дена.

Не знам какви са ти ноктите, но:

1) мазане с масла, лимон и топене в оцет обръщат масата, поне за мене, принцесата и други жени с прекрасни, меки, калпави нокти😄

2) да си вземеш фрешер и ултрабонд от Коди. На мене фрешер не ми помага, но на принцесата помогнал. Ултрабонд е при мене магическата пръчка, може и при тебе.

3) да вземеш гъст, дебел топ, който в твърд. Моят е на Елит99, 30мл за под 6 лева и идва без четка. Пести реинфорс над цвета, а дава супер твърдо покритие и ако и с него направиш бомбе добавя поне 3-4 дена носимост.

Пак повтарям- ако ноктите ти са порозни, сухи, алкални и попиват бързо вода няма оправия. Чувствам разликата. Сега си мажа скалпа с оцет преди да си мия косата. Коса мия със шампоан, но тялото със силно алкален сапун. Преди да почна да мажа и топя в киселина още във ваната си усещах ноктите размекнати и виждах отлепяне в свободния край, но откакто правя това, за което пиша не, никога. Като си обърша ръцете след баня усещам твърди, застави нокти. Кеф ми е да ходя без лак. Кеф ми е да си видя ноктите без лак. Преди направо ме беше гнус.

Този праймер само прави дупки в нокътя и го прави временно сух и кисел, но ако ползуваш непрекъснато сапун и ноктите ти не са омазани там почва да влиза вода. От гела тя не може да се изпари.

Ако това, което ти писах не помогне може да вземеш друга база, но честно не мисля, че ще помогне.

над, търся си пикнята от еднорог. Е, няма друг такъв лак! Как можаха да го спрат?

http://www.simplynailogical.com/2015/09/clarins-230-history-of-u … corn-pee.html?m=1

# 229
  • София

над, търся си пикнята от еднорог. Е, няма друг такъв лак! Как можаха да го спрат?

http://www.simplynailogical.com/2015/09/clarins-230-history-of-u … corn-pee.html?m=1

Май само веднъж съм го ползвала, дори нямам спомен къде съм го скрила Simple Smile)))

По спомен, Max Factor Fantasy Fire на 100% го дублираше, не знам дали още го продават.

# 230
  • Варна
Nevena, 😂помислих, че редактора ти пак се е включил с тази пикня. После обаче видях линка. Виж beautilux clear chameleon серията, има 2 подобни 194, 197. Аз имам първия, супер е.

# 231
Над, дуохромите много ми харесват, може би нещо такова търся, червено и зелено.

# 232
Невена, пробвала съм всичко. Ултрабонд Коди 2 слоя, че и с печене и награпяване на свободния край. Каре слагам само в средата. Взех кисел прймер на Блускай. Той е като химикал, няма шанс да се изгориш. След него пак слагам ултрабонд. С фрешер също съм ползвала.   Пак без резултат. Сега съм с Борн Прити, белеща база от вчера. Резултат два наръбени нокъта, а още не съм писала на клавиатурата . Иначе я свалям много лесно. Не мога да преценя какви са ми ноктите. Определено са меки. Със много суха коса съм, дали и ноктите са ми такива? Определено ми трябва друга база.
Ако някой е ползвал Коди и Блускай и може да ги сравни, моля за мнение?

Последна редакция: нд, 09 фев 2020, 15:31 от krasi78

# 233
  • Paris, France
над, отдавна го няма Макс Фактора. Дъщеря ми ми съсипа всички такива лакове, защото като малка ги отваряше и после не ги затваряше добре.

кристина, благодаря. Отивам да ги гледам. Не, не в редактора, хаха. Лакът няма име, само номер. Не зная кой го е кръстил така, но в средите на лакеристките се води точно пикня от носорог - нещо несъществуващо, извън всичко, което сме виждали.

краси78, ясно. А пробвала ли си да сложиш 2 пъти кисел праймър без ултрабонд? Това феррий го беше описала. Слагаш на всички пръсти, още веднъж и веднага база.

На твое място бих махнала всичко, бих мазала яко с масло и топила в лимон или оцет седмица, бих полирала и бих орязала късо. Меките нокти държат по-добре като са къси.

Друго важно - да избърсваш и триеш със спирт под нокът, около гънки. Тук писа едно момиче - всякакъв гел се обелвал на третия ден, на нея, на приятелки. Писа ми на лични и трябваше да и вадя с кука думите от устата. Питах я трие ли със спирт - не, ами пилела и слагала обезмаслител. Не става. Ако в миниатюрните вдлъбнатини на неравен нокът остане мазно - лошо.

След като още на първия ден ти се бели има проблем с техниката. И кофти нокти държат поне до 2-3 ден. Да помолиш приятелка да те лакира?

Ходила ли си в салон? Направен в салон маникюр държи ли ти?

# 234
над, отдавна го няма Макс Фактора. Дъщеря ми ми съсипа всички такива лакове, защото като малка ги отваряше и после не ги затваряше добре.

кристина, благодаря. Отивам да ги гледам. Не, не в редактора, хаха. Лакът няма име, само номер. Не зная кой го е кръстил така, но в средите на лакеристките се води точно пикня от носорог - нещо несъществуващо, извън всичко, което сме виждали.

краси78, ясно. А пробвала ли си да сложиш 2 пъти кисел праймър без ултрабонд? Това феррий го беше описала. Слагаш на всички пръсти, още веднъж и веднага база.

На твое място бих махнала всичко, бих мазала яко с масло и топила в лимон или оцет седмица, бих полирала и бих орязала късо. Меките нокти държат по-добре като са къси.

Друго важно - да избърсваш и триеш със спирт под нокът, около гънки. Тук писа едно момиче - всякакъв гел се обелвал на третия ден, на нея, на приятелки. Писа ми на лични и трябваше да и вадя с кука думите от устата. Питах я трие ли със спирт - не, ами пилела и слагала обезмаслител. Не става. Ако в миниатюрните вдлъбнатини на неравен нокът остане мазно - лошо.

След като още на първия ден ти се бели има проблем с техниката. И кофти нокти държат поне до 2-3 ден. Да помолиш приятелка да те лакира?

Ходила ли си в салон? Направен в салон маникюр държи ли ти?
О, два слоя прймър слагам, дори в упътването е описано, със спирт по нокът и кутикули или с  фрешер. Техниката ми мисля, че е добра.От към кутикулите никога нямам белене.  Сега се сещам, че сутринта жулих с телчица загоряло. Имам топ на Мишей и Cuccio. На маникюрист не съм ходила. При нас работят с Блускай. Колежките ми са много доволни. За това съм се замислила за него.

Последна редакция: нд, 09 фев 2020, 16:38 от krasi78

# 235
Бях гледала клипче, в което маникюристката обяснява, че няма смисъл да се слага праймер заедно с ултрабонд, защото двата продукта са с различно действие. Също казва, че ако се сложи много праймер или ултрабонд, няма да има ефект, в едно клипче изцежда четката на праймера на салфетка, за да мине с минимално количество по нокътя.
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=448332445606396& … d=355169528256022 от 13та минута обяснява точно за тези продукти

Пробвай да запилиш върха на свободния край на нокътя само в едната посока.

Последна редакция: нд, 09 фев 2020, 16:46 от MaryJane21

# 236
Бях гледала клипче, в което маникюристката обяснява, че няма смисъл да се слага праймер заедно с ултрабонд, защото двата продукта са с различно действие. Също казва, че ако се сложи много праймер или ултрабонд, няма да има ефект, в едно клипче изцежда четката на праймера на салфетка, за да мине с минимално количество по нокътя.
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=448332445606396& … d=355169528256022 от 13та минута обяснява точно за тези продукти

Пробвай да запилиш върха на свободния край на нокътя само в едната посока.
Само в една посока запилвам. Прймъра е като маркер. Няма шанс да сложиш повече. Както писах пробвала съм 2 слоя праймер, 2 слоя ултрабонд, 1 слой праймер с 1 ултрабонд, също и само по един праймер или ултрабонд. Ултрабонда с печене и без. С достатъчно чакане да изсъхне. Каква база ползваш и колко издържа?

# 237
Малко спам...
Когато подготвяш кюфтета за яхния и след последното кюфте видиш, че лакът на единия нокът липсва....  💅🏻😂 Добре, че го открих на деветото, а не на 16-то 😂 Преди да започна с тях мих чинии и явно това е спомогнало.

# 238
  • София
Краси, и аз сън така 🙄. Борн Прити отлепящата при мен пада почти веднага. Коди каучуковата с много търпение, за да сложа мноооооого тънък слой и отделяне с точкатор от кожа, с каре отдолу и бонд по всички свободни краища издържа към 7 дни. Понякога и по-малко 🙄. Както казах редовно прелакирам единични нокти. Сега чакам Комилфо Х базата, да видим....
Поръчах си такава акрилна пудра, като гледах клипчето от предната страница. Дано с нея удължа още 2,3 дни. Ще я слагам върху каре, че иначе не ми се мисли как се сваля...

# 239
Мишчица, чакам отзив за Комфило базата.

Общи условия

Активация на акаунт