🎭 Като две капки вода - сезон 8, тема 1

• 31 510
  • 735
  •   1
Отговори
# 255
Ще участват и двамата, понеже по време на гласуването са били с плаваща разлика под половин процент и двамата, и така са решили организаторите- поне Маги така обясни.

# 256
Бях болна и едва сега влизам пак в темата. Нямам очаквания. Каквото се получи, ще гледаме с интерес с детето.

# 257
А Гепрги от къде е познат?

# 258
  • Испания
А Гепрги от къде е познат?

Група "032" и "Equinox"

Скрит текст:

# 259
Абсурд да го познавам Wink нищо не знам за тези групи

# 260
Георги наистина си е известен, представяше ни заедно с Жана на последната ни Евровизия през 2018 год.

Странен каст този сезон, Галка от Каризма ми е под въпрос както с певчески талант, така и актьорски...

С Луна и Фики ще пада голям смях, Тото ми е антипатичен, за Дара мнението ми е неутрално.

Харесвам Маги, Димитър и Георги, за Антоан също нямам мнение засега.

# 261
  • Велико Търново
PeacockLove, ето как субективизмът влияе върху заключението за общата картинка. Затова и не бих сложила всички под знаменателя на личното си мнение. Точно затова се опитах да разсъждавам от гледната точка на тези, за които Георги е известното лице, а Димитър Маринов - ако не напълно, то не чак толкова известното. За тези, които са гледали онлайн сериала, в който е участвал Антоан, той пък е още по-известен. Всичко е относително, както е казал Айнщайн
Освен това в случая отношението и интересът към чалгата като че ли въобще нямат значение или поне не толкова, че да бъдат намесвани...

# 262
  • София
Ако на мястото на Фики беше баща му, друго щеше да е. Не ми е на сърце чалгата, на Тони Стораро си е глас.

# 263
  • Sofia
Фики е учил джаз и поп пеене,може и да ни изненада.

# 264
  • Пловдив
Фики е учил джаз и поп пеене,може и да ни изненада.
надали...квото и да е учил, знае само да вие Stuck Out Tongue Winking Eye
Нали навремето ни е представял в някакво англ.предаване, та падаше хвалба и после удари дъното с ИзДисЛав Simple Smile

# 265
  • Испания
Маги утре ще е в "Здравей, България".

Юлиян Вергов ще е член на журито.

Последна редакция: пн, 24 фев 2020, 09:10 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬

# 266
  • Варна
Предчувствам че този сезон ще е скандален, така ми се дава, нямам търпение да стане довечера, хляб и зрелища ще е Satisfied

# 267
  • Испания
Поне съм доволна от третия член на журито - Юлиян Вергов.

# 268
  • Варна
И аз съм доволна, Юлиян е такова перде, че няма да цепи басма нито на участници, нито на водещи, най малко пък на съжурЕто, Фънки е обречен, хах , от как го гледах в Черешката ми опротивя рязко и завинаги!

# 269
Точно и аз това си мислех- кой ще го играе сега лошото ченге😁. Или ще бъдат " лошото и по- лошото 😜"?

Общи условия

Активация на акаунт