Всичко за всички марки гел лакове- 28

• 27 968
  • 742
  •   1
Отговори
# 525
  • Варна
Тази лампа от Лидл изпича гел лак ли искате да кажете??

# 526
Нищо и няма на лампата- вече година я ползвам Simple Smile

# 527
Тази лампа е да ни свети докато се лакираме нощем 😄

# 528
Тази лампа от Лидл изпича гел лак ли искате да кажете??
Не, ползва се за осветяване, ако не се вижда хубаво в помещението.

# 529
  • Варна
Да, и аз се учудих, но май четох в темата , че имало такива лакове, които се печали на обикновени лампи... Нещо не съм разбрала.

# 530
  • на брега на морето
Денем, нощем- аз се лакирам на лампа. Не същата, настолна някаква, обикновена. Нали не може пряка светлина, пък иначе и денем да е ми е мрачно и не виждам хубаво. Така с лампата ми е идеално. Blush
Готино е станало, Марсия!:hugs:

# 531
Мами, кажете на новака дали мога в домашни условия да си сваля гел-лака, и да не се лакирам след това известно време?
Много ми харесва, да не си помислите Wink
Ама на всеки 3 седмици по 25 лв, не ви аги мога да ги преглътна. А и на мен ми ги махат с електрическа пила, и после след махането те са надраскани.
Благодаря ви

# 532
  • Варна
Може да си махнете гел лака като изпилите топ лака и увиете в ал. Фолио с памук
 с чист ацетон или течност за сваляне на гел лак от някоя дрогерия.

# 533
И се приготви ноктите ти да бъдат в окаяно състояние. Плочката ще бъде наранена и набраздена.  Едва ли ще успееш да останеш без лак въобще, защото естетически няма да ти хареса гледката. Полирай нокътната плочка и носи обикновен лак докато израстят ноктите ти здрави.
Като се сетя моите какви бяха след само 3 процедури в салон...

# 534
  • Варна
И слагай заздравител. И отгоре обикновен лак.

# 535
И като сваляш гела не ползвай метален или остър инструмент, че ще ги надраскаш още повече. Най-добре дървените пръчки или пластмасова лъжичка ако нямаш нищо друго под ръка

# 536
  • София
Взех си лампата от ЛИДЛ, много е хубава, малка и компактна, може да се позиционира нагоре-надолу и напред! Доволна! 😊

Попаднах на тези лакове 🤩, това ще е следващата ми покупка!

# 537
  • софия
Lucky@Mamma имат ли сайт,цена ,мл?

# 538
  • София
Lucky@Mamma имат ли сайт,цена ,мл?
http://roxynail.bg/
Не са от най- евтините, но цветовете 😍 и имат  всичко! Мненията, които видях са добри,  ще ги видим!

# 539
На пръв поглед, тези Roxy имат точно цветове, които аз търся!
Rumka, и моите бяха надрани ужасно. От както се правя сама, ноктите са супер. Надирам топа и  накисвам в марля увита в кухненско фолио. после бутам бавно с дървена шпатула. В памучен тампон не се маха така добре.

Общи условия

Активация на акаунт