Октомврийче смее се със глас, пролетта посреща във захлас! - 2019 -Тема 4

• 17 487
  • 764
  •   1
Отговори
# 495
Има ги свещичките Вибуркол в БГ. Аз даже имам, но мислех, че са само за температура.

# 496
Привет, малката спи два пъти по 30,40 мин (около 10:00 часа и после около 19:00) и има обеден сън около 13:00 , който е 3,4 часа.
Момичета,

Бихте ли споделили как са със съня през деня вашите бебчета?

При нас съня в светлата част на деня е не повече от 3-4 пъти по максимум 15 минути. Виждам я,че й се спи,а сякаш не може повече. Вечер и през ноща заспива добре.

Благодаря ви предварително.

# 497
  • Белгия
Има ги свещичките Вибуркол в БГ. Аз даже имам, но мислех, че са само за температура.

Не не, стават за всякакви непредразположения Hug . Даже и на опаковката пише - при беспокойство, при дискомфорт от никнене на зъби, със или без температура. Аз го бях взела най-вече заради опасения от температура след ваксината, но не вдигна и не се наложи да давам. Но снощи спаси положението Blush

# 498
Момичета, в LC Waikiki има лигавници с гумен край за дъвчене.

# 499
Нещо, което инстинктивно усещам, че е вярно:

https://www.mama24.bg/article/8210898 - относно взимането на бебето във вашето легло

# 500
Малката не спи с нас, но си е спокойна и още от втория месец не се буди нощем дори да яде, тъй че явно е различно за всяко детенце.

# 501
  • Пловдив
Няма да го чета , че сме зле в това отношение и спим заедно....ай ай

# 502
Съвсем правилно правите, така че спокойно го прочети! Wink

# 503
Съвсем правилно правите, така че спокойно го прочети! Wink
Прочети го, точно за нас е, които мислим че е грешно и само се притесняваме какво ще правим. Simple Smile
Аз към 6-7 месец ще го пробвам пак в неговото легло, ако не стане по натам пак и така. Няма да се откажа докато не успея. Смятам че просто ще дойде подходящ момент без да се насилваме двамата.

Моят много спи, през два часа. Докога ще в кара така не знам.
Става в 8, после в 10-11 спи, после 14 спи, после 17, към 19 пак и ляга към 21.
Спи по 30 минути като будилник е, заспива и знам че имам точно 30мин.

# 504
Ние през деня спим по 40 мин на през 2 часа. Нощем се буди за 2 хранения.

Всяка сутрин към 6 я местя в нашето легло, така я научихме, тъй като мъжът ми става за работа. Слагахме я в нашето легло и през нощта, но се изпотяваше, въпреки хубавия матрак, за нея не е ОК. Иначе  нейния + протектор й са дишащи  и никога тялото й не е било затоплено. За мен това в причината да не я слагам при нас вече.

От статията най-ми хареса последната част за разглезването, напълно подкрепям тезата.

Последна редакция: сб, 22 фев 2020, 09:19 от WorldWide

# 505
И ние спим точно 30-31 Мин през около два часа. След дълга разходка и дълъг сън пропуска спането след 5. Ляга си окончателно между 19 и 20 часа.

# 506
Вие поне откарвате по 2 часа... малката едва държи по час , максимум час и половина и иска да спи. Дремва 30-40 мин и всичко се повтаря... през нощта си спи в кошарката , но ако е неспокойна я взимам при нас. Определено спи по- спокойно при нас . Ако е в кошарата и се събуди рано сутрин пак я взимам при нас. Абе общо взето където и падне спи , но не е да не може да спи сама.

# 507
През деня спи по 2,3 пъти за около 15 минути. Вчера го приспивах час и половина на обед и спа цели 40 минути. Много трудно заспива през деня и спи по малко.

# 508
При нас всеки ден всичко е различно. Grinning Има някои дни, в които спи на обяд 3-4 часа и отделно още 2 пъти по 30-40 минути. Има дни, в които повече от 30 минути сън няма. Понякога заспива към 21ч, понякога до 23-00ч не мога да я приспя... Всеки път всичко е различно. Grinning
Попринцип си спи в креватчето, но ако е много късно я приспивам до мен, защото и на мен ми се е доспало и си откарва между нас нощта. Сутрин съшо я взимам за да си доспим. Blush

# 509
Мами,
Вашите бебчета още ли спят само по гръб? Нашият юнак снощи го заварихме да се е обърнал на една кълка. В момента пак спи така... Нормално ли е? Страх ме е , да не се завърти с глава надолу.

Общи условия

Активация на акаунт