Всичко за всички марки гел лакове- 28

• 27 859
  • 742
  •   1
Отговори
# 630
  • на брега на морето
Аз си лепя камъчета с базата си( индиго). С пластмасова клечка за зъби взимам мъничко от базата, лепвам я върху камъчето и го слагам на нокътя. Пека. После топ - най- добре 2 слоя. Обикновено си стоят.

# 631
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Утре ще се лакирам... предполагам с Нес 7428, ако не ми хрумне нещо друго...
И да ви помрънкам...
Скрит текст:
Във вторник вечерта зачоплих един нокът... Падна лака, разбира се... Лакирах се в сряда с обикновен лак. Леле, как съм го махала толкова години? Виненочервен... Трябваха ми 20 минути и 7 тампона... Да не говорим за мацаницата...

# 632
  • София
Какви боички за рисуване ползвате, който ползва?

# 633
В много сайтове ги има. Пишеш "восъчен молив" и си избираш. Моят го поръчах от алито. Много лесно става с него, преди се измъчвах с пинсетите. Не слагам топ върху камъните, минавам само около тях.

# 634
Здравейте, искам да Ви попитам четох, че преди базата се слага обезмаслител, ако гела не държи добре. Но на моите нокти гела си държи, без проблем 20 дни и повече.
Разбрах също и , че базата и топа трябва да са качествени, но гел лака не е ли важно също и той да е на добро ниво? Благодаря.

# 635
  • Варна
Естествено, че е по-добре да се използват качествени продукти от-до. Ако са една система, най-добре. Но понеже марковите гел лакове са скъпи, купуваме и китайски по 1-2 $ за разнообразие на цветове.
Китайските лакове се разтварят доста по-трудно от марковите, но много дами тук използват белеща база и това не е проблем.
Обезмаслителя почиства и дехидратира плочката, може да се замени със спирт. Но не трябва да се пропуска като стъпка.

# 636
  • Варна
Така се ядосах днес,че съм на косъм да метна в коша всичките си лакове на Веналиса Mask. Носих десетина дни 939 турско синьото. Който го е ползвал знае,че е жестоко пигментиран и навремето даже през база Коди ми боядисваше плочката. Е тая гад успя да го направи и през микросел,мат топ,белеща база на Силкеър и тлъст слой рейнорс. Направо съм в потрес. Сега ще му диря алтернатива. Поръчах сумати сини Neess ама точно такъв крещящ нямат.
Относно Качеството на цветните лакове скрупули нямам. Имам китайци,които харесвам повече от Гелиш/от тях имам 3-4 отърмъчени от маникюристката ми едно време ма сносни цени/,но повече от 10лв. за цветен лак трудно давам. Коди,камило и Фокс ме устройват като съотношение цена-качество. А напоследък Neess се представят добре и не на последно място са малки. И без това ползвам безумно малко цветове.

# 637
Момичета каква марка рейнфорс ще препоръчате?
След последното ходене на маникюр ноктите ми ужасно се изтощиха ,затова реших да си купя вс необходимо да се правя в нас сама.Два пъти вече се правя,но ноктите ми понеже са изтощени и се разслояват.На 3 нокътя се случи само,но си е играчка да ги оправям и се ядосах и ги отрязах.Сега около седмица ще слагам само микросел и започвам пак.
Рейнфорса ще помогне ли щом се разслояват или не?

# 638
  • Варна
Топене в оцет и мазане с масло повече помагат за разслояващи се нокти от рейнорса-мое мнение.  
Откакто не пипам ацетон моите не се разслояват. Иначе моят е на GDCOCO. Поръчах голям бидон сакън да не свърши Grinning,че с калпавите белещи бази,на които попадам напоследък без него маникюр не мога да свъртя.

# 639
Вчера запопках  от към кутикула маникюра и паднаха почти всички, лакирани преди 1 седмица. Иначе си бяха добре и не бяха за смяна. След това прекарах 2 часа и повече в лакиране и прелакиране. Накрая си изгорих кожата на кокалчетата с лампата, защото не си сложих ръкавиците. Случвало ли ви се е?

Последна редакция: нд, 01 мар 2020, 13:44 от magdalena madzhurova

# 640
Благодаря.
Ще пробвам и аз с оцет,ако не стане ще купя белеща се база.

# 641
  • Варна
Има промоция до 13ти март на лаковете beStone 18 лв, 15 мл.

# 642
  • Down south
. Накрая си изгорих кожата на кокалчетата с лампата, защото не си сложих ръкавиците. Случвало ли ви се е?
Явно си имала лош ден в това отношение.
Относно изгорените кокалчетата, останах  силно изненадана. Каква лампа ползваш? За какъв период "печеш"
През последните 2-3 години смених 5 лампи, но подобно нещо никога не ми се е случвало, дори не съм чела за такив случаи?

# 643
  • Paris, France
Х.Т, послушай принцесата, махни всичко изрежи до дъно, мажи по 20 пъти на ден в масло и топи в оцет и лимон след всяко миене със сапун, след седмица полирай и продължи да мажеш. След 3-4 месеца няма да си познаеш ноктите. Аз отидох на японски маникюр след като момиче го похвали в една група. Излязох си с къси, чисти, лъскави, красиви нокти. От тогава не съм матирала нищо. Там маникюристката ми обясни, че горният слой на нокътя р най-твърд, предпазва и ако ноктите са кисели и мазни не се разслояват. Каза ми повече да не матирам, а да слагам ултрабонд. Не и повярвах, но се лакирах без матиране. Е, седя седмица докато не клъцнах парче с ножа. Честно, тествала съм поне 5-6 продукта от сорта на IBX, но нищо не се равнява на лимон, зехтин и полиращи блокче.

Обезмаслителите е важен. Освен, че обезмаслява, поизтрепва микробите по нокътя.

18 лева и посмъртно няма да дам за цветен лак извън някой супер любим цвят.

принцеса, на мене OPI Russian navy ми направи същото. Интересно, че над Гелиш се държи сравнително прилично. Освен да не се е опекъл и да е деполимерализирал всичко под него. Отврат. Боклука. Или с него може да рисуваш, примерно.

# 644
  • София
Аз ще взема, за да видя толкова ли са хубави, колкото ги хвалят. 😁 Ето този цвят харесах!

Скрит текст:

Ето какво е положетието на 9-ти ден! Само камуфлажната на фокс е направила джобчета при кутикулите, при черното не е мръднало! Утре ще го сменя!

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт