Частни училища - информативно-дискусионна тема 35

• 18 900
  • 744
  •   1
Отговори
# 390
А, Рейни, моля те! За пореден път инициативата за този разговор не е моя заслуга.

Нот, няма такива.

# 391
  • в страната на чудесата
Деми, разказвай.
Така обичам ден на отворени врати Simple Smile

# 392

Критиките трябва да са умерени, с разбиране и по същество.
Хвалбите може да са неограничени, за някои ЧУ - задължителни😀

Последна редакция: ср, 05 фев 2020, 21:46 от Notaris

# 393
  • София
Фенси, видях, че не е твоя инициатива, ама какво ще се случи, ако не отговориш? Simple Smile И да и аз съм такава, така че те разбирам, но може да игнорираш Wink (използвайте това да ми набиете канчето, като се отплесна)

Деми, ама ти нищо не каза.. кое беше толкова негативното, че те отказа, едва ли е само таксата....

# 394
  • София
На мен поста на Деми ми звучи като желание за конструктивна критика, чак пък бизнеса...

# 395
  • София
На мен поста на Деми ми звучи като желание за конструктивна критика, чак пък бизнеса...
На мен също. Или просто като лично разочарование, че и това няма да е тяхното училище.

# 396
Не е лично. Я си пишете, каквото ви е на сърце, нали затова сме тук. Редактирам се, сори.

# 397
Рейни, замълчах, но сега ще се намеся. Ами не беше моя инициативата! Или не трябва нищо да казвам за училището, в което е детето ми? Че и мен, и детето ми набързо намеси, че и квалификации... за пореден път. Айде, стига!

# 398
До колкото разбрах за БШ, от приятелка била там днес, насочват се вече изцяло към прогресивното обучение. Тези които са вече по стария начин на обучение, продължават по него, новите ПУК ще са прогресивни.

# 399
Съмъртайм, хайде да не се правиш.... Точно твоя е инициативата. Всеки път, абсолютно всеки, в постовете ти присъства паралел БШ/СС. Не си го преживяла. По един или друг начин, назовано или не. И преди всичко ти се опита да внушиш, че лъжа. И не ти се получи, защото за разлика от теб аз не се базирам на преразказа на 5 годишно дете, а на видяното лично. А детето си намеси самата ти, преди изобщо аз да съм го и споменала. Wink

И защото го намекна. Аз нямам основания да имам зъб на БШ, но ти имаш безброй основания да имаш зъб на СС. Толкова за обективността.

Рейни, не, няма да и мълча. Защото от такова мълчание се раждат митовете и легендите в тази тема.

Йоана, чудесно включване. Тук тази тенденция някои отричат да съществува. Очевидно съвместната работа с Джонев изобщо не е изоставена, както се твърдеше. И старото класическо училище ще е на доизживяване.

Последна редакция: ср, 05 фев 2020, 22:36 от Fancy

# 400
  • в страната на чудесата
Сега в школото, догодина и в други места...

# 401
Фенси, ако не бяха ви приели, какво щеше да ти е мнението? На другия полюс?

# 402
Фенси, ако не бяха ви приели, какво щеше да ти е мнението? На другия полюс?

Не се обаждай, като не знаеш историята на приемането на точно моето дете. По-старите в темата я знаят. И могат да си направят изводи кой и защо е обективен.

Странен ми е този огромен завой на концепцията на БШ. Единствено мога да си го обясня с приятелството между Дончев и Джонев и факта, че новата директорка очевидно е привърженичка на по-алтернативни похвати. А и стремеж за покритие на полупразна пазарна ниша. Според мен училището само има да губи от този развой на нещата.

# 403
Фенси, някои си спомняме с каква страст плюеше СС. Когато гроздето още ти беше кисело.

Изобщо не си мисли, че ще ме уязвиш.

Само едно ще ти кажа. Предупреждавам те да спреш да коментираш мен и детето ми, иначе ще се обърна към модератор.

# 404
  • София
И нека по-красивата да замълчи😉

Моля ви се! 🌹

Общи условия

Активация на акаунт