Частни училища - информативно-дискусионна тема 35

• 18 915
  • 744
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Изслушах интервюто на Джонев. Определено умее да продава - всичко им е специално - концепция, деца, учители... Ох, и това за учещата се организация..., яко е преписвал от учебниците от MBA. Човекът си е измислил концепция и си я продава. Във всеки случай е пример как човек трябва да си чете учебниците в университета. Има неща, които са почти едно към едно от тях.

# 376
Сега искам Outer Space да се яви със или без Елица и пак да обясни колко е просторно и приветливо във фургоните, колко е спокойно и здравословно Simple Smile в ТЕ
А и още нещо - ако фургоните бяха по-зле, репортажът щеше да е в основната къщура.
Не познавам въпросното лице и не знам защо се опитвате да ме свържете с него Simple Smile

# 377
  • в страната на чудесата
Ооооох, моля да ме извините.
Ще приемем мнението ви по отделно.

# 378
Говорила съм веднъж по телефона с директорката на ТЕ. И емоцията, и патосът бяха същите. На някои хора това им е постоянно състояние и не го отчитам за дефект. По скоро ме притесни твърдението, че ВСИЧКИ 100% от децата ще участват. А иначе съвсем ясно се разбира кое от репортажа е от ТЕ и кое не е.

OuterSpace, хайде, хайде не ставайте буквалист. Видях тестоВЕТЕ на моето дете. Един при учителките, и втори при психоложката. Wink Добър опит, но уви очевидно неуспешен. Този, който ви е лайкнал също...
А дали ТЕ се води в темата елитно е без значение. Не е хубаво да говорите за едни, а да спестявате, че същото важи и за "вашето".

Не е имало опит за нищо, за да е успешен или неуспешен Simple Smile При така написано изречението си извадих едни изводи, които явно са грешни, ок, грешката е моя. Не знаех, че имат отделни тестове децата.
И не спестявам нищо на никой, още повече на ТЕ.  За тях обаче мога да твърдя, че в теста поне за изпита за ПУК няма подобни задачи с двузначни отговори или такива които да се интерпретират по няколко начина от децата и да дадат различни отговори всеки от които може да се приеме за верен.
И мога да застана зад думите си със пресниман тест и показан тук Simple Smile

# 379
Дайте да видим този тест! Спуках се да чета стари теми и нито един тест досега не е бил показван, единствено се реферира към Азбуките на НУКК. Със сигурност ще е полезно.

# 380
Ооооох, моля да ме извините.
Ще приемем мнението ви по отделно.
Мнение за кое? За фургоните?
Фургоните са поносимо зле. В зависимост от това колко деца са вътре. Никога не съм влизал в къщата, но според хора били там фургоните са по-добре от стаите в къщата.
True or False?

# 381
Предлагам да се върнем на крокодила и магданоза. Joy
Дайте линк към този репортаж за ТЕ.
+ 2 и за двете Simple Smile

Защо има Прогресивно училище 1 и Прогресивно училище 3, а второ не откривам? Поне във фейсбук

Номер 2 е във Варна.

# 382
  • в страната на чудесата
Спейси, може да се върнете 4-5 теми назад и да прочетете собствените си възхвали по темата. Та чак решихме, че Даниела Найденова пише с този ник.
Хайде сега ни лук ял, ни лук мирисал.

# 383
За ЧЕГ Иван Апостолов, някой с впечатления?

# 384
  • София
Съученичка на сина ми е там, майка ѝ е много доволна. Подробности не знам никакви.

# 385
  • София
5-6 познати деца там. Много доволни, нямам конкретна информация. Интересни часове, дискусии, проекти, без излишен стрес.

# 386
  • София
На 15 февруари ще има ден на отворените врати във Френския лицей, ако някой се интересува.

# 387
  • София
На 26та страница се записвам.
Она- благодаря за темата.
Тестове за ТЕ имам изпратени от училището, ако се интересувате ТЕ изпращат всякакви материали. С тях стигнах само до- места нямаме и вероятно няма да имаме (миналата година), защото децата от ДГ продължават. Въпреки това ми изпратиха всякакви материали и ми казаха да се чуем след Февруари, когато преподписват договорите. Не стигнахме до там, но ми е малко кофти да питат въпроси за изпит, като съм сигурна, че не са си направили труда да се чуят с тях дори по телефона. Фургоните или друго не мога да коментирам.

Редактирам се- Фенси и Съмъртайм моля ви прекратете спора БШ vs СС. Няма да се разберете и няма какво да произлезе от този спор. Само като идея- форумът има лични, там си спорете колкото искате.
Всички други мнения и на двете са ми ценни (това само, защото тук не се разбира всичко, което имам предвид)

Последна редакция: ср, 05 фев 2020, 20:03 от rainy...

# 388
Които ЧУ не са си спирали парното през ваканцията, са добри. Утре ще се разбере.

# 389
Така...
Включвам се набързо и аз с пресни впечатления от Ден на отворените врати в БШ, но тъй като директорката 3 пъти повтори, че ни чете тук във форума, ще се постарая специално тези дни да отделя време и да събера в един пост нещата, които ме разочароваха. Simple Smile Определено представата и очакванията ми бяха други и след днес, БШ не фигурира в желаните училища.
На всички, на които им предстои прием, обикаляйте, срещайте се и събирайте впечатления! Няма нищо по-ценно в избора от личния контакт!

П.П. Към Онна, таксата вече е 10 500 лв. Може да се коригира в информация.

Общи условия

Активация на акаунт