🎭 Като две капки вода - сезон 8, тема 1

• 31 313
  • 735
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Луна ми беше смешна в първия брадър.....за малко, после ми стана тъжно. Не съм специалист и не мога да поставям диагнози, но вече ме е срам да гледам, не знам дали заради нея или заради тези, които позволяват това да се показва  в национален ефир. Може би за някои тя е "луда", може би в нейната глава и в нечии други е "шоу",   не мога да разбера. Но за мен, това е гавра - тя се гаври с всички и всички се гаврят с нея, отвратително е! За мен това беше шоу, с което се забавлявах, смеех и хейтвах естествено с кой се справил/не справил ( журито гледало/слушало нещо друго), но беше забавно. А от сега вече се притеснявам, какво ще изпее, какво ще и кажат, какво ще отговори....ами не искам да се напрягам, искам да се забавлявам!
 За шоуто - ще кажа само за първия и последния (че много дълго стана). Галка - знаех, че ще е зле, но чак толкова зле - не очаквах. А Фики ме изненада наистина - браво на момчето!

# 631
  • Атина
Аз, колкото и да е странно, съм за Димитър Маринов и за Луна. Бърза, остра мисъл, артистичност, хубав глас. Нямам желание да гледам нито Галка да се лигави, нито Дара и Тото да се държат като от излезли от Бронкс, йо.Джей Джей и Джанаварова от мъка да покажат, че могат, че имат глас- се престарават и не изглежда/ чува добре. Анди и Фики- брависиммо.

# 632
  • София
ДИРЕКТЕН ЛИНК - за България и ЧУЖБИНА

В спойлера съм показала, как се отварят НОВИТЕ ДИРЕКТНИ линкове от Нова плей.
Скрит текст:

Линковете се отварят без всякакви добавки на МОБИЛНИТЕ,
                      но за да се отворят на КОМПЮТЪР,
        на браузърите трябва  да се инсталира
 разширението Native HLS Playback

Линка може да се пусне и във VLC player

ЗА КОМПЮТЪР

ЗА МОБИЛНИ

______ част 2  ______

ЗА КОМПЮТЪР

ЗА МОБИЛНИ

ПОБЕДИТЕЛ за вчерта ЛИНК

Епизод: 1
Като две капки вода (24.02.2020) - Част 1 и част 2

Последна редакция: вт, 25 фев 2020, 01:50 от Mari_Mar

# 633
Аз, с по една добра дума за всеки:

Антоан - хубаво е, че се дава шанс и на нови лица.
Галя - хубаво е, че има куража да се завърне. Изглежда добре и в мир със себе си.
Тото - най-хубавото тук е, че го пропуснах, не го гледах изобщо.
Фики - хубаво е да те гледат майка и татко от първия ред, пък и даскала!
Маги - приличаше на младата Луна с тоз пеньоар.
ДжороДжоро - шарен чорап плете Джоре, дос.
Дара - дечко.
Димитър Маринов - my man, във всяко отношение. Жалко, че гласуващите за него 2 милиона българи са извън граница. Подозирам, че ще се пренасити бързо от продуцента, брат му, жена му, сина му, снаха му и личните му приятели, но ще стиска докрай, като професионалист. Деца като Дарки и Магита, местните кандидат-президенти и журето, дето си държи туршията в бидонЯ на балконЯ ще му дават оценки... Предполагам, че го прави от пълен сантимент към родината.
Луна - животът е хубав дори и за Луна. И тя си е намерила смисъл да се събуди днес, да стане, да се облече и да изпее една песен.

# 634
А бе не знам, ама чак Рачков запецна докато интервюираше Луна, обикновено той е този, който поставя другите в ступор. В този момент я признах.

# 635
  • София
Смятам, че Дара ще се справи добре следващата седмица, тя е завършила народно пеене и е достатъчно артистична да се справи, за другите нямам прогнози още.

Харесаха ми Дара, Фики, Димитър, JJ. Антоан донякъде, Маги пя страхотно, но очаквах нещо различно. Галя и Тото не ми харесаха, Луна - прилично.

# 636
Луна така да се е изпънала, че нямаме такава магистрала... та тя изглежда млада булка. Обаче и тя играе. За мен не е луда. Надменна е. Според мен прави шоу, надали е такава в реалния живот. Обаче, за съжаление, няма как да си направя цялостна оценка и да съм обективна. Виждам едно от лицата и, и според мен го играе актриса.

# 637
Mari_mar, златна си🌺 , дано да успея да го пусна.

# 638
  • Атина
Мари Мар, благодаря, но тук е само първата част.

# 639
  • София
Сега прибавих и втората част защото я качват по-късно в Нова плей.

Ако не успееш, кажи и ще измисля нещо.

Последна редакция: вт, 25 фев 2020, 02:37 от Mari_Mar

# 640
  • Атина
Благодаря ти много, Мари Мар.

# 641
МариМар, благодарности! Страхотно е, че те имаме в темата!

# 642
МариМар, благодарности! Страхотно е, че те имаме в темата!
Сега прибавих и втората част защото я качват по-късно в Нова плей.

Ако не успееш, кажи и ще измисля нещо.
Успях , благодаря ти за труда , от все сърце ти благодаря 🌺🍀🍀🍀

# 643
Фики и Дара ме изненадаха много приятно. До вчера смятах че Мадона не пее добре. Това само докато чух Галка. Очертава се като фаворит за последното място. Само Луна може да я измести оттам ако се постарае повече.

# 644
Моето мнение е следното, смятам, че мястото на Димитър Маринов не е там на сцената, като клоун, а между журито! Той е  нива над участниците и е на светлинни години по качества и успехи от всички взети заедно - жури и участници!
По- му приляга да журира той, отколкото Юлето, но както и да е! На Юлето няма да му стиска да участва като певец, той си е в комфорт да си се хили глупаво и да дава оценки! Както и да е ! Но, Димитър и Юлето са на грешните позиции!

Общи условия

Активация на акаунт