Октомврийче смее се със глас, пролетта посреща във захлас! - 2019 -Тема 4

• 17 493
  • 764
  •   1
Отговори
# 480
  • Белгия

Това са ми свещичките (беспокойство, зъби, със или без температурата). Препоръчани са ми от педиатъра, но не знам дали ги има в България.

Целия този рев и ужас беше наистина съпроводен с ожесточено лапане на ръцете в кратките паузи между пристъпите.. Събуди се в 12, 2, 3:30... А сега ми е ококорил очички от 5:30, говори ми нещо, даже вика, смее се, а аз нямам сила тук..Sleeping

Последна редакция: пт, 21 фев 2020, 08:51 от Didi_Cholakova

# 481
Ох, ние тая сутрин се чудихме какво да правим.
Научил се нашия и се преобръща и в неговото легло, но после наобратно не може. Забил нос и реве...
Чудя се какво да правя, да го заградя ли, не знам и аз.

# 482
Научил се нашия и се преобръща и в неговото легло, но после наобратно не може. Забил нос и реве...

И ние сме така с това обръщане. От тва дни само въртели  и нерви като не може да се върне...

# 483
То лошото е, че го прави, когато си се събуди през нощта или сутринта преди да станем. Въпреки, че е в нашата спалня ме е страх, че няма да го чуем кога се е завъртял.

И ние сме така с това обръщане. От тва дни само въртели  и нерви като не може да се върне...

# 484
Здравейте, вчера след ваксината дадохме една доза нурофен и малката беше спокойна, но малко вяла. Педиатърката каза, че ще провери дали може пневмококите да сложим само два пъти,Тъй като сме започнали да я слагаме декември промяната била само за нея, а не и за 6 валентната. Споделих с брат ми за нурофена и той ми каза, че доцент от Плевенсия университет ме е казал, че е много силен за бебета и еврежда черния дроб и панадол е по-добрия вариант. Иначе вчера само видя педиатърката и се разплака още преди боцкането.
Като спи повече нощем се цедя на ръка за облекчение по около 40 мл само иначе не мога да спя даже.

# 485
  • Пловдив
Ката цяло и двете нурофен и панадол, не са читава работа . За мен панадолът е по-зле от нурофен. Щом нурофен може от 0 плюс, а панадол от 2 плюс. Поне нашият педиатър в пловдив даваше нурофен като по-"безобидно". Иначе сме.изпили килограми и от двата.
Та моя съвет е по възможност както тук в австрия правят  - свещички!

# 486
Аз ще си взема и Нурофен да имам, че Панадолът не се тачи, а не искам превантивно да слагам свещички.

# 487
Ако има някой от пловдив да ми препоръча ортопед със здравната каса днес ни дадоха направление.
Доктор Арнаудов, работи със здр.каса, но знам, че по от рано трябва да запазиш час...много добри отзиви, ние ходихме веднъж, доволна съм и най-вече, че не е от онези доктори, които да си измислят несъществуващи проблеми и да те вкарват във филми с цел лично облагодетелстване посредством здр.каса...Препоръчвам го !!!

Вие как си запазихте час, през сайта или по телефона? Моята ЛЛ ми го препоръча, но като гледам няма часове този и следващия месец...
Опитай да му званеш казват че не отказва за бебета  аз си записах час.

# 488
  • not found
Може ли някаква обосновка защо Панадола е по- добър от Нурофена или обратното ? За жалост в последните години на никого не вярвам и що се отнася до лекарства или каквото и да е гледам да избягвам , ако не е крайно наложително .
Ние не бихме Ротарикс още съм в чуденка дали да я слагаме или не , чета , чета и крайно мнение не мога да си изградя .

# 489
Момичета, по-слузестите акита задължително ли са признак за някакъв проблем като алергия например?

# 490
Можете ли да ми препоръчате термо чанта каква марка да си взема. Кои са Пи- читави и задържат малко повече топлината?

# 491
Ако има някой от пловдив да ми препоръча ортопед със здравната каса днес ни дадоха направление.
Доктор Арнаудов, работи със здр.каса, но знам, че по от рано трябва да запазиш час...много добри отзиви, ние ходихме веднъж, доволна съм и най-вече, че не е от онези доктори, които да си измислят несъществуващи проблеми и да те вкарват във филми с цел лично облагодетелстване посредством здр.каса...Препоръчвам го !!!

Вие как си запазихте час, през сайта или по телефона? Моята ЛЛ ми го препоръча, но като гледам няма часове този и следващия месец...

Общи приятели ми запазиха час, защото нямаше за 2 месеца напред , а на самия преглед ми каза към 5-6месец да си запазя през сайта час.

# 492
И аз търсих информоция кой сироп е по-подходящ и не се ориентирах. Педиатърката на малката изписа нурофен, на племенницата ми при преглед този доцент казал панадол бил по-щадящ, всеки лекар има мнение.
Ние сложихме ротавирусната , тя е през устата, не покрива всички щамове на вируса, но най-разпространените.
Може ли някаква обосновка защо Панадола е по- добър от Нурофена или обратното ? За жалост в последните години на никого не вярвам и що се отнася до лекарства или каквото и да е гледам да избягвам , ако не е крайно наложително .
Ние не бихме Ротарикс още съм в чуденка дали да я слагаме или не , чета , чета и крайно мнение не мога да си изградя .

# 493
Момичета,

Бихте ли споделили как са със съня през деня вашите бебчета?

При нас съня в светлата част на деня е не повече от 3-4 пъти по максимум 15 минути. Виждам я,че й се спи,а сякаш не може повече. Вечер и през ноща заспива добре.

Благодаря ви предварително.

# 494
  • София
Аз съм твърдо за Нурофен - от опита ми при каката. Нурофенът винаги е помагал бързо и ефикасно, Панадолът - не. Нурофенът овладява инфекциите и е добро противовъзпалително средство, облекчава и болката много по-по-ефикасно. Мое мнение.

Общи условия

Активация на акаунт