Частни училища - информативно-дискусионна тема 35

• 18 823
  • 744
  •   1
Отговори
# 570
Понеже някой предложи име 'Tесла', като компромисно решение може да сложете си име на училището Ви  'AC/DC'.. Така ще  съберете привърженици както на Тесла, така и на Едисон.. Че с тези фургони не знам до кога ще издържат Grinning
Така може да имате и прогресивни и класически паралелки. Въпрос на избор е кое име на коя паралелка да се сложи...
Ами ако родителите не са фенове на хард рок-а?! Wink Иначе аз съм "за" Simple Smile

# 571
  • Пловдив/София
Името е ясно- ЕЖК (звучи като много сериозно съкращение, а е емблематично за бг мама, където често мненията са на база “една жена каза”)
Плюс това ако добавим “О” накрая (образование, или Очилище, да сме в тон с неграмотността), се получава името на небезизвестен форумист. (С най-добри чувства, дано има усет за хумор)

# 572
Свети 40 мъченици беше добро. Тъкмо два класа.
Много добро. В тон с родителските терзания. 😂
АС/DC също не е за изпускане. А и някак математическо звучи...

# 573
  • София
Аз към амбициозните харпии ли да се броя или само от сериозно интересуващите се?

АС/DC и на мен силно ми допада.  Веднага си представих униформата,  с панталонките до коляно и с тиранти.

# 574
Понеже някой предложи име 'Tесла', като компромисно решение може да сложете си име на училището Ви  'AC/DC'.. Така ще  съберете привърженици както на Тесла, така и на Едисон.. Че с тези фургони не знам до кога ще издържат Grinning
Така може да имате и прогресивни и класически паралелки. Въпрос на избор е кое име на коя паралелка да се сложи...
Ами ако родителите не са фенове на хард рок-а?! Wink Иначе аз съм "за" Simple Smile
Моята аналогия е за 'Alternating Current vs  Direct Current'  - 'вечната битка' между
привържениците на Тесла и Едисон. Та нали всички сте за нАука и софтуерно инженерство..
Ще се приемат само деца на родители които могат да кажат разликата между двете, това ще е
аналогия на 'въпсосниците за родители' на някои училища Grinning

# 575
Аз към амбициозните харпии ли да се броя или само от сериозно интересуващите се?

АС/DC и на мен силно ми допада.  Веднага си представих униформата,  с панталонките до коляно и с тиранти.
Даже и вратовръзка пасва на  'аутфит'-а Grinning

# 576
  • София

... и логото е стилизиран контакт и винаги ще имаме оправдание, ако харпиите обявят директор/даскал/който и да е от училището за неадекватен, щот пак го е "бил токът". Grin

Sharky, ние, дет сме от 100 години във форума и от поне 1000 на таз земя, няма как да се впишем само в една категория.

# 577
То никой не е само в една категория😀

# 578
  • София
Аз към амбициозните харпии ли да се броя или само от сериозно интересуващите се
Питай Ежко! Joy

# 579
Скрит текст:
Моята аналогия е за 'Alternating Current vs  Direct Current'  - 'вечната битка' между
привържениците на Тесла и Едисон. Та нали всички сте за нАука и софтуерно инженерство..
Ще се приемат само деца на родители които могат да кажат разликата между двете, това ще е
Много добре те разбрах, обаче за нас, феновете на хард-рок-а,  AC/DC се свързва с нещо съвсем друго. А не е ясно родителите от кои ще са, та да не стане грешка от това двусмислие. Или викаш, който родител на въпроса какво е "AC/DC" отговори "Hard as a Rock! Yeee!", директно хвърчи навън Laughing

# 580
Скрит текст:
Моята аналогия е за 'Alternating Current vs  Direct Current'  - 'вечната битка' между
Много добре те разбрах, обаче за нас, феновете на хард-рок-а,  AC/DC се свързва с нещо съвсем друго. А не е ясно родителите от кои ще са, та да не стане грешка от това двусмислие. Или викаш, който родител на въпроса какво е "AC/DC" отговори "Hard as a Rock! Yeee!", директно хвърчи навън Laughing

До колкото разбирам нямате намерение да правите музикално училище Grinning
За да не започнете да хейтите собственото си училище, първо под внимание ще се
взимат няколкото теста на детето, нали е важно то как се представя Simple Smile Ако то премине тестовете успешно
следва въпрос към родителите  ' какво е AC/DC'. Ако  родителите отговорят с  'фор доуз абаут ту рок', тук
вече ще се намеси психоложката с псевдоним Мария Кюри Grinning

# 581
Е, браво... Бива ли такава информация така... публично, където четат от ЧУ, та вярно да ни изпреварят Joy Какво ще кажете за име "Света Троица" ? Sunglasses

Ако сградата е продадена заедно с лиценза на сегашните собственици на СГ, е съвсем обяснимо защо стои толкова време непродадена.
?

# 582
С униформата много рязко ме загубихте. И изобщо, ако планирате всякакви алабалистики. Simple Smile
Толерирам зелено и бяло училище само ако е извън ваканцията, но за сметка на това учебното време се компенсира във ваканцията. И е само доброволно. Който не ходи - ще преговаря активно. А ходещите на ски - ще имат два часа от същия преговор. Wink

# 583
Скрит текст:
Скрит текст:

До колкото разбирам нямате намерение да правите музикално училище Grinning
За да не започнете да хейтите собственото си училище, първо под внимание ще се
взимат няколкото теста на детето, нали е важно то как се представя Simple Smile Ако то премине тестовете успешно
следва въпрос към родителите  ' какво е AC/DC'. Ако  родителите отговорят с  'фор доуз абаут ту рок', тук
вече ще се намеси психоложката с псевдоним Мария Кюри Grinning
Ще правим училище за всестранно развити деца, молА ви се! Laughing А и музиката е важен елемент от развитието, и е свързана с математиката, и големи математици като Таги са и музиканти.
Добре, компромис - тестът за родители ще приеме за верни и двата отговора, и децата на тези, избрали музикалния отговор, заминават в прогресивната паралелка, а на тези, избрали физичното обяснение, заминават в класическата.  Дийл?  Laughing

# 584
  • София
Аутърспейс, оттеглям си лайка. Завинаги си опетнена в моите очи.
В Дорис Тенеди няма места за 5ти клас 2020/2021

Общи условия

Активация на акаунт