Морски летни дни - с бебешорски новини 31.07-06.08

• 10 189
  • 207
  •   1
Отговори
# 30
ДейзиГ - честито, лека и без проблемна бременност  Hug smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525

# 31
Честито Дейзи. Лека и безаварийна бременност. Grinning
Чарминг, много си сладка.

# 32
  • Пловдив
Честита нова седмичка!!!ДейзиГ честити 2 чертички.
Стискамплаци на всички нечакащи.
Аз реших да не ползвам болнични и се завърнах на работа.Сега кроя планове за моренцето-гледам да се развличам че почна ли да мисля почвам да рева.

# 33
 Wink Ще си имаме и априлска мама...  bouquet

# 34
О Даренце мерси Heart Eyes, а ти още ли дремеш тук ? Hug Време ти е да поведеш хорото към отчетните, че да има място и за нас Praynig

# 35
Дремя ами, като са ни трето качество материалите. Но се надявам бързо да си реша проблема по двата възможни начина/инсеминация или осиновяване/, защото вече психиката ми отказва да приема разочарования.  Иначе съм в много добро настроение.
Преживях много - НАДЖИВЯХ го.

# 36
Честито Дейзи!!!   Hands Clap
Леко и безпроблемно бременеене!!!  Hug  bouquet

# 37
  • Чехия
[charming], снимките са супер.........Сега за менчето .......... аз там имах 2 цветчета бяло и червено, всички гости единодушно искаха да е момче, ама аз обратното и като го ритнах така го засилих ,че гостите за малко се изпокриха под масите  водата се разплиска ,а менчето малко се поизкриви,но едното цвете остана там(   hahaha  hahaha голям смях падна ....)  а другото бялото което беше наречено за момиче изскочи .........А  да видим като забременя дали е било точно предсказанието .......... Crazy
Меги, честит ти рожденик на патерици да сте живи и здрави и двамата.  Hug
Мегита, сега като бъбрим за снимки, http://www.bgphoto.net/photos/19805/o632898682789375000.jpg която е точно срещу Лувъра и е снимана в пирамидата ми напомня точното местоположение на Светия Граал според Шифъра на Леонардо....... не,че съм привърженичка на тази книжка, ама като те видях и ахнах, ама ти си точно там сега, направо върховно, възползвай се от всеки миг   Hug

ДИДИДИ и ти се появи я пускай веднага снимчиците...............

Последна редакция: пн, 31 юли 2006, 14:50 от ivalex

# 38
Даренце тогава ти желая много успех, бъди силна и съм сигурна че ще успеете Praynig Hug

# 39
  • Варна
... но пък казаха, че на колко парчета съм счупила чашата толкова деца... дрън дрън аз цяла детска градина трябва да имам Mr. Green, но пък и 3 са ми достатъчни  Heart Eyes

И мен тъй ми казаха, и чашата се строши на сол  Mr. Green

Дейзи, честито   bouquet

Даре, само така, важното е да знаеш накъде си поела - път винаги ще се намери  Peace

Аз току що си купих тест за бременност  Blush Уж се пазихме тоя месец, ама ни цикъл ни нищо. Утре сутрин ще я видим тая работа  Thinking

# 40
  • София
Здравейте момичета Grinning
От петък излизам в отпуск и сега наваксвам да работя много, че пушек се вдига даже Whistling
ДейзиГ, честити ти две чертички!
Стеф, радвам се, че пак пишеш, а и чудна темичка си пуснала Wink
Чарминг, много хубава булка си Party
Да ви кажа сутринта мъжът ми какво ми каза: "Искаш ли да похарчим малко пари Party - А пък аз бях учудена, защото в събота си купихме разни дрешки за морето и решихме повече да не харчим Crazy А той: Примерно, около 3 лв. да похарчим...имам идея! Flutter А аз го гледам така Shocked Чудя се какво толкова ще купуваме за 3 лв. А той: "Ами тест, бе Party Нещо ми се струваш бременна Crazy Прихнах да се смея hahaha То е вярно, че от 14 юни съм нямала цикъл, но си знам и причината - инжекцията Диферелин. И му обясних, че моят цикъл може да го чакам още дълго време, а той да не дава такива щури идеи.
Иначе в събота бяхме на Боровец. Изкарахме си страхотно с мъжа ми, Боби, майка ми и баща ми. По някое време може да ви пусна и снимки.

# 41
Здравейте, мили момичета!!!!!
ТОЛКОВА МНОГО МИ ЛИПСВАХТЕ!
Ама наистина много! Никога не сме се разделяли за толкова дълго време.
Първо искам да ви благодаря за поздравите за рождения ми ден! Много се зарадвах, макар и чак днес, като ги видях. Второ, пропуснатите 2 седмични теми ще си ги прочета по-късно, че сега нямах търпение да вляза и да ви поздравя. А със снимки ще се отчета по-късно. Виждам, че има нови членове (да не казвам ЧЛЕНКИ) и нови бремелинки. На всички ЧЕСТИТО!
Ние много добре си прекарахме на морето! Винаги ми е много отпускащо и зареждащо след среща с морето. Ако живея до него и да го виждам всеки ден сигурно ще летя от щастие. С моят цикъл пак нищо не се знае... Чичко доктор ме зове! Направо с глас ме вика вече! Но вече няма за кога да го отлагам... Е, лек ден и до скоро!

# 42
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Много ви благодаря момичета
Ако повличам крак както в магазините скоро тук ще се напълни с бременни коремчета.
Целувки и успех на всички   bouquet

# 43
Здравейте мацки,
Аз не знам какво става с мене- на 24 ден от цикъла  направих тест - защото бързам естествено Embarassed и беше положителен , след него още 4 - пак положителни . На 25 ден отидох на лекар - пак защото бързам , тя не видя нищо естествено , освен наслояване на клетки  и бяло петно като реещ се облак  и каза да най - вероятно ще си бременна ела на 15.08. Аз голяма радост казах на любимия - рев сълзи .... знаете . Не знам защо на 26 ден реших да видя как е чертата - и познайте .... съвсем забележима  Cry вчера - още по- бледа , днес - само една. Не знам какво става  и какво кара хормона да отслабне. По принцип трябва да ми дойде днес  , а и тестовете които правя са HOME test - засичат на 7 - ми ден от забременяване . Ако е имало - то как е изчезнало , без да ми дойде цикъла ????? Не знам  какво да мисля - предавам се , а имам и температура но ... май се разболявам , не знам ... много се обърках , а за ден бях най- щастливата жена.

# 44
  • гр.Варна
Мацки,я да Ви питам и тук...
Трябва да се неразположа утре.....от 2 дни изпитвам доста силни болки при опит за полов контакт със съпруга ми,а сме заедно от 5г. ио такова нещо не ни се е случвало...а на Вас?Писала съм на други места,че бебеправим за първи път този месец, че не се чувствам добре-лошо ми,не мога да спя,имах и темп.
Това го вмъкнах,за да сте наясно със ситуацията в която съм
целувки
 newsm51 newsm03 newsm10

Последна редакция: пн, 31 юли 2006, 16:03 от hristina_k

Общи условия

Активация на акаунт