Октомврийче смее се със глас, пролетта посреща във захлас! - 2019 -Тема 4

• 17 482
  • 764
  •   1
Отговори
# 540
О, това, че пея не значи, че пея вярно или хубаво, но тя е свикнала вече Grinning
Явно само аз избягвам да пея, но това е, защото съм супер зле с пеенето. Грача му само в колата, докато пътуваме нанякъде и аз се кефя на някоя  хубава песен. В тези моменти той е бая учуден от поведението ми. Ха-ха!

# 541
Ооо и аз пея по цял ден... понякога като се прибере баща му от работа и ги пставя заедно пак си пея репертоара докато върша нещо... луда работа.
При нас напоследък голям хит е "пуловера на татко аз обичам и често тайничко си го обличам. Дори да го измърлям татко няма да се сърди - мама го изпира със Пурлан" Много я харесва

Пеем също за седемте козлета, о бим бам буки буки бам буки една червена шапчица, пея му на АББА, също страаашно много обича Колело на Пиф и даже на нея правим гимнастика всеки ден

Последна редакция: нд, 23 фев 2020, 20:22 от BMR

# 542
Еха, BMR, върна ме в ранното ми детство с тоя Пурлан (готина реклама беше) 😉.

# 543
И аз винаги пея: "А някой кара ко-ле-ло..." по време на гимнастиката.Hug
 А за Пурлан помня: "... Щом порасна ще го нося, като нов ще е все още, защото имаме Пурлан." Grinning

# 544
Ооо това с колело и аз го пея. Общо взето, всички имаме еднакъв репертоар. Аз напоследък се присетих за саундтраците от Аладин, та й пея и тях и много го харесва.Но си иска аз да й пея, само от телефона не го признава. Иначе научих всички куплети на Зайченцето бяло, преди не ги знаех Grinning

# 545
  • Пловдив
Аз пък пея измислени песни на монотонни мелодийки. Пълен смях сме.
Имам си и припев...дупи дупи ду...хахах

# 546
Припевът ти е жесток! Това и аз бих го пяла!
Много сте готини, момичета!
Ще ви се оплача: преди малко голям страх брах. Малкият си изглежда съвсем здрав, но ми се видя топла главичката му. Премерих температурата и се оказа 37.5. Не му е правена отдавна ваксина или нещо, което да провокира това. Ужас... премерих след малко пак: 37.3. Мина 1 час, сега е 36.7 и спокойно си спи. Какво беше това нещо не разбрах! Нито е с дебели дрехи, нито нищо, на което бих могла да го отдам...
Аз пък пея измислени песни на монотонни мелодийки. Пълен смях сме.
Имам си и припев...дупи дупи ду...хахах

# 547
Как я премери и с какъв термометър? При нас често се случва. Педиатърката ми е казала, че до 38градуса не се счита за проблем и не е хубаво да се предприемат мерки.

Отделно на една от лекциите за родители казаха, че между 36,5 и 37,5 е нормална температура. Не мисля, че има за какво да се притесняваш. Отделно не се знае колко е верен термометърът

# 548
Благодаря ти за отговора!
Мерих температурата с електронен термометър под мишничката.
Значи при бебетата до 37,5 е нормална? Не знаех! Аз мислех, че до 37.2?
Иначе на термометъра му имам доверие, защото е проверен и изпитан.

Как я премери и с какъв термометър? При нас често се случва. Педиатърката ми е казала, че до 38градуса не се счита за проблем и не е хубаво да се предприемат мерки.

Отделно на една от лекциите за родители казаха, че между 36,5 и 37,5 е нормална температура. Не мисля, че има за какво да се притесняваш. Отделно не се знае колко е верен термометърът

# 549
Пея три песни точно за ръчичките които ме слушат най добре,за часовника който трака и една измислена от мен в която се повтаря динг-донг до откат а той се хили като тиква 😁 иначе пускам AC-DC но е по впечатлен от танците ми когато слушаме музика ...

# 550
Не съм специалист. Това говориха на лекциите и това имам записано в един тефтер 😁 иначе педиатъра на детето мми беше казала по отношение на ваксините, че температура до 38 градуса не било хубаво да се сваля принудително.

Момичета, аз да попитам вие през нощта сменяте ли памперс? Мен много ме мързи и си кара с един и същ от около 21ч до 6 сутринта... но напоследък и в 6 сутринта аъм тооолкова изморена след многото ставания, ама не смея да го държа повече да не се подсече. Та се зачудих по принцип колко време е нормално да седи един памперс. През деня на всяко хранене ги сменям
Благодаря ти за отговора!
Мерих температурата с електронен термометър под мишничката.
Значи при бебетата до 37,5 е нормална? Не знаех! Аз мислех, че до 37.2?
Иначе на термометъра му имам доверие, защото е проверен и изпитан.

# 551
Аз веднъж нощем сменям, цяла нощ ми се вижда много дълго време. Малкият през нощта само пишка,така че като го сменям през нощта хич не го и бърша, за да не го разсънвам, само сменям памперса със сухичък и той продължава да си спинка.

# 552
Малката, откакто спи по цяла нощ, вече не й сменям памперса. Тя вече нощем само пиша.

Тъкмо я приспах, днес я мъчеха зъбките и беше киселяче. Като я разсееш мрънкането й веднага избиваше на смях, но като цяло не й е ок. Утре ще потърся да купя нещо за зъбките й.

Иначе вече почна освен да се гледа в огледалото и да иска да се пипне, с голям интерес си съзерцава отражението 😁 а днес беше много впечатлена как баща й хем е в огледалото, хем е до нея, разногледа стана да се върти в двете посоки 😄😄

# 553
Нощния памперс сменям след внимателно опипване - ако е тлъстичък, подут или съмнително ухаещ. Случвало ми се е да заваря почти сух, но наакан памперс, а като си помисля, че за малко да не го усетя и да го оставя така до сутринта, миличкият, щеше да се изприщи). Ако е като суха чушка и не мирише - продължавам да спя (с изричното позволение на Негово Величество, разбира се).
И нашият е един кисел, кисел...Хапе си пръстите настървено и ръмжи, понякога се напъва и почервенява целият. Надали са колики, по-скоро от новото предзъбоболно състояние.

Последна редакция: пн, 24 фев 2020, 11:14 от petya_bazova

# 554
Добро утро, ние не го сменяме памперса. Тя спи непробудно съответно и ние и чак сутрин като стане към 05:30 или 06:00, тогава е пълен, но не искам да я будим нощем за памперса. Сутринта беше протекъл, но не беше зачервена трътката.
И тя се радва на огледалото, сега най-ново ѝ е с езика отвън и прави пърррр и хвърчи плюнка навсякъде и пищи от радост 😁

Общи условия

Активация на акаунт