Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 15 / Февруари 2020

• 244 479
  • 3 695
  •   1
Отговори
# 3 375
И само на мен ли ми се струва, че Ивана и Валерий сякаш са в по-хладни отношения?

# 3 376
  • Някъде там
Тея е споменавала и че с майката на Наум се разбират много. Явно защото ще я оставя на майка си уикенда за това спомена нея.
Ох това име Наум, много ми е странно..

# 3 377
Ивана просто не е знаела на какво да акцентира в последната си снимка.Устни,пуловер,показваща се презрамка,чаша.Всико е искала да покаже наведнъж.

# 3 378
Мен в поста на Ивана повече не ми допадна caption-а... Този ретрограден Меркурий тотално ме разбива...

# 3 379
Направи ми впечатление, че вчера Теа беше отговорила на един въпрос дали смята да оставя Амая на бабите, дали им има доверие и беше включила в отговора само майка си, че скоро ще й оставя Амая повече и че сега много й помага. Майката на Наум не фигурира никъде, все пак тя също е баба, а изобщо не беше спомената в отговора.

Защото е по-лесно да юрнеш майка си да ти помага за бебето от чуждата майка 😉
Повечето жени се чувстват по-комфортно с техните си майки, нищо чудно не виждам.
Майката на Наум е много готина, сигурна съм, че и тя би помагала.

# 3 380
Аз нищо странно не виждам в това,че Теа се доверява повече на майка си. Това не значи,че са в лоши отношения,все пак повечето жени са по-спокойни да оставят децата на майките си. Има го и момента другата баба да работи повече и да няма време.

# 3 381
И само на мен ли ми се струва, че Ивана и Валерий сякаш са в по-хладни отношения?

Май има нещо такова. Преди бяха като скачени съдове, сега от доста време не съм ги виждала заедно.
Като гледам и снимките не си харесват в ИГ, а това за тях сигурно означава доживотна вражда. 😁

# 3 382
Гледам аз сторитата на Пепе и попадам на това и реших да се загледам какво е нарисувала София (нарочно изрязах снимката, за да не се вижда и тя Simple Smile ) .
Та според мен това на плажа са София и Сиена, а в лодката Пепе, Ф2 и Ф3. Казвам го с шега разбира се, не приемайте мнението ми на сериозно.

Скрит текст:

# 3 383
Гергучи ще си стимулира раЗСтежа на косата, в стори в ИГ го прочетох. Това може би произлиза от идеята, че при растеж косата ѝ се разтяга, но ние сме прости селски жени и не ги разбираме тия неща.

Малко ме смущава идеята, че майката на "милото" се явява "чужда" майка, звучи като да е някаква случайна тетка от улицата. Като се замисля, един ден и аз ще бъда чуждата майка, живот и здраве, де. Добре, че нямам амбиции да гледам внучета, иначе бих страдала.

# 3 384
Скрит текст:

Гергучито е добре да научи първо български, след това да се опитва да учи чужди езици. Страшно неграмотна е. РаЗстеж 🤔

# 3 385
Хахаха добра интерпретация 😂

То с толкоз бащи, знае ли се вече 😂😂😂
/сега някоя девойка пак ще приеме думите ми буквално и ще почне да ми обяснява аз да не приемам всичко буквално 🤪/

# 3 386
Гледам аз сторитата на Пепе и попадам на това и реших да се загледам какво е нарисувала София (нарочно изрязах снимката, за да не се вижда и тя Simple Smile ) .
Та според мен това на плажа са София и Сиена, а в лодката Пепе, Ф2 и Ф3. Казвам го с шега разбира се, не приемайте мнението ми на сериозно.

Скрит текст:

А,дали наистина го е рисувала София? 🤔

# 3 387
Силно се съмнявам да го е рисувало детето.

# 3 388
Ооокей, Гергучи, видяхме касовата бележка. Похарчила си се!!! 😂

Последна редакция: пт, 28 фев 2020, 15:44 от Emilie_

# 3 389
  • Light of Zartha
Оф тая Гергана толкова жалка стана. Ще кажеш,че ако не покаже колко пари е похарчила няма да я приемат сериозно.

Относно тоалетите на "звездите" ми прави впечатление едно - Полина преди е изглеждала много добре, поддържана, свежа. Откакто забременя и роди имам чувството,че се успокои понеже е "вързала" Патрик и хоп на лелинските дрешки.

Общи условия

Активация на акаунт