🎭 Като две капки вода - сезон 8, тема 1

• 31 411
  • 735
  •   1
Отговори
# 615
По-добре да му се беше паднал Зуека, той поне песни има.

# 616
А Антоан какво ще пее другата седмица?
Маги Халваджиян, но не се сещам коя беше песента, която "подари" на Кремена за една от годишнините от сватбата им. Отивам да търся.
Мисля, че "Не остарявай любов"...

# 617
  • Sofia
Можеше Михаил Белчев или Аня Пенчева да имитират,и те я изпълняват.
Сигурно и Кремена на някой ще се падне,нали и тя му изпя някаква песен...

# 618
  • София
То бива бива семейна сбирка, ама това вече е супер прекалено! Ще слагат Маги Халваджиян за имитация. Rolling Eyes

# 619
  • Испания
Не съм видяла, че Антоан е пропуснат. Както вече са писали, ще имитира Маги Халваджиян. Не виждам нищо лошо.

Хареса ми началото на сезона днес. Бях се ядосала, когато започнаха да излизат имената, но днес направиха шоу.

# 620
И аз като видях имената много се ядосах. Особено за Луна, направо бяс ме хвана. Ама после омекнах. Хареса ми предаването. 

# 621
И на мен ми хареса първия концерт. Мисля, че и следващата седмица ще ми хареса. Песните са доста по-различни от миналите сезони.

# 622
Извъртях го набързо. Непоносим ми е Рачков и Маги също. 60%от предаването е заето с тях. Все едно е семейна сбирка, на която се натрапвам.

# 623
Добър вечер! Hug

На мен почти всички ми харесаха днес! Е, някои повече, други - по-малко, но ми хареса епизодът.

Фики - голямата изненада на вечерта! Невероятно се представи!

Димитър Маринов ми хареса, но наистина малко насече песента, иначе изигра добре Франк.

Антоан беше уникален, никой досега не е успял да имитира Слави така!

На мен имитацията на Луна ми хареса, Лили е трудна за имитиране, никак не беше зле Луна според мене. А мисля, че продължи без съпровод с надеждата публиката да стане на крака, ама не я огря. Joy
После - умрях от смях Joy , голямо шоу е с нея, изобщо не е луда тя, много добре играе. Simple Smile

# 624
Луда е......Няма да забравя как я изхвърлиха от ББ. Ама те с Фънчо от там се обичат....

# 625
  • Испания
Един щрих само:

# 626

Дааааааа, този момент е епичен. А Фънки е такова сладко джудженце Laughing

# 627
Е, не знам, аз съм я гледала в друг, единствения ВБ, който съм гледала - май преди този е бил, тук яко е изтрещяла явно. Ако е игра, то е достойна за Оскар, да. Joy

# 628
  • Испания
Е, не знам, аз съм я гледала в друг, единствения ВБ, който съм гледала - май преди този е бил, тук яко е изтрещяла явно. Ако е игра, то е достойна за Оскар, да. Joy

Тя с това се оправдава, че е игра. Четох някакво нейно интервю преди участието ѝ тази вечер, в което декларираше, че това, което е показала досега, е роля. Сега ще я видим такава, каквато е. Е, тази вечер беше същата. Нищо ново.

Тази жена има нужда от специализирана помощ, не от ефирно време.

# 629
  • тук, на мястото си
Тя от тези роли  печели най-много, не знам някакви песни дали прави.
Направи ми впечатление тази вечер, че нито при нея, нито при Фики се забелязаха онези чалга елементи, които имаше при Милко, Софка, че и при Коцю.

Общи условия

Активация на акаунт