Октомврийче смее се със глас, пролетта посреща във захлас! - 2019 -Тема 4

• 17 543
  • 764
  •   1
Отговори
# 405
Моя много се дразни на памперса всеки път като му го сменям и като слагам новия се криви рита го,мята таза да го избегне едвам му лепвам лелките..

# 406
  • Белгия
Моя много се дразни на памперса всеки път като му го сменям и като слагам новия се криви рита го,мята таза да го избегне едвам му лепвам лелките..

И ние сме така, мята се, извива се нагоре като дъгичка (все едно ще прави мостче), опика ме два пъти вече. Joy

Червеното петънце на главичката ни се оказа хемангиома.. Някой друг има ли такова?

# 407
Моя приятелка на нейното имаше хематом и с времето се скри, но седя докъм 8 месец, доста му беше голям.

# 408
При нас заспиването през деня стана кошмар от няколко дни. Не иска да заспи, реве, пищи и това е, прави паузи от 4-5 часа без съм. Добре че е хубаво времето да излизаме, та поспива по 2-3 часа в количката.

Много я сърбят венците, всичко което може да хване се слага в устата и със злоба и нерви се чеша.

# 409
  • София
Същата работа сме.

При нас заспиването през деня стана кошмар от няколко дни. Не иска да заспи, реве, пищи и това е, прави паузи от 4-5 часа без съм. Добре че е хубаво времето да излизаме, та поспива по 2-3 часа в количката.

Много я сърбят венците, всичко което може да хване се слага в устата и със злоба и нерви се чеша.

# 410
И при нас така. Утре ще питам личната какво да взема за венците.

# 411
И ние сме супер зле с венците!!! Мъка голяма. Нервен е, пъха цялата си ръка в устата, понякога опитва да вкара и другата, но естествено по технически причини не му се получава, а как иска само...! На нас ни предписаха Дентинокс и утре ще купя.

# 412
Вашите бебета пищят ли? Малката от няколко дни май осъзна , че може да вика и сега по цял ден пищи. Къде от радост , къде се изнервя за нещо, къде от венците .... ама голямо викане ви казвам , главата ми гърми . Просто лежи и пищи . Без да плаче 😁

# 413
И бебка така се извива като сменям памперса. От вчера много си бърка в устата .Днес взех Teetha gel, защото ме беше страх да не стане по-зле през нощта. Сложих й съвсем малко и веднага  имаше ефект. Досега не е плакала от зъби, но много ги чеша.

Ооо, и нашата крещи, особено сутрин. Даже се смее.

# 414
  • Пловдив
Същите сме със зъбките и памперса. Голям зор и чесане пада..днес особено не спа от болки и сърбежи. Мрънка и тя маже да пищи също..нещо като караница.

# 415
И бебка така се извива като сменям памперса. От вчера много си бърка в устата .Днес взех Teetha gel, защото ме беше страх да не стане по-зле през нощта. Сложих й съвсем малко и веднага  имаше ефект. Досега не е плакала от зъби, но много ги чеша.

Ооо, и нашата крещи, особено сутрин. Даже се смее.
И аз съм взела от него, днес ще го пробваме, надявам се да има ефект и при нас. Крещенето и при нас го има от 2 седмици хаха.

# 416
Teetha gel от България ли го купувате или го поръчвате от някъде? Аз взех едно гръцко Mundisal, но не съм го ползвала още. Другата седмица сме на консултация и ще видим педиатърката какво ще препоръча.

Иначе си вади биберона и започва да го дъвче от твърдата страна, явно ръцете не са достатъчни Grinning

# 417
  • София
Момичета, едвам насмогвам да ви изчета, следя редовно,  но не ми остава все време да пиша.
 Ние сме в Борово. Значи сме съседи. Разхождаме се в южния или в кварталните площадки.

Това със зоологическата звучи интересно.Аз познавам едни хора,които са си купили годишни карти и се разхождат там.Ние сме в Хиподрума и вече всяка дупка в парка ми е позната Grinning Като се постопли може да си направим някоя среща някъде
[/quote]

# 418
Момичетa, тия пaмперc кaк може дa ca толковa гaдни.  Кaто cе роди беби нaли ви cподелих, че cе подcече от пaмперc premium care.  Cегa пробвaх тройкaтa и оcвен, че ca дебели и плътни,  лacтикa cе отелязвa нa крaчетa. Те зaлaгaт повече нa реклaмa, отколкото нa кaчеcтво 🤨

# 419
Момичетa, тия пaмперc кaк може дa ca толковa гaдни.  Кaто cе роди беби нaли ви cподелих, че cе подcече от пaмперc premium care.  Cегa пробвaх тройкaтa и оcвен, че ca дебели и плътни,  лacтикa cе отелязвa нa крaчетa. Те зaлaгaт повече нa реклaмa, отколкото нa кaчеcтво 🤨
Teetha аз го поръчвам от една станица във фейсбук. Памперс бях взела два големи пакета в началото, пропускаха постоянно за това изразхпдихме единия, другия го подарих.. Сега взех молфикс и съм доволна.

Общи условия

Активация на акаунт