Бебешката количка - цяла наука за второ висше №44

• 79 900
  • 850
  •   1
Отговори
# 450
Здравейте, някой ползва ли Муци igo, каква кошница е съвместима с шасито?

Всякаква може ползва се адаптер.

# 451
Рая тойс са вносители на Сайбекс и могат да си позволят такива отстъпки. Кошът за новородено е малко тесен според мен, особено през зимата, когато детето е облечено по-дебело. Иначе сенникът на лятната количка за мен е най-най ценното в тази количка, просто съм влюбена в него. Багажникът също е добър. Колелата нещо прискърцват, но май периодично трябва да се свалят и почистват, нещо което не сме правили досега.

И като казах сенник, има ли някоя бюджетна лятна количка с такъв голям сенник?

# 452
Dark_Chocolate, благодаря за мнението! 🥰

# 453
Здравейте! Четох, четох и от много четене се отказах от доста марки колички 😁 Насочих поглед към Cybex и аз, но не съм сигурна за този модел ставало ли е на въпрос и дали е достатъчно добър за разбити и надупчени улици? Маневрен, леко возене и т.н., - стандартните изисквания към една наистина добра и удобна количка. Плюс, че тази оферта е изкушаваща, по 1 339 лв. са в повечето сайтове. Заслужава ли си? Надявам се някой да е запознат точно с този модел 🙂

https://rayatoys.com/bebeshka-kolichka-2-v-1-cybex-balios-s-fe-v … ife-respect-green
Cybex  са колучки, които си заслужават цената. Живея в чужбина, и цената  е 450 евро на този модел без промоция, явно в БГ много надценки слагат. Най-много ми харесва колко малка става, за багажник, за летище.Те са  изработени от леки материи, но не са проектирани точно за движение по паветата, т..е,  по-добри са на гладко. И Предните колела, ако са по-малки от 12 см, не си я представям на труден терен. Идете в някой магазин и пробвайте, преди да я купите. Аз лично предпочитам с 2 дръжки, а не с една цяла.   Столчетата за кола Cybex, обаче са едни с едни от най високите показатели за безопастност  и само затова си струва да я купите.
Cybex e добра марка количка.

# 454
Здравейте! Четох, четох и от много четене се отказах от доста марки колички 😁 Насочих поглед към Cybex и аз, но не съм сигурна за този модел ставало ли е на въпрос и дали е достатъчно добър за разбити и надупчени улици? Маневрен, леко возене и т.н., - стандартните изисквания към една наистина добра и удобна количка. Плюс, че тази оферта е изкушаваща, по 1 339 лв. са в повечето сайтове. Заслужава ли си? Надявам се някой да е запознат точно с този модел 🙂

https://rayatoys.com/bebeshka-kolichka-2-v-1-cybex-balios-s-fe-v … ife-respect-green
Cybex  са колучки, които си заслужават цената. Живея в чужбина, и цената  е 450 евро на този модел без промоция, явно в БГ много надценки слагат. Най-много ми харесва колко малка става, за багажник, за летище.Те са  изработени от леки материи, но не са проектирани точно за движение по паветата, т..е,  по-добри са на гладко. И Предните колела, ако са по-малки от 12 см, не си я представям на труден терен. Идете в някой магазин и пробвайте, преди да я купите. Аз лично предпочитам с 2 дръжки, а не с една цяла.   Столчетата за кола Cybex, обаче са едни с едни от най високите показатели за безопастност  и само затова си струва да я купите.
Cybex e добра марка количка.

Благодаря, Pepina_n3! 🌷 Да, надценките в Бг може би нямат равни, което винаги подтиква да погледнеш и цените "навън" преди да поръчаш. Има я за 300 паунда комплект, което е чудесно /жалко само, че си няма и някаква чанта или раница/ и веднага прежалвам гаранцията без никакви ядове 😁 . Сега търсенето на екстрите за нея ще са на дневен ред. 😊
Благодаря пак!

# 455
Здравейте, ще се радвам на малко помощ, тъй като си блъскам главата. Търся лятна количка lightweight, да може да се сгъва с една ръка, докато държиш бебчо в другата ръка. Също така търся бюджетен вариант и се чудя kikka boo libro дали би ми свършила работа. До момента съм имала Adbor полска, mamas and papas armadilo, mamas and papas urbo, mamas and papas armadilo flip xt, която в момента е със счупено колело, в момента съм с една на заем moni gala. Та вече ми писна да купувам скъпи колички. Ще се радвам някой, който има мнение относно типа сгъване, кой е по удачен тип книга или тип чадър, в сгъването тип книга на лекичките колички багажника изглежда мн малък, а на тези тип чадър е доста по-голям... Всеки съвет би ми било от полза, благодаря

# 456

Имам същата, но в друг цвят.
Последно зелената я гледах по спомен за около 290 паунда с 2 коша и кошче за кола + 2 дъждобрана в английския сайт от който аз взях моята количка.

Доволна съм от 2 седмици я ползвам. Първо детенце ми е и няма с какво да я сравня.

Единственият минус, който аз отчитам е, че имах затруднения с намирането на подходяща чанта.

Ето линк https://www.online4baby.com/cybex-gold-balios-s-fashion-edition- … tem-respect-green

В момента виждам, че има много красиви нови модели намалени

# 457
Semana15, точно на това съм се спряла и аз - online4baby и 300 паунда. Сега ако кажеш и каква чанта и от къде я купи, ще съм ти мнооого благодарна! 💐

# 458
Semana15, точно на това съм се спряла и аз - online4baby и 300 паунда. Сега ако кажеш и каква чанта и от къде я купи, ще съм ти мнооого благодарна! 💐
Аз имам синият цвят количка и взех супер обикновена сина квадратна чанта за 35лв на кика бу от Вис Виталис.
На Сайбекс не открих изобщо чанти за тази серия.
А на фона на шарения десен не ми стоеше добре нещо цветно и избрах едноцветна чанта в сив цвят.
Изобщо не е качествена, но за 30 лв, толкова.
Но като съвет, при избор на чанта идете или с количката и зимния кош или идете в магазин с налични килички на Сайбекс. Казвам го, защото някои раници или чанти стоят много напред и като се тика количката с колена се удря самата чанта и е супер неудобно.

# 459
Здравейте, ще се радвам на малко помощ, тъй като си блъскам главата. Търся лятна количка lightweight, да може да се сгъва с една ръка, докато държиш бебчо в другата ръка. Също така търся бюджетен вариант и се чудя kikka boo libro дали би ми свършила работа. До момента съм имала Adbor полска, mamas and papas armadilo, mamas and papas urbo, mamas and papas armadilo flip xt, която в момента е със счупено колело, в момента съм с една на заем moni gala. Та вече ми писна да купувам скъпи колички. Ще се радвам някой, който има мнение относно типа сгъване, кой е по удачен тип книга или тип чадър, в сгъването тип книга на лекичките колички багажника изглежда мн малък, а на тези тип чадър е доста по-голям... Всеки съвет би ми било от полза, благодаря
Имала съм и аз 4-5 колички, и много съм пътувала по летищата с бебе. Не знам термините 'сгъване тип книга' , 'тип чадър' какво означават за вас. За пътуване и летни почивки препоръчвам Maclaren Volo, но за по-голямо дете, защото няма легнало положение. Иначе е мн лека, мн качествена, има и мн добър дъждобран, за използване и зимно време и при дъжд. Peg Perego Mini - също много добра количка, лесно се сгъва, сенникът е по-малък, но достатъчен. Много лека и много добре направена механически, лесно се вози, дори с един пръст, мн. добре е центърът на тежестта). Chicco OHLALA e много лека, аз съм ползвала Chicco Multiway, която е малко по-тежка, но за БГ пък беше по-издържлива, но моделът OHLALA съм го пробвала в един магазин.  Cybex имат още по малки при сгъване колички. Всички могат да се сгъват с една ръка, но разбира се с две е по-удобно Simple Smile На летището винаги има кой да ти помогне, ако си сам с бебето.

# 460
  • Anywhere
@Lusisita, Не е зле да погледнете десена на живо, че е много странен. Скоро го видях , не бях осъзнала, че това зеленото всъщност са леопарди Simple Smile

# 461
@Lusisita, Не е зле да погледнете десена на живо, че е много странен. Скоро го видях , не бях осъзнала, че това зеленото всъщност са леопарди Simple Smile

Хахахах 😀 И аз в последствие забелязах, че това са леопарди и взех да се разколебавам за цвета 😀 Искаше ми се да е различно от синьо, но май все пак ще е класическия цвят за момче.

# 462
Здравейте, може ли мнени за количките Krausman, и по-специално модел Nexxo? Благодаря!

# 463
Здравейте, може ли мнени за количките Krausman, и по-специално модел Nexxo? Благодаря!

Аз имах Краусман, но класик. Бях много доволна от нея, но си купих лятна, тъй като нямах място къде да държа кошовете и си беше доста големичка. Иначе са маневрени, но не са и от най-леките, нито са и от най-тежките. Нещо средно, или просто така ми се струва след смяната с лятната количка. Моята количка я купих 2ра ръка и беше изгледала 2 бебета преди това, сега ще я подарявам и все още не е мръднала. Не знам къде е възможно да се види количката на живо или питайте производителя за килограмите на рамата и кошовете, тъй като тези може и да са по-леки, от класика.
Като цяло аз съм доволна от Краусман.

# 464
Вашата от къде я поръчахте? Благодаря предварително!
[/b]

Аз имах Краусман, но класик. Бях много доволна от нея, но си купих лятна, тъй като нямах място къде да държа кошовете и си беше доста големичка. Иначе са маневрени, но не са и от най-леките, нито са и от най-тежките. Нещо средно, или просто така ми се струва след смяната с лятната количка. Моята количка я купих 2ра ръка и беше изгледала 2 бебета преди това, сега ще я подарявам и все още не е мръднала. Не знам къде е възможно да се види количката на живо или питайте производителя за килограмите на рамата и кошовете, тъй като тези може и да са по-леки, от класика.
Като цяло аз съм доволна от Краусман.

Общи условия

Активация на акаунт