Всичко за всички марки гел лакове- 28

• 27 871
  • 742
  •   1
Отговори
# 75
  • Русе/Germany
От приложението има опция

# 76
Здравейте,момичета!Някоя ползва ли течен гел с четка на Блускай,Коди,Кани и ли друг под гел лака?Искам да се правя сама вкъщи и си мисля дали с гел под гел лака няма да са по-здрави ноктите?

# 77
  • Paris, France
#customerReviews

%5Burl%5D" target="_blank" rel="ugc nofollow"> https://www.amazon.es/Abody-Automtico-Pantalla-Manicura-Pedicura … Z#customerReviews

https:// https://www.amazon.es/gp/aw/d/B07QL87NC5/ref=sspa_mw_detail_0?ie=UTF8&psc=1

Не знам дали съм успяла да дам линковете. Не съм сигурна, че знам как става. Също така са на испански, понеже не съм в България. Извинявам се, ако инфото, което давам е малко.

Привет. За работа ще ти трябват поне 2 лампи с достатъчно дълги шнурове.

В Испания няма кой знае какви изисквания, така че може спокойно да си купиш същите лампи откъдето поискаш. Трябва да внимаваш да не ползуваш лампата непрекъснато над 5-6 минути, че почва да на пече или изгарят лампи.

Питай в Амазон колко лампи имат вътре и ако са под 30 не купувай!

nad_tab беше купила една подобна и хич не беше доволна. 72 вата беше нейната, доколкото помня. Е, тя сравнява със Сън3, но пак, не е приятно да дойде слаба лампа.

Здравейте,момичета!Някоя ползва ли течен гел с четка на Блускай,Коди,Кани и ли друг под гел лака?Искам да се правя сама вкъщи и си мисля дали с гел под гел лака няма да са по-здрави ноктите?

Зависи от ноктите, зависи от гела. Не са лоши геловете с четка, но трябва да работиш бързо и да пекваш веднага за да не тече. Важно е да изградиш нокътя правилно. Ако се разтече имаш ли Ел. Пила да изпилиш в гънките? Ако не, по-добре не се захващай!

Иди и изчети първа страница няколко пъти.

# 78
  • София

Повечето ползваме рейнфорс гел над базата или над цвета за допълнителна здравина. Била съм с гел преди 15 години. Сега с рейнфорс не виждам разлика в твърдостта и здравината на ноктите.

# 79
  • Варна
Да ползвах на URSHUGAR  и пак ми се ще да го тествам,но вече върху подложка от рейнфорс,че аман от проблеми.

# 80
  • Paris, France
Зависи от нокти, зависи от гел. Моите са средно твърди в момента, като периодично са били супер към ултра тънки и меки. Носила съм гел, мек, твърд. Определено предпочитам твърдите гелове, като когато ноктите ми са меки се чувствам зле като сваля гела.

Усещам реинфорса като малко по-мек от гела и акрила, но пък с него нямам проблеми и не ми разваля ноктите. Мерси, prinzesata.

Не съм го тествала на меки нокти, но определено го харесвам повече от гел- в кутия или с четка. Всъщност реинфорсът е огъваем, по-мек, разтворим гел.

# 81
#customerReviews

%5Burl%5D" target="_blank" rel="ugc nofollow"> https://www.amazon.es/Abody-Automtico-Pantalla-Manicura-Pedicura … Z#customerReviews

https:// https://www.amazon.es/gp/aw/d/B07QL87NC5/ref=sspa_mw_detail_0?ie=UTF8&psc=1

Не знам дали съм успяла да дам линковете. Не съм сигурна, че знам как става. Също така са на испански, понеже не съм в България. Извинявам се, ако инфото, което давам е малко.

Привет. За работа ще ти трябват поне 2 лампи с достатъчно дълги шнурове.

В Испания няма кой знае какви изисквания, така че може спокойно да си купиш същите лампи откъдето поискаш. Трябва да внимаваш да не ползуваш лампата непрекъснато над 5-6 минути, че почва да на пече или изгарят лампи.

Питай в Амазон колко лампи имат вътре и ако са под 30 не купувай!

nad_tab беше купила една подобна и хич не беше доволна. 72 вата беше нейната, доколкото помня. Е, тя сравнява със Сън3, но пак, не е приятно да дойде слаба лампа.

Зависи от ноктите, зависи от гела. Не са лоши геловете с четка, но трябва да работиш бързо и да пекваш веднага за да не тече. Важно е да изградиш нокътя правилно. Ако се разтече имаш ли Ел. Пила да изпилиш в гънките? Ако не, по-добре не се захващай!

Иди и изчети първа страница няколко пъти.
Не знам дали успях да цитирам, Невена. Съжалявам, ако не съм.
В крайна сметка днес поръчах Abody 48W. С 33 лампи е. Ще пиша по-нататък, ако се интересувате как се справя! Blush
А, иначе за работата - смятам да започна от вкъщи като за начало и затова засега поръчах най-важните неща. Много съм начинаеща и не искам да се впускам в толкова приготовления, защото малко се притесявам дали ще се справям достатъчно добре Blush
Много благодаря за отговорите! Бяха ми полезни и ще продължавам да следя темата, тъй като мнооого неща са ми супер непознати и от курса, който карам не научавам абсолютно всичко.. Та ще следя с интерес! Blush Flowers Hibiscus

# 82
В мобилната версия явно няма опция за отваряне на диспут. писах в коментар че не са доставени. Артикулите са общо 7 от един доставчик в една пратка за общо 5 $. Писах само като коментар в оценката на артикула, че не са доставени. Крайния срок за доставка е посочен 15.01.2020
Има, аз само чрез телефон отварям despute Simple Smile

# 83
  • Paris, France
марипосароса, цъкни на профила на prinzesata! Писала е няколко поста преди тебе и мене. Има адрес на блога и с много информация за лампи, бази, техники, марки. Не знам изчела ли си първия пост. Там също доста неща са обяснени. Тук пишеше маникюристка с Ник Камалия. Тя беше в Испания, но писа, че работят масово от къщи с китайски продукти и цените им са ниски. Тя пуска новите теми " Що е то домашна ноктопластика" или подобно. Пусни "домашна ноктопластика" в търсачката и ще намериш темата. Курсовете в Испания са тесла. Само тези на CND, може би, струват. Ако нещо не разбираш можеш да питаш тук за гел-лакове, в другата тема за гел, но там вече почти никой не пише.

Има доста групи на испански във Фейсбук.

# 84
Зависи от нокти, зависи от гел. Моите са средно твърди в момента, като периодично са били супер към ултра тънки и меки. Носила съм гел, мек, твърд. Определено предпочитам твърдите гелове, като когато ноктите ми са меки се чувствам зле като сваля гела.

Усещам реинфорса като малко по-мек от гела и акрила, но пък с него нямам проблеми и не ми разваля ноктите. Мерси, prinzesata.

Не съм го тествала на меки нокти, но определено го харесвам повече от гел- в кутия или с четка. Всъщност реинфорсът е огъваем, по-мек, разтворим гел.
А каква марка ползвате?

# 85
Днес не издържах и си купих няколко четки Колински - 10/0 ; 5/0 и т.н за супер финни линии и изкарах кратък уебинар на тема Свети Валентин ...

Там подчертаха,че спирта доста вреди на четките и трябва да се почистват с мокра кърпичка, топ или cleaner за да не се рошат и за да не се изсушава косъма.

# 86
  • Варна
Аз използвам приложението за iPhone и от него не мога да отворя диспут. Явно зависи от app-а...

# 87
марипосароса, цъкни на профила на prinzesata! Писала е няколко поста преди тебе и мене. Има адрес на блога и с много информация за лампи, бази, техники, марки. Не знам изчела ли си първия пост. Там също доста неща са обяснени. Тук пишеше маникюристка с Ник Камалия. Тя беше в Испания, но писа, че работят масово от къщи с китайски продукти и цените им са ниски. Тя пуска новите теми " Що е то домашна ноктопластика" или подобно. Пусни "домашна ноктопластика" в търсачката и ще намериш темата. Курсовете в Испания са тесла. Само тези на CND, може би, струват. Ако нещо не разбираш можеш да питаш тук за гел-лакове, в другата тема за гел, но там вече почти никой не пише.

Има доста групи на испански във Фейсбук.
Да, прочетох почти всичко от първата страница и от там разбрах за лампите, че трябва да са най-малко 30, за да работи добре Blush
За тук - да, така е. Много жениработят от вкъщи и цените са по-ниски. Не знам дали е от това, че работят от вкъщи или че работят с китайски марки, или пък и двете. Тези в салоните пък се самоосигуряват или плащат наем за място. Китайците също правят дъмпинг и се отразява доста на испанските салони, които работят на по-високи цени.. но може би за всеки си има клиенти, не знам. Наистина почти не съм наясно с много неща и ще ми трябва доста време и инфо, за да се образовам Blush

# 88
  • на брега на морето
Марсия К, благодаря за новата темичка! HugИ много мило, че си сложила и мой маникюр на 1ва страничка!:flushed:
Ще се върна да чета после. Първо ще кача обещаните снимки на Неви:hugs:. Сега са още по-дълги ноктите ми/след 1 седмица/, и се чудя дали другия път при смяната вече да не ги подрежа лекичко...Relieved
Скрит текст:
Скрит текст:

Твърде "постен" маникюр като за мен, така и не стигнах до декорациите, а в петък или понеделник ще го сменям. Но затова пък на краката ми е пълен кич- печати, фолио и какво ли не.Joy Цветът е азур CG 32, на 2 слоя. Покривен е. На живо зеленее, цвят мента, на снимката, или поне на моя компютър синее. База индиго, топ-веналиса темперед но вип.

# 89
Аз използвам приложението за iPhone и от него не мога да отворя диспут. Явно зависи от app-а...

Може може. Отваряш Account -> Shipped -> Цъкаш върху името на артикула -> Open dispute .

Общи условия

Активация на акаунт