🎤 Гласът на България - сезон 7

• 49 936
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
Охо, няма да се бавят.
Тази Дара я гледах в един епизод на Столичани в повече, имах чувството, че всеки момент ще и се спусне лига отстрани на устата. Заприлича ми на човек със забавено развитие.

# 556
  • София
Дамите са ми доста неприятни, поне на външен вид. Дано стават за жури и си променя мнението. Любо от къде намери това сако. Thinking

# 557
  • Испания
Жените /много са далече от понятието "дами"/ и на мен не ми харесват + Любо Киров. Вече веднъж го гледах като ментор в Х Фактор и, за мен, не струваше, нищо че "подопечната" му Жана спечели сезона.

# 558
  • IC 1101,Abell 2029
Много са готини...на външен вид де.Добре са ги барнали.Друго обаче искрено ме разсмя,вътрешно де,то иначе няма как да се разсмееш истински на такава глупост..." Иван Лечев, който вече се разписа като един от най-успешните треньори в световната история на музикалното шоу с цели трима победители от негови отбори до сега"...По същият начин ме разсмя и когато прочетох какво казала Дара,а именно че много се радвала че успяла да ИЗВОЮВА стола си в "Гласът на България" и искала да помага на участниците със своя ОПИТ.

# 559
  • BG
Освен Лечев, другите са ми антипатични. Дано поне участниците си струват.

# 560
Alex_bg като не знаеш кой е Иван Лечев и в кои групи е участвал се информирай в гугъл, а не се изказвай неподготвен.

# 561
  • BG
А Камелия защо няма да бъде треньор? Макар и чалга певица, коментарите и бяха доста точни.

# 562
  • Испания
Слава Богу, че поне от нея ни отърваха, че просташкото ѝ държание ми беше писнало. Сигурно не може да се познае в огледалото, затова.

Поредната Галена, Преслава и незнамсикояоще.

# 563
  • BG
Ти чакай за чуеш Галена, тогава ще оцениш Камелия Joy

# 564
  • Испания
Да съм казала, че ми харесва Галена? Писах многократно. Чалгарки от един дол дренки.

# 565
  • BG
Да съм казала, че ми харесва Галена? Писах многократно. Чалгарки от един дол дренки.
Чалгарки са, но не са от един дол дренки. Останах с впечатлението, че обсъждаме по-малкото зло, а не харесвания. Както и да е, заядливите постове в темата не липсват...по спомен.

# 566
  • Испания
Всеки с мнението си.

# 567
За да ми хареса някой, трябва да съм запозната с творчеството му. Знам, че има певица Галена, но нито съм чувала как пее, нито как говори, нито зная как изглежда. Та ще видим. Наистина не трябва да поставяме всички под един знаменател.
А както прочетох, има и хора, които говорят пренебрежително за Иван Лечев, макар че не са запознати с това що за музикант е и в кои групи е свирил и продължава да свири.

# 568
  • IC 1101,Abell 2029
Alex_bg като не знаеш кой е Иван Лечев и в кои групи е участвал се информирай в гугъл, а не се изказвай неподготвен.
А както прочетох, има и хора, които говорят пренебрежително за Иван Лечев, макар че не са запознати с това що за музикант е и в кои групи е свирил и продължава да свири.

Няма смисъл.Ако ще и в Пърпъл да е свирил,това няма как да го направи годен за червеният стол.Освен това е и брутално скучен,нещо което е напълно недопустимо за ментор,защото това шоу е точно за забавление,а то няма как да се получи със скучни ментори,дразнещи с неадекватни реплики.Имал трима победители,доколкото стана ясно от инфото.Еми късметлия си е човека,че са се паднали в неговият отбор тези за които най-много са гласували.Но най-вече въобще не се разбра за толкова сезони с какво е допринесъл за победите им,което междувпрочем се отнася и за победителите на някои други от "журето".

# 569
Не са се паднали, а са го избрали.
И Вашето мнение за Лечев вече ни е известно.

Общи условия

Активация на акаунт