Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 15 / Февруари 2020

• 244 478
  • 3 695
  •   1
Отговори
# 3 360
Сутиенът на Пепе не се вижда на снимката, блузата е по тялото и формата му се очертава, но какво трябваше да направи в случая? Да го остави вкъщи ли 😁
За този на Коцка..
Сутиена е с релефна щампа,  коренно различна от тази на прозрачната блуза на правоъгълници. Можеше да избере изчистен сутиен.

Judith и няколко други потребители написаха, че на всички им се виждат сутиените, което не е вярно.

# 3 361
На мен на Пепе не ми харесват обувките, но това е, защото по принцип не харесвам такива. Забелязва се кое и е сутиенът, но е нормално и нито дразни, нито е очеизвадно както при Константина и Полина. На общата снимка ми изглежда най-добре от трите, а двете други дами в случая изглеждат като лелички до нея.

# 3 362
Сериозно ли вече 10 страници се обсъжда облеклото на тези дами?

# 3 363
Не, не е сериозно. Всъщност обсъждаме световния мир в темата за обсъждане на блогъри в клюкарника...
Според мен е вода в чашата. За мен Ивана не е неприятна. Не съм абонирана за никоя освен Стефи, но от вр на вр я пускам. Според мен не може да открие своето и затъва с подражание.

# 3 364
Полина преди изглеждаше 100 пъти по-добре,сега и на мен не ми харесва.
Гергана е доста тъпо и ограничено момиче и не знам защо,но цялата история с годеника й ми се вижда много измислена. От тея дето лъжат за личния си живот,за да се правят на интересни. Няма да се учудя,ако изобщо не е имала годеник.

# 3 365
  • Някъде там
На Пепа и за мен не се вижда, просто блузата е прилепнала.
Само обувките и не ми харесват.
Другото одобрявам.

Гергана и годеник ?За наша Ганка ли говорите ?  Това съм го пропуснала.
Може ли подробности?

А, аз сериозно питам, какво според недоволните, от няколкото страници с дадена тема, трябва да обсъждаме?
Българските ютубъри, вече качват видеа веднъж на високосна, които видеа веднага се изкоментират и след това настъпва суша.
Ако не обсъждаме инстъграм снимките и сторитата им, трябва да заключат темата.
Все пак, не пишат един и двама и като всеки си напише мнението и отговори на коментар към него, дадената история се развива в няколко страници и е нормално това.

Това да се заключи темата, защото е изперпана ли е целта на постоянните въпроси, защо се обсъжда едно и също в много страници?

# 3 366
Направи ми впечатление, че вчера Теа беше отговорила на един въпрос дали смята да оставя Амая на бабите, дали им има доверие и беше включила в отговора само майка си, че скоро ще й оставя Амая повече и че сега много й помага. Майката на Наум не фигурира никъде, все пак тя също е баба, а изобщо не беше спомената в отговора.

# 3 367
Някой преди доста време бе пуснал инфо за Пеева и 2я и' мъж и гладуванията  по 60 дни (ама по телевизията ). линк please

Последна редакция: пт, 28 фев 2020, 13:45 от JoyJoy86

# 3 368
Е, ако не се виждат сутиените, как ще разберат хората, че моми инфлуенцърки имат гърди? М? Или завиждате, че вие си нямате сутиен от някоя колаборация? Змии със змии!
😘

# 3 369
Някой преди доста време бе пуснал инфо за Деса Пеева и 2я и' мъж и гладуванията  по 60 дни (ама по телевизията ). линк please Joy
https://btvplus.bg/produkt/predavaniya/1884

# 3 370
Направи ми впечатление, че вчера Теа беше отговорила на един въпрос дали смята да оставя Амая на бабите, дали им има доверие и беше включила в отговора само майка си, че скоро ще й оставя Амая повече и че сега много й помага. Майката на Наум не фигурира никъде, все пак тя също е баба, а изобщо не беше спомената в отговора.

Някои баби не искат да гледат внуци, а и е нормално една жена да се доверява преди всичко на собствената си майка, а не на чужда (макар че е майка на мъжа и).

# 3 371
Ох, вече нямам думи....за Ивана....само едно ми идва на ум - "Лондон, бейби"!😁😁😁
Скрит текст:
Какво е това сиво нещо в чашата според вас? Коментирайте с 1 за 'цимент', с 2 'нямам идея' 😁 или с 3 'чашата е празна'
Нямам идея какво има в чашата 😀 Погледът ми спря от пуловера надолу, то клин било, помислих, че е тапицерията на дивана 😅

# 3 372
Скрит текст:
Следя една американка, която мисля, че съм споменавала тук fashion_jackson... Много ми харесва стила ѝ, а дрехите ѝ са сравнително евтини и прави колаборации с различни онлайн магазини. Но не като Денина да намери и да се изтипоса пред някое инстаграмабъл място и да напише специален блог, а снима вкъщи, споделя кое според нея е хубаво, дава насоки кое с какво може да се съчетае според нея.. Много лек канал. Малко е скучна, защото няма много цветове в дрехите ѝ, но ми харесва.
Благодаря, много ми харесва, последвах я в Инстаграм. Има ли УТ канал, нещо не мога да я намеря?

Аз от време на време си пускам Naomi Boyer - прави приятни видеа на модна тематика и ми харесват визиите ѝ, въпреки че е поне 20 см. по-ниска от мен и ми е трудно да си представя как нещо би ми седяло на мен.

Superficial,
Много е сладка Наоми. Има какво да науча от нея, макар че и при нас разликата е 20-25 см..

Amy Jackson няма YT, пуска сторита в Инстаграм. Има и блог Simple Smile 
Много ми допада стила ѝ и започнах да приобщавам гардероба си към нейния с малки стъпки Simple Smile (при мен модния усет хич го няма).

За Гана, която е целунала мъж за 1 път на 18 г., не знам как е станало така, че е имала годеник 8 г. Нещо не излизат сметките. Голяма лъжкиня е тая, ей....

# 3 373
И според мен е вода, просто Ивана е предобрила с филтрите и е станала сива. 😂

В отговора на Теа не виждам нищо странно,  беше написала, че идния уикенд ще остави Амая на майка си, не виждам по какъв начин трябва да спомене и майката на Наум.
Като гледам е доста близка с майка си, нормално е да се довери на нея.

# 3 374
Напълно съм съгласна с коментарите, относно облеклото на Ивана. На Валерийй не може да й се отрече, че си позволява разни дрешки, на по-скъпи марки, които в повечето случаи й стоят доста добре. Ако трябва да сравнявам дрехите, на Ивана буквално й стоят евтино. Разбирам, че доста се застоява в пинтерест, но не винаги това, което носят англичанките и американките (които често се оказват “вдъхновение”) седи добре и на нас...

Общи условия

Активация на акаунт