🎭 Като две капки вода - сезон 8, тема 1

• 31 305
  • 735
  •   1
Отговори
# 675
Верно, благодаря 🌻😊!
Аз не съм й фен. Не бях за нея и когато спечели мюзик айдъл всъщност😞

# 676
джанаварова много сгреши с избора на песен. искаше да покаже какви гласови възможности има, но не ѝ се получи. поне се накрещя, де.

# 677
Сега като го видях пак този костюм се сещам, как им се чудих, защо не са ѝ оправили костюма на Пчелата между краката, че всеки път като я погледнех ми се набиваше това "камилско копито" Simple Smile.

# 678
  • Пловдив
Ама що им трябваше и тук да я "канят"...?Толкова ли няма кой?

Фикиту като го знам кой е и не мога да се изкривя и да му симпатизирам.

# 679
  • Испания
джанаварова много сгреши с избора на песен. искаше да покаже какви гласови възможности има, но не ѝ се получи. поне се накрещя, де.

В това отношение ми заприлича на Буюклиева. Голям праз, че е в шоу за имитации, тя да демонстрира глас, диапазон и сила!

Понеже виждам, че явно не съм разбрана правилно - имам предвид, че беше негативно това, което "сътвори" снощи.

Последна редакция: вт, 25 фев 2020, 16:09 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬

# 680
Е, ние я знаем, че има глас. Сигурно не върви голямата музикална  кариера и за това И тук я набутаха.

# 681
  • София
Спомням си, че когато Маги участва в Мюзик айдъл преди сто години имаше слух, че е любовница на Етиен. Laughing Той нали им беше ментор. Снощи се сетих за тази глупост и ми беше смешно.

# 682
Аз не мога да се сетя вече за другите участници,  но помня, че не бях за нея. Май бях за македонеца, имаше един участник тогава със страхотен глас.
Между другото, снощи си мислех, че ако Дара подхожда сериозно към задачите, би се справяла доста добре, хубав глас има.

# 683
Аз честно казано се учудих, че толкова много хора решиха, че Дара е направила нещо уникално. Били има гласови данни, но в тая песен, която тя си избра почти нищо не пее, че да е голям залък за певица + солидните беквокали, които подкрепяха. Танци също няма такива, които да изискват хореография и чувство за ритъм, а мятане и лендзене, което и без зелена коса Дара си прави (тя всъщност и косата си е боядисала и си ходи със зелени кичури от доста време). Като цяло ѝ е доста близка по стил и манталитет, тъй че изобщо не виждам особено майсторство от нейна страна, по-скоро хитър ход да яхне вълната на популярността ѝ. Същото важи и за Маги горе долу, само че тя там има какво да имитира, просто не го направи. Hurt е и много изтъркана вече, трудно може да грабне както си представяше.

Фики показа как се прави. Скочи с двата крака в шоуто, показа хъс и наистина много добро уважително впечатление направи.

Последна редакция: вт, 25 фев 2020, 18:57 от Emi_55

# 684
Аз не понасям чалгата,но Тони Стораро ми е симпатичен. Фики ми е познат само от шегите с Издислав. Но ми хареса момчето. Хареса ми изборът му. Хареса ми и това,което направи.
Непознат за мен е и Антоан,но той също се справи отлично,според мен.

Последна редакция: вт, 25 фев 2020, 16:50 от mrav4ica

# 685
Аз съм го слушала на живо Тони Стораро и има доста приятен глас. На мен също ми е симпатичен, а снощи как гледаше сина си, мило ми стана.  Ако Фики го е наследил в това отношение, може доста да ни изненада. Него за първи път го чух снощи да пее, никога преди това. Не знаех и за музикалното му образование. Явно си има талант. Пък за английския.....той и Калин Врачански един немски изкара, ама победи накрая 😁😉.

# 686
  • Испания
Колкото по-талантлив е човек, толкова по-скромен е. Снощи го видях за пореден път. Не е необходимо да демонстрираш необосновано превъзходство и/или да се правиш на маймуна.

Последна редакция: вт, 25 фев 2020, 17:01 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬

# 687
Абсолютно. В този ред на мисли, хич не харесвам Тотко😜

# 688
Джанаварова за мен е непозната. Но не я харесах. Това да имаш глас и да мериш мегдан с Агилера, са много различни неща. Нещо има в тази дама,което за мен я прави несимпатична. А пък Кристина Агилера е много сериозна хапка. И не й се получи.
Дара не съм я слушала да пее. Виждала съм я няколко пъти и все в кофти светлина - лигавене в големи дози. Ако порастне и се покаже като сериозен играч, може да се окаже,че може и да пее, и да имитира. Но това първото парче - аз ли остарявам или това не е точно песен?

# 689
И аз това питах снощи-  сериозно ли на това дават Грами? Мъжът ми вика- как бе, това и хит и нонстоп се върти по радиото. Викам  си, аха, аз си знам,  че одъртЕх, ама  чак пък толкова ли да е. На One Direction парчето го знам и ме кефи,  ама то май не е много ново  вече 😁.

Общи условия

Активация на акаунт